Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
27.757
Cevap
554
Favori
1.818.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    VORKE Z6 Plus KODI 17.4 Android 7.1.2 S912 4K TV BOX 3GB/32GB AC WIFI 1000M LAN Bluetooth 4.1
    https://m.geekbuying.com/item/VORKE-Z6-Plus-Android-7-1-2-S912-3GB-32GB-TV-Box-387349.html

Vorke z6 plus nasıldır?

S912 - 3gb ddr4 - 32gb

55$

Z6 modeli ile arasındaki fark nedir göremedim.

GeekBuying
    VORKE Z6 KODI 17.4 Android 7.1.2 Amlogic S912 4K TV BOX 3GB DDR4 32GB eMMC5.0 AC WIFI 1000M LAN Bluetooth 4.1
    https://m.geekbuying.com/item/VORKE-Z6-Android-7-1-2-Amlogic-S912-TV-BOX-3GB-DDR4-32GB-eMMC5-0-WIFI-Bluetooth-KODI-1000M-LAN-384718.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Arkadaşlar selam. X96 mini aldım. TV plus çalışmıyor; app için cihazınız ile uyumlu değil diyor ve açılmıyor. Sürüm 7.1.2.

Ki cihazı sadece 2. Televizyona TV + için almışfım. Fikri, yardımı önerisi olandan şimdiden Allah razı olsun.

tv+ 7.1.2 ile çalışmıyor. 7.1 olan cihazım ile çalışıyor.tv +eski versiyon apk larını da denedim kesinlikle çalışmıyor.

Dostum deme yahu . Özellikle Android 7 olanları tercih ettim ben de bazı ufak tefek sorunlar giderilmiştir diye:)

Bilgi için teşekkürler.

• Bende 60 dolara h96pro aldım ins memnun kalırım.
  • AzzOR.1991 kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli aldınız 3GB mı, 2 GB mı? Ben 41,13 Euro ya 2GB lık modeli aldım şu an 55 Euro 2 GB lık model. Şayet 2 GB lık modelse çok vermişsiniz

• Merhaba arkadaşlar bir air mouse almayı düşünüyorum hangisi ni önerirsiniz

1 mele f10 pro kargo ile birlikte 115 lira

2 mele f10 deluxe ücretsiz kargo 84 lira

Pro ile deluxe arasında 30 lira fark var 30 lira vermeye değermi ve sizin önereceğiniz marka varmı acaba
    Edit: 2 sinin arasındaki farklar ne?

Mele markaların içinde hareket sensoru varmış oyun oynamak için ondan cazip geliyor (kumanda yi direksiyon gibi tutup araba yarışı oynana biliyor :) )fakat pahallı lar

Pro da mikrofon var sanırım deluxe de varmı bilmiyorum youtube de sesli arama yapa bilirmiyiz bilmiyorum

Bu ürünleri kullananlar varmı acaba önerir misiniz cevap lar için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanne2 -- 12 Kasım 2017; 15:24:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşağıdaki cihazı 30usd'ye alabiliyoruz, kullanan/öneren var mı acaba?

MECOOL M8S Pro + TV Kutusu Amlogic S905X Android 7.1 - 2GB RAM + 16GB ROM AB PLUG

Gearbest
    MECOOL M8S Pro + TV Kutusu Amlogic S905X Android 7.1 | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_656048.html?wid=90#js_Reviews

• braveyours kullanıcısına yanıt
    3gb/32gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzzOR.1991 -- 12 Kasım 2017; 16:17:7 >
  • selamlar
    Gearbest
    Alfawise Z28 Pro Akıllı TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_640687.html?wid=90

bu cihaza karar verdim sanırım. işlemci ve ram olarak bi sıkıntı yaşarmıyım? 4k desteği var. kullandığım tv 1080p zaten. film ve dizi izleme amacıyla kullanmayı düşünüyorum. 3GB ram zorunlulukmudur? cihazın işlemcisi ve gpu yeterli gelirmi acaba? konuyu biraz inceledim ancak henüz emin olamadım. bire bir yorum almak istedim. yorum alabilrsem sevinirim. teşekkürler.

