Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.773
Cevap
555
Favori
1.821.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Netflix ve youtube için box arayan arkadaşlara Roku Expres'i tavsiye ederim. Amazondan aldığım ürün dün geldi, kurulum yaptım 1-2 saat ayırıp inceledim gerçekten kusursuz bir cihaz. Bi kere çok seri, ara yüzü basit, erişim kolaylığı üst seviyede, küçücük cihaz ,portatif, yer kaplamıyor, telefondan kontrol ve youtube yansıtma imkanı var, kumandası da ergonomik. Netflix ve yotube'a erişim için hiç komplike cihaz aramayın boşuna, ben indirimdeyken aldım 200 liraya geldi, şu an 230 liraya yakın bir fiyatı var ama bence hak ediyor fiyatını.

https://www.amazon.com/gp/product/B075XN1NZC/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Bu arada 1080p benim aldığım, 4k olan model daha pahalı tabi.
    Türkiye ye gönderim var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bariscapt

Türkiye ye gönderim var mı ?

Alıntıları Göster
    Var su an icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarez999

hocam ben de evde smart olmayan 720p çözünürlüklü lcd tv im için cihaz arıyorum. Yayın takılmaması çok önemli çünkü maç izlicem. Bana next 2000hd minix internet machina önerdiler (300 tl). Kullanan bir arkadaşım da redline golden box HD mini uydu alıcıyı önerdi(480 tl). Tv, full hd bile olmadığı için sizin önerdiğiniz cihazları ben de tercih etmeli miyim yoksa daha düşük kalitede bir cihaz da işimi görür mü?

Alıntıları Göster
    Internet Protokolü ile çalışan IP tv lerdeki digital yayınları izledikten sonra uydu yayınları biraz yavan gelmeye başlıyor. Bir Ip server dan hemen hemen uydudaki bütün kanalları ya da alternatif kanallar izlenebilir.
    Tv Box ile uydu da olmayan ücretsiz filmler, vodlar ve diziler de izlenebiliyor.
    Panelin zaman içinde değişme durumu varsa iyi bir cihaza bakın.
    Bu cihazların hepsi 4K destekli. Video çıkışları 720p, 1080p ya da 4K olarak değişiyor.
    X96 max, Mecool m8s L plus, N5, N4 ve Scission s sırasıyla bu cihazlara bakın.
    Yurtiçi fiyatları da cazip.

Genel olarak Hibrid cihazların sürümleri ve tv box donanımları düşük oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: g_boz

Teşekkürler oreo güncellemesi alsa ne olur. IPTV daha hızlı izlenirmi, cihazı kasarmı. sahibiden sizin önerinizle 270 tl derler nerdeyse çin fiyatı uygun gibi. ama aynı fiyata 20-30 ekleyip veya eklemeden 4 çekirdek x96 max iyi giderdi ama vergiyle kargoyla uğraşmak yorar diye korkuyorum.
    Aslında hep en yüksek sürüm olsun isteniyor fakat çoğu cihazda son sürümde sorunlar, uyumsuzlular yaşanabiliyor.
    Sürümün güncel olması bazı programların sürümleri desteklemesi açısından önemli. Örneğin Dsmart Go ya da Blue tv 4.4.2 üstü sürüm istiyor.
    Ip tv nin hızı sadece cihazın donanımına bağlı değil, server ın teknolojisi ve gücü, server da barındırılan kişi sayısı ve internet hızı diğer değişkenler.
    Yurtdışından almak istemeyenler için sahibinden deki cihazlar çok cazip. GG ve N11 de bu cihazların fiyatları daha yüksek.
    Vergi ve bandrol ile % 70-75 lere varan ek maliyet çıkıyor. Gümrüğe takılmasa 20-30 Tl ekleyip X96 max almak iyi olurdu. Riske girmeye değmez. Fiyat yükselse de Banggood daki vergisiz gönderim kampanyasından faydalınalabilir.

• Merhabalar, bende uzun zamandır tv box almayı düşünüyorum fakat ne alacağıma, ne bana hitap edeceğine karar veremediğimden alamadım. Aslında ip tv izlemek, normal tv kanalları izlek ara ara youtube vb. yerlerde film müzik dinlemek amacıyla almak istiyorum.
    Televizyonum eski model Sony 1080p'dir. Buna göre işimi görebilecek hangi tv box'ı önerebilirsiniz.
    Birkaç sayfa gerilere giderek baktığımda H96 max, X96 max, Mecool m8s L plus, N5 cihazlarının olabileceğini gördüm. Bunlardan hangisi olabilir veya biraz daha alt seviye mi olmalı ?
    Ayrıca bunları aliexpress'den sipariş verdiğimiz de ekstra vergi çıkıyor sanırım.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hayırlı akşamlar.
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    selamlar elimdeki cihazlara buraya yazmak istiyorum

