Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alpceren Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.870
Cevap
560
Favori
1.868.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ahhh Limanyakan büyüksün ama ben seni dinlemedim ve gittim bir kaç gün önce Gearbest ile aldığım Mecool KIII Pro elime geçti. Fakat şu son bir kaç günüm zehir oldu. Cihaz ilk açışımdan beri hep hata veriyor. Google Play hizmetleri durdu diyor, hangi uygulamayı açsam bir süre sonra o uygulama hata verip kapanıyor. Önce Factory Reset yaptım olmadı. Sonra internete girip bir iki recovery buldum...kimini USB Burning Tool ile kimini Microsd card ile denedim alttaki resetle düğmesine basarak... Boot loader menüsüne ulaşabiliyorum sonra wipe cache ve wipe data seçeneklerini deneyerek yaptım ama her defasında baştaki uygulama kapanma probleminden kurtulamadım... üstüne üstlük uydudan TV izlemeye yarayan DTV uygulamasına da artık giremiyorum Demod/Tuner Bulunamıyor hatası veriyor. Ne olur yardım et, kurtar beni bu beladan...
    Öncelikle KIII pro hangi firma tarafından üretilmiş bir bakın biz de bilelim.

Rom kurmaya başlamadan önce cihaza root yetkisi verebilmek için bootloader kilidini açmak gerekiyor. Security ON ise S-OFF yapmak gerekiyor.

Modele uygun romu bulmak çok önemli. Ayrıntılı anlatımlar DH forumlarında ve videolarda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Bugün itibari ile tanix tx6 elime gecti cok memnunum lakin turkvodda 1080p goruntu 1080p gibi degil çamur gibi ve chromeden film izlenmiyor nedendir acaba
    Görüntü ayarlarını değiştiripte tekrar deneyin.

droid settings > DİSPLAY > Screen Resolution > Auto Switch to best resolution OFF.

Display Mode = 1080p60hz

Color Space - Deep Color settings = 444.10bit

HDR to SDR = Off

SDR to HDR = On

Orijinalden alıntı: kartalizma07

Mi box s ve T95z plus nasıl cihazlar
    Mi box s lerde birçok sorun yaşanıyor. Iphone larla iyi bir şekilde uyum sağlıyor. Sorun yaşamayanlar da var. Yüksek çözünürlük NETFLIX için ben almam.

t95Z, 8 çekirdekli s912 çipsete sahip. 7.1.2 den daha yukarı And. sürüm desteği gelmedi. s905X2 çipsetli yeni nesil bir cihaz almak daha uygun.

Orijinalden alıntı: Rapid Step

ücretsiz netflix olayı var mı bunlarda ?
    You tube da videoları var. Fakat illegal. Ücretsiz film programlarında NETFLIX içerikleri var.
    Yurtdışı sipariş versem gümrük vergisi ne kadar tutar acaba? 250 civarı var yurtdışı fiyatı.
    Letgo da 375 e satan birisi var fiyat uygun gibi geldi sıkıntılı değildir umarım o da. Satıcı ile irtibata geçip karar vereyim olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cevap için teşekkürler. KIII Pro modeli MECOOL yazıyor ama sanırım üretici Amlogic. Bu cihazlar zaten rootluymuş...rom ararken öğrendim ben de. Bootloader menüsünü kullanabiliyorum zaten verdiğiniz linklere de bakmıştım içindeki rom ları denedim... hepsi farklı seviyelerde takılıyor maalesef... yada ben bir yeri atlıyorum.
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_72382157/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • rasim82 R kullanıcısına yanıt
    merhaba
    freaktabda k3 için bir dünya yazılım var bunu bilgisayardan atacaksınız img dosyası olarak geliyor,cihaz bende de vardı açılışta kalıyordu ne kadar yazılım varsa denemiştim en sonunda çine gönderdim geri parası iade geldi ,bunun k2 si var bende o taş gibi çalışıyor hala 3 senedir,bilgisayardan usb burning tool ile atıyordum yazılımları hatta bir tv box versiyonu vardı çok iyiydi,
    siz arayıp bulun adres :https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/mecool/firmware-roms,

Orijinalden alıntı: kartalizma07

Mi box s ve T95z plus nasıl cihazlar
    2 haftadır t95z kullanıyorum. Çok memnunum. Tek sıkıntı L1 sertifikası olmadığı için netflix 540p olarak kullanılıyor. Onundışında herşey süper. Telefondan ekran hansıttığımda hiç takılma olmadan oynatıyor. Diğer cihazla ilgili bilgim yok.

