Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (890. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.775
Cevap
555
Favori
1.821.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Nvidia proyu almamdaki sebep hem merak hemde görüntü kalitesini nasıl olduğu içindi ama beklentimi karşılamadı.
    Netflix görüntüsü beelink mini A dan iyi degil. Esas önem verdiğim HDD den 4k film oynatmadaki görüntü de zidoo v9s den aşağıda kaldi. Cihaza entegre kendi playeri olmadığı için diger android cihazlardada kullanılan oynaticilarda verimli olmuyor..

Beklentimi karşılamadığı için sattım cihazı.

Alıntıları Göster
    Mesajınızı, Çin malları için çöp deyip önyargıyla yaklaşanlar okusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

NETFLIX ten şimdi bahsediyorsunuz.

NETFLIX yüksek çözünürlük için MİBOX S
    ya da fire stick 4K.

Yada linkini verdiğim cihazlara CoreElec kuracaksınız.
    Sahibinden ilanlarında ki cihazların Netflix kalitesi nasıl peki? Mi box ta stremio yüklenebiliyor mu? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi çok değil mi box s kutusunu adam gibi donanım ile güncellerse şu android box kutusu işi tamamen çözülür. Millet ne alacağım diye sağa sola saldırmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Netflix için kullanılacak cihaz çok kısıtlı, mi box, fire TV, Nvidia,v birkaç cihaz daha var ama onlara istediğiniz uygulamayı kurmak sıkıntılı. stremio dan başka mediabox HD, cyberflix, turkvod seyirturk vs gibi olanlarida var.
    Size Beelink mini A tavsiye ederim ama, Netflix yama yazilimiyla açılıyor ve devamlı olacağı garanti değil.
    Netflix , YouTube görüntü kalitesi çok iyi.
    Diğer Steam uygulamalarda kaynaklar iyi olmadığı için görüntü olarak fazla beklenti içinde olmamak lazım.

Alıntıları Göster
    Cihaz %99 film ve dizi için kullanılacak. yani öyle oyun oynamak veya program kurmak gibi bir niyetim yok açıkçası. Dediğim gibi Netflix stremio ve önerdiğiniz diğer platformlardan belki bir iki tanesini kullanırım.

@Limanyakan

Optik ses çıkışıni istememdeki neden sound bar var. Yüksek seste ve orijinal dilde filmi dizinin keyfini surmek. TV de optik çıkış yok 50" full HD TV :)

• FoxPark kullanıcısına yanıt
    s905X3 çipsetli bu cihazlarda NETFLIX 480p, apk ile 540p alınabiliyor.

Ayrı bir işletim sistemi olarak CoreElec kurulunca 1080p çözünürlüğe ulaşılabilir.

MiBox a stremio yüklenebiliyor. Donanım olarak biraz zayıf kalabilir.
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Xiamio nun Güçlü donanım kurabilecek gücü var.

Böyle bir şey yapmasına izin vermiyorlar çünkü
    4-5 kat daha yüksek fiyatla satılan Nvdia Shields in,
    Rokuların, Fire ların önünü keser.
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    bitsede gitsek mi, üstadın önerdiği gibi GT1 mini-A kullanım kriterleriniz için çok uygun.

mini-A yı ben de önerecektim fakat NETFLIX için özel bir durumu var.

Cihaz bazında ESN numarasına göre firmanın gönderdiği key yüklenince NETFLIX 4K açıyor.

Bu destek kesilirse ayrı bir SD-TF karta CoreElec yükleyerek yüksek çözünürlükte NETFLIX seyredilebiliyor.

Bir kutuda yüksek ayarlarda PUb-G gibi zorlu oyunlar oynanabiliyorsa görüntü kalitesi de iyi olur.

DDR4 Ram li mini-A da da optik çıkış yok.

Burada soundbarda HDMI girişi varsa ve ses formatlarını destekliyorsa pass through ile bu sorun çözülür.
  • Arkadaslar kodi icin onereceginiz tv izleme eklentisi var mi? Akilli tv var turkvod yuklu ancak kanallar cok takiliyor 25mbit net olmasina ragmen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

Arkadaslar kodi icin onereceginiz tv izleme eklentisi var mi? Akilli tv var turkvod yuklu ancak kanallar cok takiliyor 25mbit net olmasina ragmen
    Tv nin android olduğunu sanıyorum.
    Connect play ve Global canlı TV pro
    Uygulamalarını kodi den bağımsız kurabilirsiniz. Film içinde seyirturk kurabilirsiniz.
    Linklerini Google da aratarak bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 5 Nisan 2020; 13:11:52 >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Seni bir türlü N2'li yapamadık :))
    Şaka bir yana gerçekten tecrübe etmeni isterdim...

