Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.696
Cevap
520
Favori
1.724.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Devil

    1080p netflix/youtube ve spotify için bu yeterli mi iptv kullanmayacağım.

    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-box-s-4k-android-tv-box-media-player-hdr-dolby-dts-chromecast-p-HBV00000EUG10

    Şu an indirimde, nerdeyse çin fiyatına satıyorlar. Kaliteli cihaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Limanyakan

    A95X max, Beelink GT1 mini, T95q yada X96 max (4gb)... gibi yeni nesil cihazlardan birini alın.
    Hocam tavsiyeler için hepinize teşekkürler. Biyerde okumuştum bi kullanıcı yazmıştı, Rockchip işlemcili ürün almayın bi müddet sonra kendi kendini kapatıyor sorun çıkartıyor diye. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görünen o ki tv boxlara video deyip 7€ yerine 18€ bandrol vergisi uyguluyorlar. 200 TL değerinde bir tv box için 110 TL’si bandrol, 40 TL’si gümrük vergisi olmak üzere 150 TL yani %75 vergi çıkarmak saçmalık. Tablet ya da bilgisayar alırsanız bandrol için 10€ ödüyorsunuz tv box için 18€. Bu kararnameyi hazırlayanların dünyadan haberi yok. Video nedir 80’lerde mi yaşıyorlar. Hadi video dediniz bilgisayarın iki katı bir fiyatı neye göre belirlediniz. Vergi dediğiniz şey aldığınız cihazın fiyatıyla orantılı olmalı. Bandrol vergisinde belirledikleri ücretler bir fırsatçılık zihniyetiyle belirlenmiş rakamlar. Avro cinsinden vergi alınması da bunun göstergesi zaten. Evinizi, dükkanınızı döviz cinsinden kiraya vermeyin, milli duygularla dolar almayın denilip böyle yapılması tam ikiyüzlülük. Şimdi ben aliexpressten 50 TL değerinde bir airmouse alsam, bunu yukarıda sayılan cihazlar dışında kalan her türlü cihaz kategorisine sokup benden 110 TL bandrol vergisi isteyebilirler. 10 TL değerinde alelade bir bilgisayar faresi için bile bu rakamı isteyebilirler kararnameye göre. Bilgisayardan 10€ iste çevre biriminden 18€. Daktiloda mı yazıyorlar bu kararları bilemedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım yeni yıl herkese saglık sıhhat huzur mutluluk getirir inşallah
    soruma gelecek olursak arkadaşlar 2 3 haftadır tv box için araştırma yapıyorum 4 cihaz arasında kaldım
    h96 max rk3399 modeli
    x96 max s905x2 modeli
    beelink gt1 mini s905x2 modeli
    h96 max x2 s905x2 modeli arasında kaldım rk3399 modelini çok pahalı olduğu için eledim diğer 3 model arasında kaldım onlarında zaten hemen hemen bütün özellikleri aynı fiyat olarak uygun olan hangisiyse onu alacağım kimisinde netflix kaliteli değilmiş vs. bu tarz yorumlar okudum ama benim için zaten netflix önemli değil kullanmıyorum. ip tvden maç izlemek ve oyun oynamak için alacağım bu 3 cihazdan birisini ancak sıkıntı şu: forumda okuduğum bazı mesajlarda amlogic işlemcili cihazların digiplayda maç izlerken geriye sardığı bazen pozisyonların tekrarlandığı söylenilmiş bu sıkıntı ip tvden de maç izlerken yaşanır mı? elimde kaliteli bir ip tv serveri var parayla satın aldım internet hızımda limitsiz 24 mb ve boxada ethernet kablosuyla bağlanacağım yani internet ve ip tv serveri yönünden bir sıkıntı yok. kullandığım uygulama gse ip tv bu uygulamada maç izlerken geri sarma pozisyon tekrarlama gibi sıkıntılar yaşatırmı bu 3 cihazdan birisi kullananlar arasında yaşayan var mı ? ona göre cihaz alacağım. digiplay netflix vs kullanmıyorum benim için en önemlisi ip tvden maç izlerken sıkıntı yaşamamak amlogic işlemciler ip tvde sıkıntı yaşatır derseniz biraz daha para koyup rk3399lu h96 max modelinden alacağım tavsiyelerinizi ve cevaplarını bekliyorum




