Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (841. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.810
Cevap
556
Favori
1.826.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Limanyakan

İlkdefa TV box kullanacaksanız Alpsmart As565 X3 kullanım kolaylığı, kişiselleştirme açısından çok uygun.

Alınıp, keyifle kullanılacak bir cihaz. Videosunu izleyip beklentilerinizi karşılayıp, karşılamadığına bakın.
    Hocam bu çok güzel ama mesela lg de akıllı kumandayla işlem yapıyorum bunun için bu tarz bir seçenek varmı ? Klavye mouse la kalabalık olsun istemiyorum.Pratik olursa çok iyi olur.
  • quote:

İlkdefa TV box kullanacaksanız Alpsmart As565 X3 kullanım kolaylığı, kişiselleştirme açısından çok uygun.

Alınıp, keyifle kullanılacak bir cihaz. Videosunu izleyip beklentilerinizi karşılayıp, karşılamadığına bakın.
    Abi birşey sorcam senin önerdiğin x96maxplus bugün geldi. Gayet akıcı N11den aldığım cihazdan daha akıcı geldi. Bunun altına extra bilgisayar fanı koysak faydası olurum 2014te böyle bir cihaz almıştım ısınmadan dolayı bozuldu. Amlogic905x3 cihazlarda ısınma sorun çıkarır mı 8-10 saat açık kalsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gyro destekli kumanda ne farkı var acaba?

• hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt
    Alpsmart ın kumandası öğretilebilir kumanda. Videoda da gözüktüğü gibi çerçeve içindeki tuşlar, Lg nin kumandasına

tanıtılınca bu fonksiyonlar akıllı kumanda ile kullanılabiliyor. Tabii ki bir airmouse kumanda almak daha iyi olur.

Burada fare imlecinin çapraz hareket edebilmesi çok büyük kolaylık sağlıyor.
  • AC@DC kullanıcısına yanıt
    s905X3 çipsetli cihazlarda düşük enerji tüketimi olduğu için ısınma sorunu yaşanmıyor.

AIDA 64 ya da CPUz den thermal değerlerini takip edin.

70-80 derecenin üstüne çıkarsa o zaman önlem almak gerekir.

Ara ara arka planda çalışan uygulamaları kapatmak,
    Ram temizliği yapmak,
    Clean Master gibi bir program yükleyip soğutma sekmesini çalıştırmak,
    Kutunun hava deliklerini açık tutmak,

cihazın ısısını düşürür.

Gerek kalacağını sanmıyorum son çare olarak fan takmak düşünülebilir.

X96 max+ nın arayüzü nasıl? Arayüzünün görüntüsü çok hoşuma gitti. Satıcı kim.

Önceki cihazla karşılaştırıp olumlu-olumsuz yönlerini öğrenirsek iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 4 Şubat 2020; 1:30:8 >
  • osgal O kullanıcısına yanıt
    Gyro özellikli kumandalar 6 eksenli jiroskop özelliğine sahip.

Gyro özellikli kumandalarda sensör var ve kumandanın daha dengeli kullanılmasını sağlıyor.

Gyroscope , denge çarkı demek.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 4 Şubat 2020; 2:0:16 >
  • Merhaba

Amacım youtube ,bein connect lig maçları izlemek,bazı uygulamaları (skype gibi), çocuklar için bazı oyunları tv den kullanmak.Telefondan ekrana yansıtmak.Fazla anlamıyorum standart bir kullanıcıyım

Wifi çekiminde sıkıntı yaşamayacağım bir cihaz önerebilir misiniz?

Türkiye de garantisi olması avantaj,bazı cihazlar buldum ancak yorumlar kafa karıştırıyor
  • Herkese iyi forumlar,
    Yaklaşık bir sene önce sizlerin tavsiyesi üzerine meecol km9 almıştım.Modemim televizyonun yanında olduğu için kablo ile bağladım ve hiç bir sorun yaşamadım şuana kadar.Ancak netflix için değiştirip mi box s almak istiyorum.Sizlere sorum bağlantıda sorun yaşarmıyım yani bana km9 un kablolu bağlantısını aratır mı?
    Şimdiden teşekkürler cevaplar için.

