Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (734. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.789
Cevap
557
Favori
1.823.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 732733734735736
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toprak12345

İyi aksamlar bende bitane bakiyorum onerebileceginiz varmi netflix onemli degil tv deki yeterli benim icin.ethernet girisi olmasi tercihimdir. Tr de mi box s almak yerine yurt disi dahil 500 tl ortalama fiyata almak daha mantiklimidir.onerebileceginiz cihaz nedir. Birde hangi siteden alinmalidir trsekkur ederim
    Beelink GT1 mini2 ,
    Beelink GT1 miniA
    Mecool Km3 ya da KM9 pro ya bakın.

Banggood un sattığı cihazlar genellikle sorunsuz oluyor.
    Daha doğrusu aliexpress gibi siteler çok farklı üreticilerin ürünlerini satıyor.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Beelink gt1 amazonun sitesinde de satiliyor orda vergiyide gosteriyorlar.Banggood vergisi belli degil sizce hangisinden alinmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 18 Ekim 2019; 11:13:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Risk almak istemiyorsanız amazondan alacaksınız. Fakat şu günlerde Uzakdoğudan gelen boxlara fazla vergi kesmiyorlar.
  • SuHide olarak bahsettiğiniz olayı deneyeceğim. Fakat bilginiz olsun diye söylüyorum. Cihazın Stock sürümünde root var. Üretici rootlu sürmüş piyasaya bu cihazı.Yazımda bahsetmiştim zaten SuperSU cihazı bozunca kendi Stock sürümünü indirdim ve düzeltebildim cihazı.
  • FightingFaIcon kullanıcısına yanıt
    SuHide ile root u gizlemek en mantıklı olanı.
  • 4Gb lik KM9 ile KM3 arasında sadece 2T2R G-bit wifi farkı var. Ethernetle kullanılacaksa KM3 almaya gerek yok. Wifi ile kullanacaklar özellikle KM3 düşünmeli.

Android Tv Box için tavsiye.
  • HDMI 2.1 teknolojisinin hızı .

Android Tv Box için tavsiye.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 18 Ekim 2019; 0:25:1 >
    Şöyle bir durum da var. KM3 ile KM9 arasında vergiler vs. dahil 100 lira fiyat farkı var. O paraya bi tane 5ghz router alınır. Hem cihazdaki wifi sorunu ortadan kalkar hem de 5ghz router almış olursunuz.
    Hatta kablosuzdan kabloluya dönüştüren repeaterlar falan var. O da düşünülebilir. Ya da biraz daha para verilir ve powerline alınır. En sağlıklısı da bu olur. Özellikle iptv falan kullanıyorsanız wifi çok verimli olmuyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu apk yı direkt indirip boxa kurulum yapınca oluyor mu. (TWRP veya CWM ile uğraşmadan)

CPU: Allwinner H6 çipli bir cihaz.

Supersu denediğimde cihaz takılı kalmıştı.
    Teşekkür ederim.
  • SuHide apk yı direkt indirip boxa kurulum yapınca oluyor mu. (TWRP veya CWM ile uğraşmadan)

CPU: Allwinner H6 çipli bir cihaz.

Supersu denediğimde cihaz takılı kalmıştı.
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Hocam aldım valla Km9 Pro yu bakalım :) oyun oynayacak değilim o yüzden bu cihaz donanımı beni baya götürür diye düşünüyorum.
    Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

s10 serileri tutulan modeller arasında fakat yazılım bu kutuların herşeyi. Sorunlu yazılım saçbaş yoldurur.

S10 Max s905X2 , S10 Max + s905X3 çipsetli. Max plus henüz yeni bir cihaz olduğu için yazılımı tam bir kapalı kutu.

Bu çok yönlü cihazlarda sorun çıkabilir. Çok farklı şekilde kullananlar var.

NETFLIX 4K için mini A ( NETFLIX 4K nın garantisi yok.)
    Google sertifikası için km9 pro
    s905X3 çipsetli cihaz için mini2 yi inceleyin.

Alıntıları Göster
    Hocam Km9 Pro yu satın aldım bir kaç güne elimde olur. Hoşuma gitti cihaz Donanımı ve google sertifikası ağır bastı.

• Cluptechno kullanıcısına yanıt
    Nerden aldiniz hocam link varmi

• hakan_gokturk kullanıcısına yanıt
    TWRP veya CWM kurmadan bu işlem gerçekleşmez.

Buda sorunu çözmez ise PhoneixSuit programını kurun.

PhoenixSuit, bazı cihazlardaki üretici yazılımını güncelleyebilen taşınabilir Android yönetim yazılımıdır.

Uygulama APK dosyalarını yükleyebilir, resimlerden üretici yazılımını güncelleyebilir ve farklı parametrelerde ayarlamalar yapabilir.

PhoenixSuit ayrıca bir telefonu yedeklemenize, PhoenixSuit ile oluşturulmuş bir önceki görüntüyü geri yüklemenize ve bir cihazı PC'den yeniden başlatmanıza olanak sağlayan yedekleme araçları içerir.

Uygulama, kullanımı kolay ve güvenilir bir araçtır ancak herhangi bir yanlış adım, cihaza zarar verebilir, bu yüzden PhoenixSuit ile uğraşırken dikkatli olunmalı.

Bu uygulama Allwinner yongaları içeren cihazlarla kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

PhoenixSuit cihazın firmware'ini güncelleyebilir ve APK dosyalarını yükleyebilir.

