Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.757
Cevap
554
Favori
1.819.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an flash indirimde nasıl bir cihaz bilmiyorum. h96 pro yu 11.11 de 41 euro civarına almıştım 2GB RAM 16 GB ROM

MX9 Pro

• Bu urunu tavsiye eder misiniz?

X96 Android TV Box 4K Ultra HD S905X 2G/16G Android 6.0 299,90 TL yerine 199,90 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence 3 gb ram ve 32 gb rom olmalı

Black friday indirimleri var bu cuma onu beklemek lazım

• Bende H96 pro plus var. Cok memnunum, adaptor aldim onla beraber kullaniyorum hic sorun yasamadim.
  • SCISHION V88 Plus 2Gb Ram + 8Gb Rom

Ücretsiz kargo

Fiyat: 25.99 USD

İndirim Kodu: EUV88P

Gearbest
    SCISHION V88 Plus Akıllı TV HD Kutusu Android Sistemi | Gearbest Türkiye
    https://goo.gl/BwtRZi

• Biri box alıyor bir sorunla karşılaşıyor . O cihaz kötü bir cihaz oluyor . O kızgınlıkla almayın diyor.

Bir çok kişi 3/32 H96 Pro aldı . Beelink alanlar oldu .

Önce cihazı kullanmayı bilmek gerek .

10 program açık arka planda çalışıyor bir de oyun oynuyorsunuz o cihaz ısınmaz mı ?

Bu boxlarda yardımlaşma bilgilerinin olması paylaşım olması + bir özellik .

https://forum.donanimhaber.com/h96-pro-plus-max-ve-diger-s912-box-kullanicilari-ve-yardimlasma--129121415-2
  • Sorunlarını ve çözümünü bildiğim H96 Pro Plusu severek kullanıyorum. Artık beni hiç üzmüyor, memnunum.
  • Merhaba,

Sadece Bein connect (digitürk) izlemek amacıyla aşağıdaki linkteki cihazlar uygunmudur.

X96mini 2gb16gb 34$

A95X 2gb16gb 31$

teşekkürler

• Android Tv Box için tavsiye.

kod: BFridayGB48

Gearbest
    Alfawise Z28 Pro Akıllı TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_640687.html?wid=90

normal satış fiyatı 230 TL dir. kampanyalı fiyat 140 TL civarı satılıyordu. bugün kodla 95 tl ye geliyor çok iyi fiyat.

>>ben geçen hafta 140 TL ye aldım. gearbest e yüklensem iade falan yaparlarmı acaba? içim acıdı resmen:(

• rizaun R kullanıcısına yanıt
    Alsakmiki nasil alet memnunmusunuz

Bende ürünü gördüm konuyla alakalı bilgim olmadığından acaba bilgi varmıdır diye araştırıyordum forumda sizde paylaşmışsınız. Fİyat çok iyi gibi ürün iyi midir? tavsiye edermisiniz?
  • forumda baya önerildi. bende bekliyorum. yeni kargoya verdiler bu hafta.
    1 hafta arayala 55 TL fazla verdim ona yanıyorum. birde üzerine 39$ fiyatını yazarlarsa üzerine vergi muabbetiyle uğraşcam tahminen:( bahtsızlıkta çığır açıyorum:)

tavsiye kısmına şöyle bir yorumda bulunayım. cihazdan beklentinize bağlı. çevremde 2gb ram li cihaz kullananlar var. rahat bi şekilde dizi film izleyebiliyorlar. ama oyunda oynayım alttan sosyal medya çalışssın. bi yandan alttan dizi sekmesi açık kalsın istiyorsanız. pek bulaşmayın:) benim amacım sadece medya player işini görmek;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizaun -- 24 Kasım 2017; 21:18:28 >
    Aldım gitti 70 TL'ye geldi. GB cüzdan iadelerim vardı sorunlu bir üründen dolayı. Shipping method: Netherlands Post Registered seçtim. MNG ile uğraşmak istemedim. Şimdi sorun şu TRT bandrol vergisi öder miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakank -- 24 Kasım 2017; 23:4:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizaun

forumda baya önerildi. bende bekliyorum. yeni kargoya verdiler bu hafta.
    1 hafta arayala 55 TL fazla verdim ona yanıyorum. birde üzerine 39$ fiyatını yazarlarsa üzerine vergi muabbetiyle uğraşcam tahminen:( bahtsızlıkta çığır açıyorum:)

tavsiye kısmına şöyle bir yorumda bulunayım. cihazdan beklentinize bağlı. çevremde 2gb ram li cihaz kullananlar var. rahat bi şekilde dizi film izleyebiliyorlar. ama oyunda oynayım alttan sosyal medya çalışssın. bi yandan alttan dizi sekmesi açık kalsın istiyorsanız. pek bulaşmayın:) benim amacım sadece medya player işini görmek;)

Bende aldım teşekkürler bilgi için umarım iyi çıkar.Gümrük sınırı kaç dolardı 25 dolar takılmaz heralde.

• doganozlu D kullanıcısına yanıt
    Gümrük sınırı 30 euro oda şuanki kurdan 35,7825 dolar yani fiyatı gümrük sınırının altında. Bende Hem kendime hem başka bir arkadaşa 2 ayrı sipariş verdim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin936

Gümrük sınırı 30 euro oda şuanki kurdan 35,7825 dolar yani fiyatı gümrük sınırının altında. Bende Hem kendime hem başka bir arkadaşa 2 ayrı sipariş verdim bakalım.

Hayırlı olsun. Bu ürünün çok kullanıcısı var sanırım ama açılmış bir konu bulamadım.Cihaza rom atınca çok daha iyi oluyormuş youtube videosunda anlatım yapmışlar

• hayırlısı olsun. pişman etmez umarım. iyi fiyatlara aldınız;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizaun

Android Tv Box için tavsiye.

kod: BFridayGB48

Gearbest
    Alfawise Z28 Pro Akıllı TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_640687.html?wid=90

normal satış fiyatı 230 TL dir. kampanyalı fiyat 140 TL civarı satılıyordu. bugün kodla 95 tl ye geliyor çok iyi fiyat.

>>ben geçen hafta 140 TL ye aldım. gearbest e yüklensem iade falan yaparlarmı acaba? içim acıdı resmen:(

P/F ürünü o fiyata alınabilirse çok iyi. Bu özelliklerde başka box a bakmayın .

Forumda başlık açılmadıysa kullananlar yardımlaşma amaçlı başlık açıp
    paylaşımda bulunabilirler .

Herşey daha da kolaylaşır .

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Şu anda kupon süresi geçmiştir diyor maalesef. Gece 2 tane aldım başka arkadaşta istedi şimdi düşmüyor
  • emin936 E kullanıcısına yanıt
    İyi denk gelmiş . Avantajı iyi değerlendirmişsiniz .

Bence 140 Tl. ve çıkarsa + gümrük vergisi de iyi bir fiyat .

Fiyat / Fayda oranı , Fiyat / Kalite oranı yüksek bir cihaz .
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.