• quote:

s905X3 çipsetli cihazlarda düşük enerji tüketimi olduğu için ısınma sorunu yaşanmıyor.

AIDA 64 ya da CPUz den thermal değerlerini takip edin.

70-80 derecenin üstüne çıkarsa o zaman önlem almak gerekir.

Ara ara arka planda çalışan uygulamaları kapatmak,
    Ram temizliği yapmak,
    Clean Master gibi bir program yükleyip soğutma sekmesini çalıştırmak,
    Kutunun hava deliklerini açık tutmak,

cihazın ısısını düşürür.

Gerek kalacağını sanmıyorum son çare olarak fan takmak düşünülebilir.

X96 max+ nın arayüzü nasıl? Arayüzünün görüntüsü çok hoşuma gitti. Satıcı kim.

Önceki cihazla karşılaştırıp olumlu-olumsuz yönlerini öğrenirsek iyi olur.
    Ara yüzü sade ben launcher yükledim dün iki saat çalıştırdım laptop soğutucusu ile 55dereceyi geçmedi. Satıcı sizin paylaştığınız linkten almıştım aliexpres kuponu ile 182tlye geldi 29tlde vergi çıktı ddr4olması hızını etkiliyor sanırım. Usnden hdd takınca usbnin güçü yetmiyor.

Güle güle kullanın. Ne zaman sipariş vermiştiniz, kaç günde geldi?
  • Alpsmartin sattigi as565-x3 amma pahali arkadas 599 tl .klavyede ayri 90 tl. Nerdeyse 700 tl...bu kadar da olmazki

• quote:

Orijinalden alıntı: Atakan

Güle güle kullanın. Ne zaman sipariş vermiştiniz, kaç günde geldi?
    Saolun 14ocakta verdim sipariş 1 şubatta geldi

Süper hızlı gelmiş. Ben de almayı düşünüyorum da satıcı mesajlarıma cevap vermiyor. Otomatik cevap geliyor 21 Ocak-2 Şubat arası tatildeyiz diye.
  • quote:

Alpsmart ın kumandası öğretilebilir kumanda. Videoda da gözüktüğü gibi çerçeve içindeki tuşlar, Lg nin kumandasına

tanıtılınca bu fonksiyonlar akıllı kumanda ile kullanılabiliyor. Tabii ki bir airmouse kumanda almak daha iyi olur.

Burada fare imlecinin çapraz hareket edebilmesi çok büyük kolaylık sağlıyor.
    Hocam uyumlu airmouse bulamadım o markanın örnek verebileceğiniz bir mouse var mı ?
    Hocam birde lg nin sihirli kumandası bununla uyumlu değil mi acaba ? Mevcut şuan bende ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_harputlu -- 4 Şubat 2020; 15:15:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan

Süper hızlı gelmiş. Ben de almayı düşünüyorum da satıcı mesajlarıma cevap vermiyor. Otomatik cevap geliyor 21 Ocak-2 Şubat arası tatildeyiz diye.
    Şuan cinde tatil tatil bitince sipariş et

• quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Şuan cinde tatil tatil bitince sipariş et

Alıntıları Göster
    31 ocak tarihinde sipariş verdim. kargoya verilmiş.ama sistem otomatik uyarı veriyordu. satıcı 16 gün içinde sevkiyatı yapacak isterseniz siparişinizi iptal edebilirsiniz diye
  • Mi Box ve Fire TV gibi Widevine L1 sertifikasina sahip Netflix i HDR oynatan cihaz var mi bu çinli markalarda?

Satıcı cevap verdi, tatil bitti sipariş verebilirsiniz dedi.
  • hüşke H kullanıcısına yanıt
    ALPsmart AS565-X3

Yeni başlayanlar için ideal. Beklentilerinizi karşılar.
  • 
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.