Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.870
Cevap
560
Favori
1.868.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İy günler. Konu içinde canakan isimli üyeden aldığım SCHISION Model s TV boxi Kendi dikkatsizliğim yüzünden kullanılmaz hale getirdim.

Acaba SCHISION Model s ten aşağı olmayacak şekilde TV box satisi yapan var mı?

İkinci el konularına da bakacağım ama buradan da cihaZ alma istegimin oldugunu bildirmek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Herkese selamlar. Evde fazladan hdmi çıkışlı laptop var, ekran klavye ayrılıp tablet gibi de kullanılanlardan. I5 işlemcili.
    Android box almasam, kodi vs kurulumuyla, kablosuz mouse ve klavye ile sizce kullanılır mi?
    Box'ın pratikliği harici bir eksiklik duyar mıyım?
    İntel işlemci daha stabil çalışır. Artık birçok programın Win. tabanlısı var. Zengin And. programları kullanamazsınız.
    Choreme ile yüksek çözünürlük NETFLIX seyredilebilir. Burada önemli olan laptop un panele verebileceği çözünürlük.

Orijinalden alıntı: kartalizma07

Ne çok alternatif var kafa karışıyor artık 😀 aralarında pek bir fark yok galiba. Tx5 max tr de satışıda çok az.
    Nisanda istanbula gidip alayım diyorum bari.
    Tx6 tx5 max yada beelink
    DH da 3 cihazında başlığı var. Okumadan almamalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    O sorunu hallettim. Cihaz çalışıyor tekrar ama maalesef stock rom denememe rağmen uydu kanallarını izlemek için gerekli olan DTV uygulamasına tıklayınca Demod/Tuner tespit edilemedi hatasını almaya devam ediyorum...

malaysk 7.1.2 yi yükleyin.
    yadi.sk
    Malaysk_KIII_PRO_T2_S2_C_Android_7_1_28.07.2018_v_6_1_DTV.rar — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/HAucBuAq3ZfaaK

Herkese selamlar. Evde fazladan hdmi çıkışlı laptop var, ekran klavye ayrılıp tablet gibi de kullanılanlardan. I5 işlemcili.
    Android box almasam, kodi vs kurulumuyla, kablosuz mouse ve klavye ile sizce kullanılır mi?
    Box'ın pratikliği harici bir eksiklik duyar mıyım?
    Bilgisayara Android işletim sistemi de kurulabiliyor.
    ROM atıp, Android Tv Box gibi kullanılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Bilgisayara Android işletim sistemi de kurulabiliyor.
    ROM atıp, Android Tv Box gibi kullanılabilir.

Alıntıları Göster
    hocam bu android emilatörü
    baya kaynak yiyor sistemden.
    uzun süreli kullanımda bilgisayarın canına okur.
    onun yerine zaten kodinin windows versiyonu var.
    direkt kablosuz klavye mouse ile windows üzerine kullanılan kodiyi kullanması daha doğru olur arkadaşın bence.

• Android Tv Box için tavsiye.

hayırlı olsun yeni cihaz güzele benziyor.
    www.banggood.com
    TRY432.13 30% Mecool KM3 ATV Google Sertifikalı S905X2 4 GB LPDDR4 64GB Android 9.0 5G WIFI BT4.0 Ses Kontrolü TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://www.banggood.com/tr/Mecool-KM3-ATV-Google-Certificated-S905X2-4GB-LPDDR4-64GB-Android-9_0-5G-WIFI-BT4_0-Voice-Control-TV-Box-p-1440287.html?akmClientCountry=TR&rmmds=category&ID=533601&cur_warehouse=CN

• quote:

İntel işlemci daha stabil çalışır. Artık birçok programın Win. tabanlısı var. Zengin And. programları kullanamazsınız.
    Choreme ile yüksek çözünürlük NETFLIX seyredilebilir. Burada önemli olan laptop un panele verebileceği çözünürlük.

Alıntıları Göster
    Düşünen olursa Windows10 işletim sistemli Kredi kart büyüklüğünde 4gb Ram/64GB Emmc li piyasada bulunan en iyi Windows işletim sistemli cihaz satılıktır...Üzerinde Slikon Case ile birlikte.
    Pm den sorabilirisiniz.

LattePanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 22 Mart 2019; 10:36:19 >

• Merhaba arkadaşlar konu dışı birşey soracağım, AliExpress'ten 200 liraya aldığım Tanix TX6 ukim'e girdi ve 146 lira vergi çıkmış gözüküyor. Ben bu ürünü almayıp geri giderse paramı geri alabilir miyim? Nasıl bir yol izlemeliyim? Bu vergiyi ödemek istemiyorum. Herkese hayırlı Cumalar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theburakx -- 22 Mart 2019; 10:37:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theburakx

Merhaba arkadaşlar konu dışı birşey soracağım, AliExpress'ten 200 liraya aldığım Tanix TX6 ukim'e girdi ve 146 lira vergi çıkmış gözüküyor. Ben bu ürünü almayıp geri giderse paramı geri alabilir miyim? Nasıl bir yol izlemeliyim? Bu vergiyi ödemek istemiyorum. Herkese hayırlı Cumalar dilerim.
    Aliexpresten her şartta alabilirsin
    Bilgi için teşekkürler @josh-r . Android kurmak başta mantıklı gelmişti sizin mesajı okuyana kadar. Ancak kodi bana da daha pratik geldi, kablosuz klavye mouse da düşünmüştüm.
    Size de her konudaki destek ve yardım için teşekkürler @Limanyakan üstad.
    ATV Box almadan kurtarırım diyordum ama eşim, "çocuklar biz yokken nasıl seyredecek?" diye sorunca iyice kafam karıştı.

Yine de dert değil, birşey alma arefesinde araştırma safhasından daha fazla zevk alıyorum. O zevk karar verip alınca bitiyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackice_serkan -- 22 Mart 2019; 11:59:55 >

• blackice_serkan kullanıcısına yanıt
    Öyle bir cihazın varsa android kutuya ihtiyacın yok senin hocam. Windows işletim sisteminden ayrı farklı kurulumlar da yapabilirsin. Hem windowsun hantallığından kurtulursun hem de virüs gibi sorunların olmaz.
    Ayrıca direkt olarak sisteme android de kurabiliyorsun.
    Libreelec de kullanabilirsin

Android de sorun intel işlemci mimarisi farklı olduğundan bazı programlar düzgün çalışmayabilir. Aynı zamanda mekanik disk üzerine kurarsan yavaş gelebilir çünkü şu anda kullandığımız tüm android cihazlar ssd gibi ramdisklere kurulu.
    Libreelec kodi tabanlı ve iptv hizmetleri üzerine kurulu. intel işlemcilere göre uygun olan versiyonunda chrome da var die okudum ama hiç denemedim. Farklı program, oyun vs kuramazsın. Bazı emulatorlerle eski konsol oyunlarını ve atari salonları oyunlarını oynayabiliyorsun sanırım.
    Bir de elektrik tüketimi olarak bakarsan laptoplar yaklaşık 65W elektrik harcarken android kutular 15W falan harcıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar arkadaşlar,

Hali hazırda intel atom işlemcili windows 10 pro htpc kullanıyorum. Hızı gayet stabil. Air mouse falan taktım harika çalışıyor. Windows 10 u tablet modunda kullanıyorum. Microsoft marketten netflix indirdim o da çok iyi çalışıyor.

Fakat asıl sorunu iptv de yaşıyorum. Microsoft markette eli yüzü düzgün iptv programı yok. İptv extreme gibi android iptv uygulamaları kullanmak istiyorum.

android x86 ve tv sürümlerinin neredeyse hepsini kurdum. Ya hdmi ses vermedi veya netflix falan yüklenmedi.

Cihaza android tv kurmak istiyorum. Güncel bir şey bulamadım. Önerebilceğiniz ve deneyimlediğiniz bir andrroid tv sürümü var mı? Bana kim yardımcı olur.

İyi günler.

Orijinalden alıntı: josh-r

hocam bu android emilatörü
    baya kaynak yiyor sistemden.
    uzun süreli kullanımda bilgisayarın canına okur.
    onun yerine zaten kodinin windows versiyonu var.
    direkt kablosuz klavye mouse ile windows üzerine kullanılan kodiyi kullanması daha doğru olur arkadaşın bence.

