Şimdi Ara

Android Uygulama/Oyun Reklam Gelirleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
18
Favori
127.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: zafer00

Dostum böyle oyunlar yapmak öleli kaç yıl oldu. Sen bide kameranın arka tarafına bak kameradan görüyorsun flappy bird çok başarılı oldu arkada flappy bird benzer 10000 tane oyun var ama hepsi batti. Kaliteli bir oyun yapinca batma diye bişey yok anlatabilir muyum. Kaliteli bir oyun fikir ve eglenceyi bir bütün haline getirilebilmis üstünde profesyonel çalışılmış oyunlardır bana başarılı olmuyan 1 tane kaliteli oyun yazin

flappy bird ün neresi kaliteli oyun o kadar satmasına ve başarılı olmasına rağmen ?

sadece milletin ben bunu yapabilirim düşüncesini kabartan oldukça sinir bozucu ama oyunun oynanması için oldukça yararlı bir oyun mekaniğine sahip o kadar.Yani yeniden oynanabilirlik.

oyun dünyasında random spawn gibisi yoktur.Bunu kullanan oyun yaptın mı bu alanda başarısız olmak için vizyonsuz olmak gerekir.

Arkadaş kaliteli dememiş ki zaten. Demek istediği şu
    Hırs yaptıran zorlayan Vs basit bir oyun yaptığın zaman tutup tutmayacağı şans işi.bilemezsin. Ama emek verip orjinal ve iyi bir fikirle hoş bir oyun yaparsan gerekli reklamı da yaparsan tutmaması biraz zor.
    Eğer doğru anladıysam sonuna kadar katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 bin indirmeden ayda 100 lira fln gelir bence.

Önemli olan kaç indirme olduğu değil kaç kişinin aktif kullandığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

100 bin indirmeden ayda 100 lira fln gelir bence.

Merhabalar, Arkadaşlarla yaptığımız bir oyun 27 bin indirme oldu ve sadece admob reklamını ekledik. 158 tl kazandık. Yani düz hesapla 100 bin indirmede yaklaşık 500 tl gelir elde edilebilir.
  • yusal2010 Y kullanıcısına yanıt
    Aylık mı 158 TL alıyorsunuz yoksa şimdiye kadar 158 TL mi kazandınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusal2010

quote:

Merhabalar, Arkadaşlarla yaptığımız bir oyun 27 bin indirme oldu ve sadece admob reklamını ekledik. 158 tl kazandık. Yani düz hesapla 100 bin indirmede yaklaşık 500 tl gelir elde edilebilir.

Uygulamanın ne sıklıkta kullanıldığına, kullanılan reklamların çeşidine göre vs epey değişir zaten.

Benim dediğim en kötü ihtimal denebilir.

Bu arada dediğiniz para ne kadar sürede kazanıldı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusal2010

quote:

Uygulamanın ne sıklıkta kullanıldığına, kullanılan reklamların çeşidine göre vs epey değişir zaten.

Benim dediğim en kötü ihtimal denebilir.

Bu arada dediğiniz para ne kadar sürede kazanıldı.

1-2 aydı sanırım. Uygulamam oyundu bir indiren bir daha oynamıyordur pek.

• Aslında google reklamini mobil uygulamama koyup para kazancak demek ters, 100000 kisinin girdigi bir websitesine veya mobil uygulamadan reklam yerine baska sekilde para kazanma modellei gelistitrirseniz daha verimli olur. Sonucta reklam yerini google a satmak. Google para vermesse ne olacak. admob dan veya adsenseden para kazanmak icin verilen bu kadar emek gereksiz. Yapilacak prjeler icin reklamdan baska kazanc modeli uygulayin.
  • 46.20.15.19 Swmız yenı acılmıstır Herkezi beklerız Slot bedava
  • Merhaba
    Benim bir sorum var yardımcı olabilirsiniz sevinirim.
    Bir uygulama veya oyuna giren bir kullanıcı 1 saat zaman geçiriyor ve sonucunda 20 defa reklam görüyor/tıklıyor. Şimdi bu kullanici bir reklami 20 defa gördüğü zaman veya tikladigi zaman sistem bunu 1 kere gosterildi/tıklandı diye mi algılıyor? Yani her kullanıcıdan sadece 1 kere mi reklamdan kazanabiliyoruz. Nasıl oluyor tam olarak?