edit: cihaz fash sale imiş. fiyat 140 tan 230 a çıktı:) önümüzdeki maçlara bakalım.. ama yorumları alabilirim;)

edit2:
    GeekBuying
    MX10 Android 9.0 RK3328 4GB DDR4 32GB eMMC KODI 18.0 4K HDR TV BOX 802.1.1 b/g/n WIFI LAN VP9 HDMI USB3.0 - Black
    https://www.geekbuying.com/item/MX10-Android-7-1-2-RK3328-4GB-32GB-TV-Box-386668.html
    birde bu cihaz denk geldi. Forumda hiç yoruma denk gelmedim. bilen tanıyan var mı? fiyat çok cazip duruyo 4gb/32gb için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizaun -- 13 Kasım 2017; 12:19:20 >

• Google Chrome'u ya da Yandex Browser'ı açıyorum. Birkaç farklı dizi sitesine falan giriyorum. Bir bölüm 10 farklı siteye eklenmiş ama bende sadece 2 tanesi falan açılıyor. Sebebi nedir acaba?

-Codec ?
    -Flash Player ?
    -Dns ?

Aynı sitelerine cep telefonumdan girince 10'da 9'u açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizaun

selamlar
    Gearbest
    Alfawise Z28 Pro Akıllı TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_640687.html?wid=90

bu cihaza karar verdim sanırım. işlemci ve ram olarak bi sıkıntı yaşarmıyım? 4k desteği var. kullandığım tv 1080p zaten. film ve dizi izleme amacıyla kullanmayı düşünüyorum. 3GB ram zorunlulukmudur? cihazın işlemcisi ve gpu yeterli gelirmi acaba? konuyu biraz inceledim ancak henüz emin olamadım. bire bir yorum almak istedim. yorum alabilrsem sevinirim. teşekkürler.

edit: cihaz fash sale imiş. fiyat 140 tan 230 a çıktı:) önümüzdeki maçlara bakalım.. ama yorumları alabilirim;)

edit2:
    GeekBuying
    MX10 RK3318 Android 9.0 KODI 18 4K HDR TV BOX 4GB/32GB WIFI LAN VP9 HDMI SPDIF USB3.0 Youtube Netflix - Balck
    https://www.geekbuying.com/item/MX10-Android-7-1-2-RK3328-4GB-32GB-TV-Box-386668.html
    birde bu cihaz denk geldi. Forumda hiç yoruma denk gelmedim. bilen tanıyan var mı? fiyat çok cazip duruyo 4gb/32gb için.

MX10 DDR4 ve 4 GB

RK3328 işlemcili cihazlar genellikle DDR3 4 GB olurken bu box DDR4 ve 4gb. DDR4 ile DDR3 arasında belirgin bir fark var .

Yurtdışından alırken DDR4 4 Gb olduğuna iyice dikkat edilmeli .

4 USB girişinden birinin USB 3.0 olması çok kullanışlı .

Amlogic 912 işlemcili 8 çekirdekli , Beelink Ultimate 6-7 sn. de fast boot yaparken bu cihaz 8-10 sn. arasında yapıyor .

Birde ekran kartlarına bakmak gerekir .

RK3328 MALİ 450

Amlogic 912 MALİ T820

RK3399 MALİ T860

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    mx10 un freaktab incelemesine baktım. pek iç açıcı değil yorumlar. aşırı ısınmadan dolayı. Alfawise z28pro için ne diyosun?
  • SunVell T95P var elımde,
    s905x 64bit işlemcili
    2gb ramlı
    8gb romlu
    sıfır kutusunda kullanmak nasip olmadı..

Satılktır...
    Fiyat: 160TL dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 13 Kasım 2017; 16:57:56 >
  • 4GB ve Usb 3.0 lı cihaza göre fiyatı uygun sanıyorum.