Coreelec ile Netflix çok stabil değil, sebep bizim IPS sağlayıcıları. 50mbps superonline fiber kullanmama rağmen donmalar ve önbelleğe almayı beklemeler oluyor, PC'den denemelerimde bu durumu çözünürlüğü düşürerek engellediğini tecrübe ettim. Ama coreelec 1080p görüntü vermeye direndiği için önbelleğe alma duraksamaları yaşanıyor.
    Herşeye rağmen Android'ten izlemekten iyidir.

N2'nin resim kalitesi zidoo kadar iyi, bazı filmlerde daha iyi de olabilir. Volkanın perdede denedik zidoo ve N2 yi.
    Cok tesekkurler hemen bakacagim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • a95x f3 cihaz aldım 5 ay önce. hiç bir sorunum yoktu. yaklaşık 1 ay önce güncelleme geldi. yapayım dedim. yaptıktan sonra chrome , opera , kendi tarayıcısı, dolphin tarayıcılarında hiç video açmıyor( online film siteleri vb..).puffinde açıyor sadece ondan da memmun değilim.gördüğüm kadarıyla aynı problemi yaşayanlar var. nasıl düzeltebilirim.çözümü bilen var mı?
  • unitito U kullanıcısına yanıt
    Tarayıcıyı mobil değil, masaüstü moduna alın.
    chrome de sağ üstte üst üste 3noktaya tıklayın açılan menüde masaüstü sitesi diye göreceksiniz, birde böyle deneyin. sorununuzu çözecektir diye tahmin ediyorum.
  • GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    bunu denedim ancak çözüm olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

Seni bir türlü N2'li yapamadık :))
    Şaka bir yana gerçekten tecrübe etmeni isterdim...

Coreelec ile Netflix çok stabil değil, sebep bizim IPS sağlayıcıları. 50mbps superonline fiber kullanmama rağmen donmalar ve önbelleğe almayı beklemeler oluyor, PC'den denemelerimde bu durumu çözünürlüğü düşürerek engellediğini tecrübe ettim. Ama coreelec 1080p görüntü vermeye direndiği için önbelleğe alma duraksamaları yaşanıyor.
    Herşeye rağmen Android'ten izlemekten iyidir.

N2'nin resim kalitesi zidoo kadar iyi, bazı filmlerde daha iyi de olabilir. Volkanın perdede denedik zidoo ve N2 yi.
    Birara Odroid N2 için niyetlendim ama o arada Nvidia da aldim, kodi, Mx, nova, VLC playerlarin yetersiz olduğunu düşünüyorum. N2 denemedim gerçi ama, malum şu ortamda artık biraz ara verdim ne olacağımız belli değil.
    Durumlar düzelince onuda denemek istiyorum.
    Beelink mini A netflixi 4k gösteriyor ama corelec de kurdum, Netflixde donma, takilma, Buffer olmuyor.
    70 MBS vdsl internet var bende.

Netflix ile HTPC de bile sorun yaşıyorum, bu ara daha da fazlalaştı. Belki benim sitenin altyapısında bir sorun var. 6 ay önceki oturduğum sitede yine aynı ips ile bağlıydım bu kadar sorunlu değildi.

Film indirirken bir sorun yok 30-40-50gb lık filmleri bir kaç saatte indiriyor. Youtube 8k videoları bile takılmadan gösteriyor ama netflix sözkonusu olduğunda bu aralar bana saç baş yoldurtuyor.
  • Netflix önemliyse coreelec’e umut bağlamayın. Birincisi Netflix arayüzü çok vasat ve kullanışsız. İkincisi de stabil değil. 3-4 ay evvel hiç bu karantina falan yokken dahi sürekli donuyordu.
    Eğer Netflix önemliyse Firestick alıp geçin. Ya da başka bi android box alıp Netflix’i pc’den açar ve kablosuz olarak box üzerinden TV’ye aktarabilirsiniz.
    Ama bu cihazları bi medya oynatıcı olarak düşünüyorsanız (netflix, iptv, youtube vs) hiç uğraşmadan firestick almak çok daha mantıklı. Bende mecool km9 var babam için de firestick 4k aldık. KM9’un yapıp firestick’in yapamadığı hiçbir şey yok. Oyun falan oynarsanız bilemem. Ama sıradan kullanıcı için Firestick yeterli ve mantıklı.
    Hem indirim zamanı yurtdışından aldırabilirseniz fiyatı da daha ucuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unitito U kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yapmadan önce yedek alıp güncelleme yapmak gerekir.
    Bu durum cihazın arayüzüne göre farklılar gösterebilir.
    Güncelleme geri alınabiliyormu diye araştırmalı.

Bu yapılamıyorsa hard reset ile fabrika ayarlarına dönmek,
    bu da sorunu çözmüyorsa son adım olarak önceki romu ya da başka uygun
    rom bulup, rom atmak gerekiyor.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Üstad biraz eski bir konu ama... Şöyle bir sorum olacak.. otg ile android telefonda çalışan bir joystick, android boxta da çalışır mı ? (Her oyunda çalışır mı demiyorum,sadece android uyumu manasında )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wndrby -- 5 Nisan 2020; 17:28:34 >
  • 
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.