Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.971
Cevap
566
Favori
1.885.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
78 oy
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.banggood.com
    TRY55.48 50% 2.4GHz Wireless Game Controller Gamepad Joystick For Android TV Box PC  Video Games Accessories from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/2_4GHz-Wireless-Game-Controller-Gamepad-Joystick-For-Android-TV-Box-PC-p-1143410.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

• quote:

Orijinalden alıntı: nacar08

https://www.banggood.com/2_4GHz-Wireless-Game-Controller-Gamepad-Joystick-For-Android-TV-Box-PC-p-1143410.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN
    Teşekkürler ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nacar08

Teşekkürler dün akşam aldım bir tane...

Türkiye'de 250 liraya satılan bir model indirime girmişti, banggooddan onu 67 liraya aldım...
    Banggood'taki ürün bluetooth'lu değil, usb portundan wireless bağlanabilirsiniz yalnızca.

İlgilenen olursa bilgisi olsun.

Maalesef burada takılıyor bu verdiğiniz rom...aynısını daha önce başka bir siteden deneyip yapmıştım. Onu sildim bunu baştan yükledim ve dediği gibi Micro Sd Card'a kopyalayıp yaptım ama böyle yarıda takıldı hep bir en az bir saat bekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasim82 -- 24 Mart 2019; 0:10:58 >

Orijinalden alıntı: ermayuha

LG SMART TV'YE KODI programının nasıl kurabilirim?
    Smart Tv ler Ip SERVER ları çalıştırırken bile randımanlı olmuyor. TV ye KODI kurmayı düşünmeyin. Donanımı zayıf kalır.

Orijinalden alıntı: Jack Martin

Konunun duayen ve bilgili arkadaşlarından bir ricam olucaktı.

350 TL ortalama yada maksimum 400 TL civarına alınabilecek bir android tv box var mı acaba ?

Çok uçar kaçar isteklerimiz yok cihaz konusunda ama aşağıdakileri yapabilse yeter bize.

- Digitürkplay sorunsuz çalışması.
    - İnternet tarayıcısından film izlerken vs. kasmaması.
    - Roblox ve Pubg Mobile oyunlarını düşük ayarlarda da olsa kasmadan çalıştırması.

Cihazdan beklentilerimiz sadece bunlar arkadaşlar.

Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
    Fazla bir şey beklemiyorum diyorsunuz fakat iyibir tarayıcı performansı ve güç isteyen oyunları oynamak istiyorsunuz.
    Yurtiçinde uygun fiyatlı cihaz bulmak zor. Yurtdışı alımında vergi ve bandrol maliyeti arttırıyor.
    -Beelink GT1 mini nin 2 Gb liği.
    -Tanıx TX5 max

ya da
    -PİE ile gelen MX10 yada A5X max. ın 4GB liği.

• Kartı çıkararak Bootloader menüye girdim sonra kartı takıp Apply Update from EXT seçeneğinden yüklemeye başladım ve gôrseldeki hatayı aldım.

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Fazla bir şey beklemiyorum diyorsunuz fakat iyibir tarayıcı performansı ve güç isteyen oyunları oynamak istiyorsunuz.
    Yurtiçinde uygun fiyatlı cihaz bulmak zor. Yurtdışı alımında vergi ve bandrol maliyeti arttırıyor.
    -Beelink GT1 mini nin 2 Gb liği.
    -Tanıx TX5 max

ya da
    -PİE ile gelen MX10 yada A5X max. ın 4GB liği.

Alıntıları Göster
    Vallah hocam bilgisayar mantığı yürüteyim dedim ama batırdım sanırım kusura bakmayın.

Açıkcası ilk olarak biraz inceledim dediğiniz cihazları eğer yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

A5X Max ve MX10 Mali 450 GPU ile geliyor bu sebepden onları eledim sonuçta Roblox ve PUBG Mobile için güncel bir gpu olmadığından sıkıntı çıkarabilir.

Açıkcası Beelink ve Tanix TX5 max ikisinide çok beğendim.

Aşırı derecede kararsızım şu an.. Zaten ikisininde donanımı ram farklılıkları hariç aynı sanırım.

Lakin şöyle bir durum gördüm.

Beelink GT1 mini 2 GB 333 TL şu an Gearbestte ama aynı zamanda 4 GB Ram modelli Tanix T5 Max ise oda aynı fiyat 333 TL.