Fiyatına göre bulabildiğim en iyi cihaz bu:

Yalnız aliexpressden alınca gümrük olayını nasıl hallediyoruz , gümrükte takılırsa ne yapıyoruz?

• Arkadaşlar merhaba. Banggood'tan aldığım ürün şu anda İzmir Kemalpaşa'da. Bu ürünü ben gidip kendim almak istersem, nereden almalıyım? Hangi kargo şirketiyle taşınıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Selam arkadaşlar , netflix 1080p'de sorun yaratmaayacak , üzerinde wifi ile 1080p'de stream izletebilecek bir cihaz arıyorum 500tl'ye kadar.

Fiyatına göre bulabildiğim en iyi cihaz bu:https://tr.aliexpress.com/item/KM9-Android-8-1-ak-ll-tv-kutusu-Ses-Kontrol-S905X2-4-GB-DDR4-RAM-32/32952670825.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.259.4da23c001Z2TEE

Yalnız aliexpressden alınca gümrük olayını nasıl hallediyoruz , gümrükte takılırsa ne yapıyoruz?
    Km9 L1 sertifikası olmasına rağmen nerelik 1080p ve 4k ye engelleme getirmiş diye bir mesaj görmüştüm. Vergi konusuna gelince. Bana t95z geldi 6 martta. Alırken satıcıya mesaj yazdım 15 dolar gösterin faturayı diye. 20 dolar yazmışlardı. Hiçbir ek ücret ödemeden ptt kargodan aldım. Şimdi nasıldır bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Selam arkadaşlar , netflix 1080p'de sorun yaratmaayacak , üzerinde wifi ile 1080p'de stream izletebilecek bir cihaz arıyorum 500tl'ye kadar.

Fiyatına göre bulabildiğim en iyi cihaz bu:https://tr.aliexpress.com/item/KM9-Android-8-1-ak-ll-tv-kutusu-Ses-Kontrol-S905X2-4-GB-DDR4-RAM-32/32952670825.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.259.4da23c001Z2TEE

Mecool km9 ben kullanıyorum. Netflix eskiden 4K bile gösteriyordu, üç aydır engellemeden dolayı 540p gösteriyor. Kaliteli tv box..
    Aliexpress'ten vergisiz gelme ihtimali artık çok düşük ihtimal. Banggood dan satın alırken gümrük vergisi için sigorta yaptırın, vergi çıkarsa tamamını veya %50'sini ödeme sözü veriyormuş.

• frux kullanıcısına yanıt
    Hocam senden bişey isteyebilir miyim? Netflix i telefondan hd kalitesinde açıp ekranı miracast yansıtmaya çalışıyorum ama ses ve altyazı var siyah ekran gösteriyor görüntü gelmiyor. Aynı şeyi denedin mi ya da dener misin? Benim cihaz T95Z plus. Birde film izleme uygulamalarında full hd de kısıtlama var mı netflix gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabata21 -- 20 Mart 2019; 17:41:37 >
  • Arkadaşlar Banggood'tan aldığım TX5 Max az önce elime ulaştı. Cihazı kurdum. Şu an çalışıyor ancak mesela benim Turk Telekom Tivibu Go aboneliğim var. Play Store'dan uygulamayı indiriyorum ama açmaya çalıştığımda bana, "cihazınız root'lu" diyor ve açılmıyor. Bu konuyla ilgili ne yapabilirim? Fikri olan var mı?
  • hocam dediginiz ayarlari yapmaya calistim lakin hdmi failed diyor nedendir acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tanix 5 max da geldi. Ben de dsmart go deneyeceğim bakalım. Root ne yapacak izin verecek mi?

Yoksa 5 yıllık minix i kullanmaya devam edeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.