Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (743. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Alpha_Sarc Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • On siparişlerde fiyatlar düşmeye devam ediyor

S905x3 2/16 Tanix T3 157TL (nakliye-vergi sigorta 177TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 30 Ekim 2019; 19:43:5 >
  • miki kullanıcısına yanıt
    Bence F2 ya da F3 daha uygun. Tanix eski kalitesinden uzaklaşmaya başladı.
  • Üstatlar, bu bizim banggood'da Beelink GT1 mini 2 yok galiba, veya ben mi bulamadım ?
  • arkadaşlar şu a95x modelinin f3 ve f3 air arasındaki farklardan PLEX diye bir şey varmış biraz araştırdım güzel bir şey ama bunu tv box'da nasıl işlevsel kullanabiliriz?

bu modellerin sesle komut özelliği var sanırım ama kutudan çıkan kumanda bu özelliği destekliyor mu? beelink'lerdeki gibi mouse'lu kumanda özelliği için ayrıca kumanda mı almamız gerekiyor?

bir de son olarak geçen yıl tanix olayı gibi olmaz İnşallah. çünkü tanix baya sorun çıkardı. bu modeller de yeni. insan ister istemez emin olamıyor.

sizler ne düşünüyorsunuz?
  • Arkadaşlar netflix üyeliğim yok. Iptv, online tv kanalları, film vs izlemek için. Yani standart kullanim için, menüde takılmayan, wi-fi sıkıntısı çekmeyeceğim bir cihaz önerir mısınız? Türkiye ya da banggood farketmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye üzerinde satılan bir cihaz yok mu acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ozanersin O kullanıcısına yanıt
    A95X F2 ya da F3
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. F3 siparişi vermeye karar verdim. Banggood dan gümrük korumasıyla alayim

• F3 ü aldık diyelim. Klavyeli bi kumanda lazım sanırım. Linkteki ürün nasıldır? Bir de mikrofonu yok sanırım. Mikrofonu olan bi alet mi almalı?

[TRY74.87 51% OFF]Wechip W1 Hava Mouse Senza Fili 2.4g Fly Air Mouse Android Başına TV Kutu / Mini Pc / TV Mini PC & Aksesuarları from Bilgisayar & Ağ on banggood.com
    banggood.app.link
    [TRY74.87 51% OFF]Wechip W1 Hava Mouse Senza Fili 2.4g Fly Air Mouse Android Başına TV Kutu / Mini Pc / TV Mini PC & Aksesuarları from Bilgisayar & Ağ on banggood.com
    https://banggood.app.link/Mtr3rgK2e1

• 07mg32 kullanıcısına yanıt
    Bu ürün güzelmiş. Türkiye'de de mevcut. Fiyatı da makul. Belki bunu alırım.

Ben sesli komutun çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan arayüzde gezinti konforu bence.

Rii X8+ klavye çok sağlam bir ürün. Onu kullanıyorum. Türkiyede çakmaları var. Onlar da gayet kaliteli ancak scroll tuşu yok.

www.banggood.com
    RII X8+ Colorful Backlit 2.4G Air Mouse Mini Wireless Keyboard Touchpad for Android TV Box Laptop Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/RII-X8-Colorful-Backlit-2_4G-Air-Mouse-Mini-Wireless-Keyboard-Touchpad-for-Android-TV-Box-Laptop-p-1271500.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirDavyJones -- 1 Kasım 2019; 3:54:6 >

• 20 ekimde aliexpress den gt king pro siparişi vermiştim.teslimatı 26 kasım-5 aralık gözüküyordu ama bugün gümrükten geçmiş.çıkan gümrük vergisi de 43 tl.fena değil gibi sanki

• Forumdaşlar merhaba,
    sizlerden düşük bütçeli bir android box tavsiyesi isteyecektim.

cihazı; iptv, youtube, film izlemek maksadıyla kullanacağım.

aşağıdaki 3 üründen hangisini önerebilirsiniz.

1) wechip v8 2gb/16gb

2) tanix tx3 2gb/16gb

3) x96 mini 2gb/16gb
  • f3 siparişi verdik bakalım gelince yazarım izlenimleri
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Netflix i kaliteli izleyebileceğim bir ürün tavsiye eder misiniz? N11 den almayı düşünüyorum.

• arahmanakaynak kullanıcısına yanıt
    Mi box s

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    Hocam 1080p izleyebilir miyim?

• arahmanakaynak kullanıcısına yanıt
    Tabi ki. TV destekliyorsa 4k bile izlersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.