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girrffe -- 31 Aralık 2015; 22:57:16 >
  • Girrffe kullanıcısına yanıt
    Birden fazla reklam firması kullanmak iyi fikir böylece kazanç düşmücek artıcaktır. Mesala admob mu kullanıyorsun yanına mobilecore vs.de kullan
    Ilk seferde admob göstericek şekilde ayarla sıradakinde mobilecore.
  • Arkadaşlar bende ilk uygulamamı bir ay önce falan yaptım.Whatsapp gibi tek farkı arama yapılamıyor ama iki buçuk dakikadan daha uzun videolar gönderilebiliyor(film gönderileriliyor).Uygulamada 15 20 ye yakın dil var.Google playa koysam ne kadar kazanç elde edebilirim.Hangi reklam şirketini kullanmalıyım cevaplarsanız sevinirim.

• Arkadaşlar appnext nasıl kullanan varsa yazarsanız sevinirim

• Herkese selam. Sormak istediğim bir şey var. Şimdi uygulamadan gelir sağlamak için ya ücretli olacak, ya reklam olacak, ya da oyun içi satın alma gibi durumlar olacak. Benim merak ettiğim Play Store yada Appstore'a koyduğumuz uygulamaya bağış seçeneği getirebilirmiyiz?

Ya uygulama her yönü ile bedava sadece firmaya bağışta bulunmak isteyenler uygulamada bağışta bulunabiliyor. Böyle bir şeye izin veriyormu marketler ?

Mesela blender vakfı ücretsiz sunuyor programı bağış yapmak isteyenler siteden yapıyor.
  • 300 gösterim 0 tiklama 0.00 tl
    300 gosterim 1 tiklama 0.26 tl
    350 gösterim 4 tiklama 1.10 tl
    Adil degil bu google

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maroon On -- 30 Mayıs 2016; 18:29:40 >
  • Beyler bu yüzden oyun içi satın almaya yogunlasmaliyiz benim dusuncem

• Herkese bol kazançlar.
    Şakacı çocuk piyanosu adinda bir uygulama yukledim google playa. leadbolt tan Reklam koyucam ama apknin download url sini bulamiyorum. Bi yardim edecek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukoca1 -- 4 Haziran 2016; 1:26:09 >
  • Reklamları aşırı yapmak yerine mantıklı yapmayı deneyin. Üstteki arkadaş yazmış

quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

300 gösterim 0 tiklama 0.00 tl
    300 gosterim 1 tiklama 0.26 tl
    350 gösterim 4 tiklama 1.10 tl
    Adil degil bu google

Görüldüğü üzere reklamın görülmesinin bir kazancı yok sadece tıklamayla kazanç var. Çok az reklam gösterip ondada oyunculara eğer reklama tıklarsanız 1 kristal kazanıcaksınız gibi ödüller koyarsanız geliriniz 10 kat artıcaktır. Market taktikleri bunlar.
  • Google play benim uygulamamida indexlemedi aramalarda uygulama adi + marketteki kullanici adim seklinde aratinca ckkiyor yalnizca. Neden boyle bir fikri olan var mi?

• Kardeşim buna benzer bi konu bikaç gün öncede gormustum reklam gelirleri azaldığı için oyun içi satın almalar yonelmenizi tavsiye ederim

• Arkadaşlar ben de şunu merak ettim, oyunlarınız nerelerde nasıl tanıtıyorsunuz? yani benim oyunlarımı bir ayda 20 kişi yüklemedi. Nasıl binlerce kullaniciya ulaşabilirim? paylaşabilirseniz cok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.