Android MTK
    Download PhoenixSuit (all versions)
    https://androidmtk.com/download-phoenixsuit

h96mini H6 ya kuruluşu.

• Cluptechno kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Mantıklı bir seçim. Bu donanımda YOUTube 4K . Coreelec desteği ile NETFLIX FullHD. Hertürlü kullanıma uygun.
    Yazılım desteği nasıl olur onu bilemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cluptechno

Hocam Km9 Pro yu satın aldım bir kaç güne elimde olur. Hoşuma gitti cihaz Donanımı ve google sertifikası ağır bastı.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız ve umarım memnun kalırsınız. Nereden, hangi donanımla ve fiyat olarak ne kadara mâl oldu, sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz? Saygılarımla
    Cihaz normalde MX10 PRO 6K

ilk geldiği gün Supersu ile root olayını çözeyim dedim cihaz açılışta mx yazısında takılı kaldı.

Sonra H96 nın sitesindeki Allwinner yongalar için yüklediği PhoenixSuit ile cihazı kurtardım.

Şimdi cihaz H96 logosu ile açılıyor.

Tekrar dan cihaz bozulur diye pek kurcalamak istemiyorum. Garanti ve kolay bi yöntem yoksa :)

Tivibu Go açılmasın.

Kodi Turkvod ve Xtream Codes ile yayın izlemeye devam!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_gokturk -- 18 Ekim 2019; 17:7:40 >
  • Evet beyler bu yazımı günlerce uğraştan , yüzlerce forum dolaşıp root sorununu çözmeye çalışmamdan sonra başarıya ulaşmış ve mutluluk içinde yazıyorum.
    Limanyakan arkadaşımızın söylemiş olduğu SuHide yolu işe yaramadı. Çünkü cihaz SuperSu ile rootlanmamış. Cannot find su binary hatasıyla karşılaştım twrp recovery ile yüklerken. Ben yinede kendisine teşekkür ederim. Yinede yardımcı olmaya çalıştı.

SuHide'i yüklemeye çalışmadan önce TWRP Recovery'i yüklerken sorunlar yaşadım. Bununla uğraştım bir süre.Link vermek yasakmı bilmiyorum ama link vereceğim.

Şu sitedeki anlatılan yolu izleyerek TWRP Recovery'i yüklemeyi başardım.
    forum.atvxperience.com
    Universal FIX for TWRP in Amlogic devices. - forumXperience
    https://forum.atvxperience.com/viewtopic.php?t=399

Bu da güncel TWRP recovery dosyaları. Üst linkteki yolu izleyerek ve buradaki TWRP dosyalarıyla işinizi halledebilirsiniz.

Bu yolla yüklemeyi başardıktan sonra SuHide'i denedim ve bahsettiğim hatayı aldım."Connot find su binary.". Bundan sonra yine aramalara başladım.
    Sonra forumlarda Magisk Root programının içinde root gizleme olduğunu öğrendim.
    Düşündüm cihazda root var. Tamam. ama hangi yazılımla rootlandığı belli değil.SuperSU değil, Magisk değil. Dedim ki ben bunu Magisk yolu ile TWRP Recovery den tekrar kendim rootlayayım. Sonrada Magisk Manager yükler ordan root'u gizlerim diye düşündüm. TWRP recovery den Magisk'in dosyaları ile normal şekilde yine rootlama işlemi yaptım.Sonra cihazı normal şekilde açtım. Magisk Manager yükledim. Manager da Uygulama yüklü ama Magisk Root yüklü olarak görünmüyordu. İndir seçeneği vardı. Son sürüm her halde diyip indirdim. Cihaza recovery menüsüne kolayca geçmesi için uygulama yüklemiştim. Bu uygulama root varsa çalışıyor. Cihazı kapatıp sizi Recovery menüsüne atıyor. İndirdiğim Magisk dosyası ile tekrar root yapmayı denemek için bu uygulamaya tıkladım ve uyarıyla karşılatım. "Cihazınız Rootlu değildir" diye. Hadi be dedim ve Root Checker uygulamasını açtım hemen ve kontrol ettim. Ve sonuç Cihazınız rootlu değildir yazıyordu.Root yüzünden sorun ile karşılaştığım uygulamayı yani Turkcell TV+ açtım. Yine cihazınız rootlu hatası ile karşılaştım. Dedim bu uygulama herhalde bir kere hafızaya attı cihazın rootlu olduğunu şimdide o yüzden veriyor hatayı dedim. TV+ uygulamasını silip tekrar yükledim. İşe yaradı artık hatasız her şeyi izleyebiliyorum.

Benim amacım kendim rootlayıp Magisk Manager dan root gizleme özelliğini kullanmaktı. Ama Magisk ile rootlamak hem cihazın kendi içindeki root'un hemde Magisk Root'un devre dışı kalmasına neden oldu. Neye niyet neye kısmet dedikleri gibi sorunumu amacım olmayan bir yolla çözdüm. Belki bu yazım birilerinin işine yarar diye buraya bırakıyorum.

Bu linkte Magisk ile rootlamanız için gereken güncel dosyalar:
    XDA Developers
    [2019.10.11] Magisk v20.0 - Root & Universal Systemless Interface [Android 4.2+]
    https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/official-magisk-v7-universal-systemless-t3473445

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightingFaIcon -- 18 Ekim 2019; 18:31:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: toprak12345

Nerden aldiniz hocam link varmi
    Maalesef link yok 2 tane alan bir arkadaş satıyordu tanıdık aracılığı ile aldım.

• 
Sayfa: önceki 732733734735736
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.