SCISHION V88 Piano TV Box - 44.99 USD

Gearbest
    SCISHION V88 Piyano TV Box | Gearbest Türkiye Mobil
    https://goo.gl/pyqrh1

İndirim kodu: GBV88PA

RK3328 Chipset
    4GB RAM
    1 USB 3.0 Girişi var
    Android 7.1

• dronebey kullanıcısına yanıt
    bilmediğ*imden soruyorum da her ürün için tanımlanmış indirim kodu varmı? nasıl denk geliyor bu güncel kodlar? bi kaç tane takibe aldığım cihaz var onlara da uygulanabilen kod bulunabilirmi?
  • Merhaba arkadaşlar aliexpress ten 11.11 indiriminden H96 pro plus 3gb tam 32 gb rom u 230 liraya sipariş verdim fakat satıcı henüz kargosunu yapmadı internette gezinirken MX10 adında android tv box a rastladım 4gb ram 32gb rom lu 235 liraya H96 pro plus a gore daha iyi ise siparişimi iptal edip bunu ala bilirim birkaç yerde çok ısındığın dan bahsetmişler ama performansı daha iyi ise gerekirse alttan üstten cift fanla soğuta bilirim görüşleriniz benim için önemli cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Edit: birde bir air mouse almayı düşünüyorum
    Mele f10 deluxe 90 lira
    Mele f10 pro 120 lira
    Bu 2 sinin arasında 30 liraya değecek farklar varmı yada sizin önereceğiniz tv ve uydu yu tanıyacak ve oyun oynamaya el veriş li başka bir air mouse klavye varmı acaba.
    Edit2: 15 lirada kargo su varmış ama ben aliexpress ten daha önce hep ücretsiz kargo ile alışveriş yapmistim ücretli kargo gümrüğü takılır diye düşündüm hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanne2 -- 14 Kasım 2017; 1:58:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar.
    Son çıkan RK3399 çipsetli ürünler hakkında neler düşünüyorsunuz? En üst özelliklere bunlar sahip ama şimdilik tanıdık marka göremedim.

Sizce bunlar mı bilinen H96 Pro ya CSA93 mü almalı?

• Boleros kullanıcısına yanıt
    Evet bende sitede pek yorum göremedim, kararsız kaldım doğrusu

Aşağıdaki kutuyu sipariş vermeyi düşümüyorum umarım sıkıntılı bir cihaz değildir.
    CSA96 4 GB RAM 32 GB ROM Android 6.0 TV Box

• rizaun R kullanıcısına yanıt
    Bilindik marka ve model box almakta fayda var . Z28 pro kullananlar memnun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boleros

Merhaba arkadaşlar.
    Son çıkan RK3399 çipsetli ürünler hakkında neler düşünüyorsunuz? En üst özelliklere bunlar sahip ama şimdilik tanıdık marka göremedim.

Sizce bunlar mı bilinen H96 Pro ya CSA93 mü almalı?

Fiyatı sizi zorlamayacaksa Pro veya CSA93 yerine H96 Max alın .

Forumda max ı kullanan 2 kişi var oldukça memnunlar .

Burada Fiyat fayda oranına bakmak gerek .

Bazıları yıldabir 2 yıldabir cep telefonu gibi box u değiştirmek istiyor .

RK3399 işlemcili bir cihaz alırsanız enaz 4 yıl kullanırsınız .

Bölün fiyatını 4 yıla ona göre karar verin .

Zaten bu cihazları kişiselleştirmek biraz zaman aldığından en az 4-5 yıl kullanmayı planlamalı .

• quote:

Orijinalden alıntı: demirci_m

Evet bende sitede pek yorum göremedim, kararsız kaldım doğrusu

Aşağıdaki kutuyu sipariş vermeyi düşümüyorum umarım sıkıntılı bir cihaz değildir.
    CSA96 4 GB RAM 32 GB ROM Android 6.0 TV Box

CSA96 Android 7.1.2 yi kaldırmıyor ya da uyumsuzluk var ki 6.0 ile geliyor .

6.0 sorun değil bazıları 6.0 ı daha çokseviyor derseniz bu box düşünülebilir .

Tr de kullanıcı yorumu görmedik henüz .

BU yüzden Max a yönelmek daha iyi .

Tek olumsuz tarafı var o da tv niz eski ise ya da ses menüsü kapsamlı değilse ses almada
    problem yaşanıyor .

Birde H96 ların kronik adaptör sorunu var . Kaliteli bir 5v3a adaptör gerekiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 14 Kasım 2017; 23:55:59 >

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.