Şimdi Ara

Android TV Box için Tavsiye ve Teknik sorular ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
15
Favori
9.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha fazla basın bülteni » Basın bülteni
    H96 Max RK3399 TV Kutusu ile En İyi 10 TV Box tarafından tanıtılan 2018 En İyi Android TV Kutusu Koleksiyonu,

Bu site H96 Max ı birinci seçmiş 2018 için..

www.digitaljournal.com
    2018 Best Android TV Box Collection, introduced by Top 10 TV Boxes, with H96 Max RK3399 TV Box recommended - Press Release - Digital Journal
    http://www.digitaljournal.com/pr/3687213

• daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    Anında onaylandı ama aynı kartla daha önce işlem yapmıştım. İlk işlemde kart doğrulama istemişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Bugün arkadaşımda gördüm; A95X Pro tv box kullanıyor. Netflix 1080P gösteriyor. 32 dolara satın almış..
    905W chipli ama Netflix 1080P Aynı chipli Wechip V8 ben de var netflix 480P
    Mecool M8S Pro W modeli de aynı chipli ucuz kutular dan, ama o da netflix'i 1080P gösteriyor.
    En iyisi, Mecool M8S Pro L modeli siparişi vereceğim sanırım. Çünkü netflix'i yoğun kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 11 Kasım 2018; 15:33:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Bugün arkadaşımda gördüm; A95X Pro tv box kullanıyor. Netflix 1080P gösteriyor. 32 dolara satın almış..
    905W chipli ama Netflix 1080P Aynı chipli Wechip V8 ben de var netflix 480P
    Mecool M8S Pro W modeli de aynı chipli ucuz kutular dan, ama o da netflix'i 1080P gösteriyor.
    En iyisi, Mecool M8S Pro L modeli siparişi vereceğim sanırım. Çünkü netflix'i yoğun kullanıyorum.
    çünkü ATV ROM. atv romlarda netflix hd.
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Ehometech satıcısından aldım, aliexpress üzerinden. Yeni hesap indirimi ile 58 dolara geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Mecool M8S Pro L Modelinin 16 gb'lık olanı saf android, acaba netflix 1080P oynatmaz mı?
    O zaman mecburen 32 gb'lık Atv rom'lu satın almak gerekecek.
    Wechip V8 modeline, custom Atv rom yüklenebilse netflix'i 1080P gösterebilir mi?

• Gittim geldim en sonunda km9 aldım. Box c120 Air mouse ve bluedio tn kulaklık toplam 64 dolar tuttu. 355 TL civarı. 110 TL de Axess para puan hiç hesapta yokken geldi 😀. 245 TL maliyetle 11.11. i kapattım. İnşallah boxta sorun çıkmaz. Bi riske girdik ama. Hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daytripper25 -- 11 Kasım 2018; 18:22:42 >
  • quote:

quote:

Mecool M8S Pro L Modelinin 16 gb'lık olanı saf android, acaba netflix 1080P oynatmaz mı?
    Wechip V8 modeline, custom Atv rom yüklenebilse netflix'i 1080P gösterebilir mi?

Alıntıları Göster
    Güzel sorular. Gerçekten bilmiyorum.

• 11.11 in hafta sonuna denk gelmesi fena oldu. bizim bankalar tatil günleri dövizde alım-satım makasını açtıkları için (ehonomi çoh eyi ya, ondan) 2 şer 3 er dolar fazla ödedik.

• Hafta içi yapsan da gece çekiliyor diye biliyorum. Geçen iptal ettiğim siparişte ilk 286 TL gözüküyordu. Karta 295 yansıdı. Hafta sonu olmasının bir farkı yok yani.

• https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_009916943540.html?wid=1433363#goodsDetail

şu model nasıldır 4gb ram olmasına rağmen fiyat iyi gibi?
    ben sanal kart kullanırım. yüklediğim limitten ne kadar eksildiğini görebiliyorum . akşam sabah olayı değil yani, alışveriş bitiminde alınan lira belli.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    16 GB pro L

Netflix 1080p

• Sanal kart limitimden 285 düştü. Ekstreye 295 yansıdı. Ben de öyle sanmış sevinmiştim.

valla takip edeceğim benden çekilen 324 lirayı. dönem içine yansıyınca yazarım.

• Valla dostum keşke dediğin gibi olsa. Ben kart limitimden düşen tutarı o günkü kurla kiyasladim. Aynı çıkınca iyi dedim kur farkı çıkmayacak. Ekstreye bakınca anladım gerçeği. Akbank benim banka. Halkbankta sanal kart yoktu. O da fazla çekiyordu. Farklı bankaları bilemem. Fark olacağını sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: daytripper25

Sanal kart limitimden 285 düştü. Ekstreye 295 yansıdı. Ben de öyle sanmış sevinmiştim.

Video'daki gibi bir durum söz konusu ise itiraz edip iade alabilirsiniz.
  • Müşteri hizmetlerini aradım. %2 komisyon alıyorlarmış dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

16 GB pro L

Netflix 1080p

16 gb'lık saf android yüklü olanda netflix 5.4.1 veya 5.3.1 apk yükleyince 1080P gösteriyor sanırım. ATV rom yüklü olan 32 gb'lık modelinde çoğu netflix versiyon apk 1080P oynatıyormuş. (Yabancı youtube videolarından)
    Mecool m8s pro L 32 modelinde mibox gibi offical atv yüklü değilmiş.. (Karşılaştırma tablosunda görünen)
    Atv rom'lu tv box'larda mause kullanması daha zorlaşıyor diyorlar. Bazı uygulamalar çalışmıyormuş.
    Sadece Netflix seyretmek için olmazsa bir tane mi box satın alabilirim. Ya da mecool m8s pro 32 hb Atv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 11 Kasım 2018; 20:53:21 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.