Fazladan 2 GB Ram sizce bu cihazlarda doğrudan performansa etki eder mi acaba ?
    İşlemci Güncellenicek || Anakart Güncellenicek || Gskill Ripjaws 8 GB 1600 Mhz (2x4) Dual Kit DDR3 || Ekran Kartı Güncellenicek || PNY 240 GB SSD CS1311 || XILENCE XP600 600W PSU GAMİNG SERİSİ R3 +80 Plus || Logitech MK345 Q Klavye Kablosuz Mouse Set || Logitech S120 Hoparlör || SAMSUNG 23" S23B350H Full HD Led Monitör

• Arkadaslar huwai cep telefonuna Kodi'yi kurdum.wifi üzerinden Lg smart tv ye baglandım.görüntüler asagida merak ettigim goruntu kalitesi olarak media player üzerinden seyretmeyle cepten wifiden tvye baglanma arasında kalite farki okurmu?tv ve cep telefonu full hd özelliğe sahip.Açtıgım film ise 720 p.

• IPTV izlemek için hangi cihazı önerirsiniz. 250 TL civarı olursa iyi olur.

Orijinalden alıntı: rasim82

Kartı çıkararak Bootloader menüye girdim sonra kartı takıp Apply Update from EXT seçeneğinden yüklemeye başladım ve gôrseldeki hatayı aldım.
    opening uptade package den sonra SD kart takılı değil ya da SD kartı görmüyor uyarısı var.
    Bu işlemi yaparken iki tarafı aynı olan USB kablo kullanmak gerekiyor.
    Forumda bu konuda bilgiler var , youtube da da videolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

Vallah hocam bilgisayar mantığı yürüteyim dedim ama batırdım sanırım kusura bakmayın.

Açıkcası ilk olarak biraz inceledim dediğiniz cihazları eğer yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

A5X Max ve MX10 Mali 450 GPU ile geliyor bu sebepden onları eledim sonuçta Roblox ve PUBG Mobile için güncel bir gpu olmadığından sıkıntı çıkarabilir.

Açıkcası Beelink ve Tanix TX5 max ikisinide çok beğendim.

Aşırı derecede kararsızım şu an.. Zaten ikisininde donanımı ram farklılıkları hariç aynı sanırım.

Lakin şöyle bir durum gördüm.

Beelink GT1 mini 2 GB 333 TL şu an Gearbestte ama aynı zamanda 4 GB Ram modelli Tanix T5 Max ise oda aynı fiyat 333 TL.

Fazladan 2 GB Ram sizce bu cihazlarda doğrudan performansa etki eder mi acaba ?

Alıntıları Göster
    OK. A5X max ve MX10 için tespitler çok doğru.

Bu modeller Digiplay de geri sarma sorunu yaşanmadığı ve birçok cihazda açılmayan tivibu, blue tv vb. gibi programları açtıkları için tercih edilebilir. s905X2 çipsetli cihazların yazılımlarına göre bu sorunlar yaşanabiliyor.

GT1 mini kalite, konfor ve sesle arama özelliği ile ön plana çıkıyor.

2 Gb ile 4 Gb ram farkı program açılışlarında, kanal geçişlerinde saniyenin 1/4 ü ile 1/2 si arasında bir gecikme yaşanır. Güç isteyen programlarda 2 Gb ram ı olan cihaz zorlanabilir. Burada CPU, GPU ve yazılımın uyumu önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ermayuha

Arkadaslar huwai cep telefonuna Kodi'yi kurdum.wifi üzerinden Lg smart tv ye baglandım.görüntüler asagida merak ettigim goruntu kalitesi olarak media player üzerinden seyretmeyle cepten wifiden tvye baglanma arasında kalite farki okurmu?tv ve cep telefonu full hd özelliğe sahip.Açtıgım film ise 720 p.

Aynı kalitede olur fakat bu şekilde kullanım telefonun bataryasını bozar. Tv Box almaya değer.

• _____________________________

• satılık tanix tx5 max
    siz normal HDD den film izlerken aldığınız tadı bu şekilde alabiliyor musunuz? öyleyse sıkıntı yok kalite açısından. ama hiç sanmıyorum. bu bahsettiğiniz olay ekran yansıtma ise düşük FPS video gibi oynar. bu şekilde tad alamazsınız. kodi yerine mkvod vardı. bir araştırın. LG smarttv için çalışıyordu diye aklımda kalmış. mkiptv var hatta IPTV uygulaması. o da gayet iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • namecity N kullanıcısına yanıt
    KM9 PİE ile mi geldi OREO ile mi? Kutularını açtıysanız her ikisine de kullanacağınız programları yükleyip ona göre karar verin.
    Mecool KM3 ATV Google Sertifikalı S905X2 4 GB LPDDR4 64GB Android 9.0 5G WIFI BT4.0 Ses Kontrolü TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://www.banggood.com/tr/Mecool-KM3-ATV-Google-Certificated-S905X2-4GB-LPDDR4-64GB-Android-9_0-5G-WIFI-BT4_0-Voice-Control-TV-Box-p-1440287.html?akmClientCountry=TR&rmmds=category&ID=533601&cur_warehouse=CN

• 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.