Alıntıları Göster
    AMD işlemci, celeron ya da Mobil işlemci değil. İ5 oldukça güçlü bir CPU.
    GPU onboard da olsa, çok etkileneceğini düşünmüyorum.
    And. programların kapasitesi düşük.
    Yine de alternatif olarak KODI nin win. versiyonu düşünülebilir.
    Yanında MOVİE HD gibi film programlarının win. versiyonu da kullanılabilir.

• quote:

Bilgi için teşekkürler @josh-r . Android kurmak başta mantıklı gelmişti sizin mesajı okuyana kadar. Ancak kodi bana da daha pratik geldi, kablosuz klavye mouse da düşünmüştüm.
    Size de her konudaki destek ve yardım için teşekkürler @Limanyakan üstad.
    ATV Box almadan kurtarırım diyordum ama eşim, "çocuklar biz yokken nasıl seyredecek?" diye sorunca iyice kafam karıştı.

Yine de dert değil, birşey alma arefesinde araştırma safhasından daha fazla zevk alıyorum. O zevk karar verip alınca bitiyor bence
    Araştırma zevkini bitireceğim fakat And. Tv Box alacaksanız, Beelink GT1 mini.
    Fazla bütçe ayıramazsanız 2GB liği de yeterli gelir.
    Saf android işletim sistemi ve arayüzü kullanışlı.
    Sesle arama özellikli kumandası tam çocuklar için.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Zaten bitirdin onu üstad. Alırsam kesin BeeLink GT 1 Mini. Ama 4 Gb 64 mü 4 Gb 32 mi ona karar vereceğim. 😊😊
    Elektronik cihazlar da benim alışveriş zaafım dayanamıyorum. 😂😂😂
    Ancak bütün çalışma en sevdiğim fiyata (bedava) bitirebilmek. 😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

AMD işlemci, celeron ya da Mobil işlemci değil. İ5 oldukça güçlü bir CPU.
    GPU onboard da olsa, çok etkileneceğini düşünmüyorum.
    And. programların kapasitesi düşük.
    Yine de alternatif olarak KODI nin win. versiyonu düşünülebilir.
    Yanında MOVİE HD gibi film programlarının win. versiyonu da kullanılabilir.

Alıntıları Göster
    ben i7 ile kullanıyorum aynı programı. elimde android cihazım (mi box hariç) olmadığından.
    xiaomi ürünlerinin bazı android yazılımları iosa göre daha iyi ordan takip için kullanıyorum.
    kısa kullanımlarda sorun çıkmıyor ama uzun süre açık kalırsa yoracağı belli oluyor.

direkt andorid yüklem çözümleride düşünülebilir. arkadaşların dediği gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordzeus83

Selamlar arkadaşlar,

Hali hazırda intel atom işlemcili windows 10 pro htpc kullanıyorum. Hızı gayet stabil. Air mouse falan taktım harika çalışıyor. Windows 10 u tablet modunda kullanıyorum. Microsoft marketten netflix indirdim o da çok iyi çalışıyor.

Fakat asıl sorunu iptv de yaşıyorum. Microsoft markette eli yüzü düzgün iptv programı yok. İptv extreme gibi android iptv uygulamaları kullanmak istiyorum.

android x86 ve tv sürümlerinin neredeyse hepsini kurdum. Ya hdmi ses vermedi veya netflix falan yüklenmedi.

Cihaza android tv kurmak istiyorum. Güncel bir şey bulamadım. Önerebilceğiniz ve deneyimlediğiniz bir andrroid tv sürümü var mı? Bana kim yardımcı olur.

İyi günler.
    https://windowsiptvplayer.net/

Yüklerken yaptığınız işlemleri kontrol edin.

Yardım Merkezi
    Netflix'i Windows bilgisayarınızda veya tabletinizde kullanma
    https://help.netflix.com/tr/node/23931

http://coolrom.com.au/roms/mame/30198/ATV_Track_(set_1).php#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 22 Mart 2019; 16:3:43 >

• 
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.