Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27.776
Cevap
555
Favori
1.821.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iptv vb abonelikler gerekiyor tv kanalları için. Bu tür cihazlarn kendisinde herhangi bir kanal vs olmuyor. Açıkçası iptv ve benzeri bir uygulama hiç kullamadım. Genelde 1080p ve 4k film belgesel izlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

Çakı benim koleksiyondan , cold steel gunsite ..

Pc bozulduğu için videoyu telefondan editleyip yolladım onda da 15dk sınırı olduğundan videonun epey bir kısmını kesmek zorunda kaldım.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim..
    TX6, da Dual Boost Os var. İkili işletim sistemi ile çalışabiliyor. ALİCE UX da şeffaf sekmeler arkasındaki fotoğrafla uyumsuz. Daha doğrusu sekmelerdeki simgeler zor anlaşılıyor. 2. video çekerseniz daha kullanışlı arayüzün daha iyi görülebildiği bir duvar kağıdı ile değiştirin bence çok farklı olur. ALICE UX ile ilgili biraz daha detaya girersiniz herhalde. Pie güncellemesi olacak bunu merak edenler var. TX6 ile ilgili başka programların ve uygulamaların ön plana çıktığı 3. video bile çekilebilir. TX6 videoları, bu modeli almak isteyenler için çok büyük fayda sağlayacak.

• emreelci kullanıcısına yanıt
    Sipariş vermek için kötü zaman seçmişiz bu ürünlerin gelmesi ayın sonunu bulur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreelci

Site deki paylaşım ve kampanyanın etkisiyle a95 max 4/64 aldım
    Haftaya teslim görünüyor
    Ama RAM ddr3 müş
    İnşallah pişman olmayız
    A95X max ta entegre fan var. Aşırı ısınma sorunu yaşanmaz. SSD takma durumu olabilirse performansı çok artar. Ayrıca 2T2R WIFI var. İncelemelerde en az olumsuzluk bildirilen bir kutu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmi39

mi box s düşünüyorum . (netflix+iptv için) . fiyatı son 1 ayda çok arttı . tavsiye edermisiniz . veya kullanımıma göre hangi box'ı önerirsiniz ?
    NETFLIX yüksek çözünürlük için düşük fiyatlı MiBox ve stickler var. Başka alernatif yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Hocam tx6 begendim ama aklim hala tx5 maxta yeni nesil olmasi beni ona itiyor kararziim
    Tx5 Max özellikleri kağıt üzerinde güzel görünüyor ancak her yeni üründe artı ve eksileri bilinmiyor. Biraz risk. Cihaz bir süre kullanılıp , kullanıcı yorumlarını okumak da gerekir. Gerçi marka olarak Tanix kendini ispatlamış bir marka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

A95X max ta entegre fan var. Aşırı ısınma sorunu yaşanmaz. SSD takma durumu olabilirse performansı çok artar. Ayrıca 2T2R WIFI var. İncelemelerde en az olumsuzluk bildirilen bir kutu.

Alıntıları Göster
    A95X max'ta fan yok maalesef. Almadan önce bende var sanıyordum fakat açıp bakınca hayal kırıklığı oldu.
    Cihaz fazla ısınmadığı için fana gerek yok aslında. İstenirse mini bir fan takılabilir o yuvaya.
  • Full HD Netflix için Roku Express mevcut Amazon fiyatına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil-mustafa

iptv vb abonelikler gerekiyor tv kanalları için. Bu tür cihazlarn kendisinde herhangi bir kanal vs olmuyor. Açıkçası iptv ve benzeri bir uygulama hiç kullamadım. Genelde 1080p ve 4k film belgesel izlerim.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreelci

Gönderildi yazıyor
    Takip numarasında birşey çıkmıyor
    Salı günü aldım
    Perşembe satın aldim cuma gönderildi. Takip numarası var ama çin'de bayram festival varmış gecikme olabilirmiş. 1 hafta boyunca Çinliler aileleri ile hasret gidersin diye bayram yapiyorlarmis. Diğer haftalar ise bayram seyran festival varmış

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki hafta yeni pc alır almaz ,tüm merak edilenlerin,faydalı olacak uygulamaların detaylıca videosunu çekerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

A95X max'ta fan yok maalesef. Almadan önce bende var sanıyordum fakat açıp bakınca hayal kırıklığı oldu.
    Cihaz fazla ısınmadığı için fana gerek yok aslında. İstenirse mini bir fan takılabilir o yuvaya.

Alıntıları Göster
    İlanlarında aktif soğutmanın olduğu bilgisi var. Fan olunca aşırı ısınma sorunu yaşanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 2 Şubat 2019; 1:12:13 >

• deniz_sea kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler bu bilgi önemliydi benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vefa1453

Perşembe satın aldim cuma gönderildi. Takip numarası var ama çin'de bayram festival varmış gecikme olabilirmiş. 1 hafta boyunca Çinliler aileleri ile hasret gidersin diye bayram yapiyorlarmis. Diğer haftalar ise bayram seyran festival varmış

Alıntıları Göster
    14 Şubat ı da gözönünde bulundurun.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Gönlüm Tanix TX5 MAXdan yana idi ama bütçe uyuyorsa abd menşeili cihaz almak daha mantıklı anladığım kadarıyla.
  • quote:

14 Şubat ı da gözönünde bulundurun.

Alıntıları Göster
    14 Şubat resmi tatil mi hocam ?

• Arkadaşlar ben özel mesaj atamıyorum.
    İptv, android box, apk konuları için şuraya sorun.
    Telegram
    Join group chat on Telegram
    https://t.me/joinchat/B7uHB0Xna60cGbT4J2rqLA

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813

Alıntıları Göster
    Çok güzel bir konuymuş çok sağolun ink için.
    Tv normalde de pek izlemiyorum. Ama İptv yi çözmem lazım sırf el clasico lar için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 2 Şubat 2019; 7:52:36 >
  • Banggood üzerinden Beelink Gt1 mini almaya karar verdim lakin ne yorum var ne inceleme. Daha önce alan oldu mu acaba ? Güvenilir midir ?

• merhaba alfawise a8 aldım ama playstore dan girdiğimde turkcell tv plus uygulamasını kuramıyorum desteklemiyor diyor sırf bu yüzden android box aldım oysa bu sorunu nasıl çözebilirim apk sını dışarıdan kurma şansım varmı destek rica ederim.
  • 
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.