1 adet schision Model S 2-16 fiyatı 220 lira

1 adet tanix tx6 4-32 fiyatı 300 lira

1 adet x96 max 2-16 fiyatı 280 lira

3 adet m8s plus L var L1 serftikalı 2-16 fiyatı 250 lira

1 adet roku express netflix 1080p açan resmi lisanslı cihaz fiyatı 250 lira

1 adet M8s Pro W 2-16 fiyatı 240 lira

1 adet H96 MINI Plus 2-16 fiyat 230 lira
  • vontardan aldıgim t95z plus 3/32 gümrükten çıktı. bugün elimde olacak. maliyetine 340 liraya veriyorum. ilgilenen olursa PM atabilir.

• canakan kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam m8s plus cihazında burn key kullanarak 1080p netflix izlenebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esesli92

Merhabalar, bende uzun zamandır tv box almayı düşünüyorum fakat ne alacağıma, ne bana hitap edeceğine karar veremediğimden alamadım. Aslında ip tv izlemek, normal tv kanalları izlek ara ara youtube vb. yerlerde film müzik dinlemek amacıyla almak istiyorum.
    Televizyonum eski model Sony 1080p'dir. Buna göre işimi görebilecek hangi tv box'ı önerebilirsiniz.
    Birkaç sayfa gerilere giderek baktığımda H96 max, X96 max, Mecool m8s L plus, N5 cihazlarının olabileceğini gördüm. Bunlardan hangisi olabilir veya biraz daha alt seviye mi olmalı ?
    Ayrıca bunları aliexpress'den sipariş verdiğimiz de ekstra vergi çıkıyor sanırım.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hayırlı akşamlar.
    Yurdışından olacaksa, Banggood dan X96 max.
    Ethernetle bağlanma durumu yoksa m8s L plus.
    Ethernet prizi varsa N5.

• TheStarBox kullanıcısına yanıt
    Widevine L1 sertifikalı. İzlenemiyor.
  • TheStarBox kullanıcısına yanıt
    merhaba artık resmi serfitikasız hiçbir cihazda izlenmiyor netflix önceliğiniz varsa elimde roku express var 250 lira fiyat istiyorum netflix 1080p sıkıntısız izlersiniz.
  • @Limanyakan hocam evimde internet var, o konu da sıkıntı yok internete bağlayabilirim. N5 yeterli mi diyorsunuz ?

X96 max olursa neden banggood’dan almalıyım ?

Teşekkürler cevaplanırız için

• esesli92 kullanıcısına yanıt
    elinde cihaz olanlar gözü gibi baksınlar elindekilere yeni cihaz alıcaklar şu an yurtdışı macerası aramasınlar kol gibi vergi bandrol geçiriyorlar şu an yurtiçi seçenekleri değerlendirsinler naçizane tavsiyem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Yurdışından olacaksa, Banggood dan X96 max.
    Ethernetle bağlanma durumu yoksa m8s L plus.
    Ethernet prizi varsa N5.

Alıntıları Göster
    n5 in wifisi sanıldığı gibi kötü değil. gayet yeterli çekim gücü 1 oda uzaklık var aralarında wifi full çekiyor. 2.4 GHZ testte 20 mbit çıkıyor gayet iyi.
  • X96 max 4/32 liğini banggooddan sipariş verdim vergiler dahil falan diyor bakalım gümrükten sıkıntısız geçermi.

• esesli92 kullanıcısına yanıt
    N5 yeterli olur. Ethernetle kullanmak gerekiyor. Biraz Wifi çekimi sıkıntılı.
    Ödeme sorunu yoksa yeni nesil X96 max almaya değer.
    Tv boxları video oynatıcı sınıfına sokup 18 avro bandrol ücreti alıyorlar.
    Banggood daki kampanyada vergiler fiyata dahil deniliyor.
    Bandrol konusunda bir açıklama yok.
    Aliexpess gibi başka bir yerden alınınca %75 lere varan vergi çıkartıyorlar.
  • kaptan341 K kullanıcısına yanıt
    Sahibinden de uygun fiyatlı ve uygun kutular var.
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Bir kişi tv box alıyor, modemi sorunlu ya da arada duvar falan var tv box ın wifi çekimi kötü oluyor.
    O cihazın imajı zedeleniyor.
  • köseoğlu K kullanıcısına yanıt
    Bandrol alınırsa sıkıntılı olur. 18 avro uyguluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Bir kişi tv box alıyor, modemi sorunlu ya da arada duvar falan var tv box ın wifi çekimi kötü oluyor.
    O cihazın imajı zedeleniyor.
    Km9 da ayni problemi yasayanlar var . Dedigim gbi ben 2.4ghz de kullaniyorum herhangi bir sorun yok. 5ghz denemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.