Bildirim
Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (76. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben 6 tane saydım. Gerisi ülke ve bölge bazlı yayın yapıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim için ilgi sırasına göre:
1. Spotify
2. Netflix
3. Red Bull
4. YouTube
geri kalanları Rarbg+Transmission elele hallediyor :))) -
Ben de o kadar saydım.quote:
Orijinalden alıntı: Agronur17
Ben 6 tane saydım. Gerisi ülke ve bölge bazlı yayın yapıyor. -
Youtube öncelik olarak daha üstte benim için.quote:
Orijinalden alıntı: GuGuuuK
Benim için ilgi sırasına göre:
1. Spotify
2. Netflix
3. Red Bull
4. YouTube
geri kalanları Rarbg+Transmission elele hallediyor :)))
Spotify nin NETFLIX ten öncelikli olması da ilginç.
Telefona Groove Music diye bir uygulama yükledim.
Amerika kökenli. Klasik müzik, nostalji, güncel falan hepsi var ve
pro sürümleri gibi telefon ekranı kapalıyken çalışıyor.
Tv Box a kurup deneme fırsatım olmadı. -
24 saat müzik dinliyorum :) uyurken bile :)
Dinleme listem var Lounge chill-out karışımı arada Rocklarda serpiştirilmiş. 3-4 senede oluşan arada güncellenen bir liste, bu yüzden kaçamıyorum Spotify dan maaalesef.
Youtube benim için Android gibi, bünye uyuşmadı bir kere.
Alışkanlıklarım müzik ve film ağırlıklı, tuttuğum takımın maçı ve önemli maçlar olmazsa TV ile pek işim olmuyor. Haber falan da izlemiyorum.
Bu yüzden spotify ve red bull ikilisi bana muhteşem geliyor, müzik dinlerken, ekranda kayak, snowboard, tırmanış vs izlemek keyifli oluyor.
Çekimler muhteşem gerçekten tam bir red bull tv hayranıyım. adamlar sanat icra ediyorlar bildiğin.
Android telefona bu sene geçtim, bir senelik bir mazim bile yok. 2003ten beri windows mobil ile haşır neşir olduğum için, Groove Music ile eski tanışıklığım var, gayet de güzeldir ama işte çalma listesini taşıma olayı yok spotify da yada bana zor geliyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 6 Temmuz 2020; 15:27:36 >
-
Müzik ruhun gıdası.
Rock müzikten hoşlanmıyorum. Groove Music teki klasik müzik çok dinlendirici.
Extreme sporları izlemekten ben de çok hoşlanıyorum. DSmart ın DOCUbox ında da vardı.
RedBull Tv. ücretli mi, Ücreti ne kadar. -
Eyvallah :))quote:
Orijinalden alıntı: Limanyakan
Müzik ruhun gıdası.
Rock müzikten hoşlanmıyorum. Groove Music teki klasik müzik çok dinlendirici.
Extreme sporları izlemekten ben de çok hoşlanıyorum. DSmart ın DOCUbox ında da vardı.
RedBull Tv. ücretli mi, Ücreti ne kadar.
RedBull TV beleş :) beleşe alabileceğin en mikimmel yayın. And TV varsa hepten mikimmel. En verimli And.Tv de çalışıyor. Düz And. ilede çalışıyor görüntü çok iyi ama kumanda kullanımı en iyi And . Tv de. -
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu. Bir deneyelim.
-
Ben android tv de libretorrent kullanıyorum. Arayüzü daha kullanışlı geliyor.
Xiaomi'de default geliyor. Ben de açıp arada izliyorum. Gerçekten çok zevkli.quote:
Orijinalden alıntı: GuGuuuK
Eyvallah :))
RedBull TV beleş :) beleşe alabileceğin en mikimmel yayın. And TV varsa hepten mikimmel. En verimli And.Tv de çalışıyor. Düz And. ilede çalışıyor görüntü çok iyi ama kumanda kullanımı en iyi And . Tv de.
Alıntıları Göster -
Ben Android kullanmıyorum, eMMC de fantazi olsun diye duruyor. Ubuntu kullanıyorum yoğun olarak, Transmission ön tanımlı geliyor Ubuntu da.quote:
Ben android tv de libretorrent kullanıyorum. Arayüzü daha kullanışlı geliyor. -
Biz burada bir nevi amme hizmeti vermeye çalışıyoruz. Sormasak söylemeyecekquote:
Orijinalden alıntı: myfranco
Xiaomi'de default geliyor. Ben de açıp arada izliyorum. Gerçekten çok zevkli.
Alıntıları Göster.
Kimbilir elinin altında kaçtane bu şekilde program vardır.
Şaka bir tarafa bu tür programları bilen, bulan paylaşsın ki fayda sağlayalım.
-
Hiç aklıma gelmedi İnanın. Üzerinde kurulu geliyor, arada açıp bakıyorum ben de.quote:
Orijinalden alıntı: Limanyakan
Biz burada bir nevi amme hizmeti vermeye çalışıyoruz. Sormasak söylemeyecek.
Kimbilir elinin altında kaçtane bu şekilde program vardır.
Şaka bir tarafa bu tür programları bilen, bulan paylaşsın ki fayda sağlayalım.
Alıntıları Göster
Bir bakayım neler varmış öyle, sonra afallamayalım yine
Güncelleme: Baktım bir TED var onun dışında. Değişik ve güzel konularda konuşma yapıyorlar. Geri kalanlar malum TV, IPTV, Netflix, KODI vs.. Vallahi yok başka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 10 Temmuz 2020; 3:13:54 >
-
. Devamlı yeni program ve uygulamalar çıkıyor.
İşe yarayacak, güzel programları kim yakalarsa paylaşsın ki
topiği takip edenlere fayda sağlayalım. -
Ne yazarsak yazalım, arada kaybolup gidiyor maalesef. Aslında ilk alanlara neler kurulur gibi sabit bir başlık olsa iyi olacak.quote:
Orijinalden alıntı: Limanyakan. Devamlı yeni program ve uygulamalar çıkıyor.
İşe yarayacak, güzel programları kim yakalarsa paylaşsın ki
topiği takip edenlere fayda sağlayalım. -
Mrb arkadaşlar sony android tv kullanıyorum kodi videolarını açtıgımda (bir veya daha fazla öğe oynatılamadı video format hatası alıyorum)bunun çözümü nedir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufzana -- 11 Temmuz 2020; 2:32:5 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kodinin açamadığı format görmedim ancak Sony bazi codecleri engelliyor die duymustum. Mxplayer codeclerini google playde bulabilirseniz sorununuz çözülebilir
Kodi'ye Redbull Tv en son sürümü yükledim kanallar açarken hata verdi. Aşağıdaki versiyonu yükledim sorunsuz çalışıyor. Bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 11 Temmuz 2020; 14:45:50 > -
Seyirtürkte bazı kaynaklardaki filmler açılmıyor. Bunun sebebi codec kaynaklı mı ? Bilginiz var mı?quote:
Kodinin açamadığı format görmedim ancak Sony bazi codecleri engelliyor die duymustum. Mxplayer codeclerini google playde bulabilirseniz sorununuz çözülebilir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X