Şimdi Ara

android usb hoparlör olarak kullanma android as pc speaker via usb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
18.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    usb tethering you can reach it in wireless options
    no need to wifi connection only usb tethering needed after connecting pc via usb tethering follow soundwire instructions on google play.

wifi gerek yok usb tethering ile yapılır
    google play'den soundwire'ı indirin
    pc ye de programını kurun ve çalışır durumda bırakın ayarlarla oynamayın
    android den usb bağlantıyı açın(benim tel de doğrudan bağlantı ve taşınabilir bilmem ne diye ayarlarda mevcut)
    android deki programın ayarlarından ses boyutunu 32 veya 16 yapıp gecikmeyi minimuma indirin
    pc ip nizi girin ve kıvrılan tel resmine tıklayın.
    ip bulmak için başlat a cmd yazıp çıkan programı açın sonra ipconfig yazın enter a basın oradaki ip nizi kullanın.
    hoparlör bozulduğunda bir süre idare edersiniz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonunu USB ile Bilgisayar Hoparlörü Olarak Kullanma

Günümüzde telefonlarını hoparlör olarak kullanmak, özellikle bilgisayar oyunları oynarken veya film izlerken ses deneyimini geliştirmenin kolay ve uygun maliyetli bir yoludur. İşte Android telefonunuzu USB üzerinden bilgisayar hoparlörü olarak kullanma adımları:

Adım 1: USB Hata Ayıklamasını Etkinleştir

Android telefonunun ayarlarına git ve "Geliştirici Seçenekleri"ni etkinleştir. Ardından "USB hata ayıklama" seçeneğini işaretle.

Adım 2: Telefonu Bilgisayara Bağla

Telefonunu bir USB kablosuyla bilgisayarına bağla. Bilgisayarının telefonunu tanıması için birkaç dakika beklemen gerekebilir.

Adım 3: Sürücüleri Yükle

Bazı bilgisayarlar, Android telefonları hoparlör olarak kullanmak için gerekli sürücüleri otomatik olarak yükleyecektir. Ancak sürücüler yüklü değilse, telefonun üreticisinin web sitesinden indirebilirsin.

Adım 4: Ses Ayarlarını Yap

Bilgisayarının ses ayarlarına git ve "Hoparlörler" sekmesine tıkla. Telefonunun adını "Ses Çıkış Cihazı" olarak seç.

Adım 5: Test Et

Bir ses dosyası çalarak veya bir video izleyerek telefonunun bilgisayar hoparlörü olarak çalıştığını test et. Sesin telefonundan geldiğini duymalısın.

İpuçları:

• Telefonunun şarjlı olduğundan emin ol, çünkü USB bağlantısı telefonu şarj edecektir.
    • Telefonunu hoparlör olarak kullanırken herhangi bir bildirim sesini kapatmak için telefonunun sessiz moduna almayı düşün.
    • En iyi ses kalitesi için telefonunu bilgisayarına mümkün olduğunca yakın tut.

Artık Android telefonunu USB üzerinden bilgisayar hoparlörü olarak kullanabilir ve oyun, film ve diğer sesli içeriklerden daha sürükleyici bir deneyim yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.