Şimdi Ara

Android ve Blackberry arası Internetten Sesli iletişim Programı Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum Android.Android için Skyp'ı yükledim telefona.Karşımdaki kişinin telefonu ise blackberry 8850 curve diye bişey.Skype desteği yok telefonun program çalışmıyo.
    O yüzden karşımdaki kişi bilgisayara oturması lazım skype'tan görüşebilmek için.
    Sorum şu ;
    Hem Android hem de Blackberry'de çalışan internet üzerinden sesli iletişim sağlayan bir program var mı piyasada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 26 Aralık 2011; 7:27:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KarettaKerata

Telefonum Android.Android için Skyp'ı yükledim telefona.Karşımdaki kişinin telefonu ise blackberry 8850 curve diye bişey.Skype desteği yok telefonun program çalışmıyo.
    O yüzden karşımdaki kişi bilgisayara oturması lazım skype'tan görüşebilmek için.
    Sorum şu ;
    Hem Android hem de Blackberry'de çalışan internet üzerinden sesli iletişim sağlayan bir program var mı piyasada ?

evet banada lazım boyle bır program android ile blackberry nin internetten iletişim kurabileceği bir program yok mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarettaKerata

Telefonum Android.Android için Skyp'ı yükledim telefona.Karşımdaki kişinin telefonu ise blackberry 8850 curve diye bişey.Skype desteği yok telefonun program çalışmıyo.
    Sorum şu ;

evet banada lazım boyle bır program android ile blackberry nin internetten iletişim kurabileceği bir program yok mudur ?
  • Viber var yakında blackberry e çıkcakmış :)

http://www.viber.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.