  • amlogic s905x ve 905x2 kullandım. IPTV gayet iyi test ettiğim 905x2 li cihazlarda. gse IPTV den de ise perfect player daha iyi gibi geldi. ayarlardan 50 Hz seçince görüntü TV'den farksız oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani amlogicte ip tvde maç esnasında bi sıkıntı yok öyle mi ? eğer öyleyse boştan yere rk3399a fazla para vermeme gerek kalmadı çünkü hemen hemen aynı özellikte rk3399la s905x2 hatta s905x2de ddr4 ram var benim gözümde bu işlemci bir adım önde ama dediğim gibi sırf ip tvde maç esnasında geri sarma takılma tekrarlama olayından korkuyordum gönlümü rahatlattığınız için teşekkür ederim. peki son olarak forumda yukarda yazdığım cihazlardan satan var mı ?
  • ibrahmm.ayd İ kullanıcısına yanıt
    sahibinden.com daki ilanim için mesaj atan sizsiniz sanırım. isim benzerliği değilse tabi. cevap yazdım ama okumadiysaniz bir bakın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de tv box arayışı içerisindeyim sizin sattığınız model hangisidir. İptv ağırlıklı kullanacağım şuan, Tek aradığım bir şey izlerken takılma, donma vb sorunların olmaması. netflix benim için öncelikli değil.
  • cengizkaya C kullanıcısına yanıt
    x96 max 4/32 modeli hocam. ama konuyu meşgul etmeme adına özelden görüşmek daha doğru olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrardan merhaba herkese alisveris icin buraya yaziyor muyuz bilmiyorum ama
    X96 max s905x2 4/64
    H96 max x2 s905x2 4/64
    Beelink gt1 mini s905x2 4/64 bu modellerden herhangi birisini ariyorum elinde olan satmak isteyen vs varsa ozelden irtibata gecerse cok memnun olurum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Mecool m8s plus l nasıldır limanyakan hocam. işlemcisi x veya w anlayamadım. iptv izliyeceğim. Bu cihazı kullanan varmı ayrıca arkadaşlar.
  • son olarak forumda yeniyim bu işlerden anlayan üstadlara bir sorum olucak eğer türkiyede satan birini bulursam istediğim boxlardan birini burdan alacağım bulamazsam bugün aliexprestten banggooddan yada gearbestten sipariş vereceğim istediğim boxlardan en uygun fiyatlısı şuan aliexprestte mevcut ancak daha önce hiç aliexprestten sipariş vermedim bu yeni çıkan bandrol vs. olaylarından sonra heralde siparişler dahada sıkıntılı bi hale geldi. sipariş verirken özel bir not yazmam lazım mı satıcıya paketin fiyatını düşük göstermesi gibi vs. ayriyeten sizce en sorunsuz hangi siteden alabilirim yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim(korkum çok yüksek fiyatlı vergi çıkarılması gümrüğe takılması vs.)
  • Netflix ve youtube için box arayan arkadaşlara Roku Expres'i tavsiye ederim. Amazondan aldığım ürün dün geldi, kurulum yaptım 1-2 saat ayırıp inceledim gerçekten kusursuz bir cihaz. Bi kere çok seri, ara yüzü basit, erişim kolaylığı üst seviyede, küçücük cihaz ,portatif, yer kaplamıyor, telefondan kontrol ve youtube yansıtma imkanı var, kumandası da ergonomik. Netflix ve yotube'a erişim için hiç komplike cihaz aramayın boşuna, ben indirimdeyken aldım 200 liraya geldi, şu an 230 liraya yakın bir fiyatı var ama bence hak ediyor fiyatını.

    https://www.amazon.com/gp/product/B075XN1NZC/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

    Bu arada 1080p benim aldığım, 4k olan model daha pahalı tabi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: must@fa

    Hocam tavsiyeler için hepinize teşekkürler. Biyerde okumuştum bi kullanıcı yazmıştı, Rockchip işlemcili ürün almayın bi müddet sonra kendi kendini kapatıyor sorun çıkartıyor diye. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

    Alıntıları Göster
    Herkesin yeni yılda sağlıklı , huzurlu ve mutlu olmasını diliyorum.


    RK işlemcilerde bu şekilde bir sorun yok. O cihazdaki yazılım ile ilgili. Ya da adaptörle.
    RK3399 lar hariç, aynı ram e sahip amlogiclerin performansı daha yüksek.
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 1 Ocak 2019; 17:52:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahmm.ayd

    tekrardan merhaba herkese alisveris icin buraya yaziyor muyuz bilmiyorum ama
    X96 max s905x2 4/64
    H96 max x2 s905x2 4/64
    Beelink gt1 mini s905x2 4/64 bu modellerden herhangi birisini ariyorum elinde olan satmak isteyen vs varsa ozelden irtibata gecerse cok memnun olurum
    Bütçe sorunu yoksa iki kutudan birini seçin.


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136462845

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136264096




  • quote:

    Orijinalden alıntı: g_boz

    Merhaba Mecool m8s plus l nasıldır limanyakan hocam. işlemcisi x veya w anlayamadım. iptv izliyeceğim. Bu cihazı kullanan varmı ayrıca arkadaşlar.
    F/P ürünü. Sekiz çekirdekli s912 Cpu ve MALI T 820 GPU ya sahip. Bu çipset henüz oreo güncellemesi almadı. Bu güncellemenin gelip gelmeyeceği de belli değil. s905 lerde ya da yeni çıkacak olan s922 lerde X uzantısı var.
    Ethernet yok. Kullananlar memnun. Mecool un ürünleri kaliteli. Yurtiçindeki fiyatları uygun.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Ustad cevaplariniz icin cok tesekkurler son olarak birde su mesajima cevap verirseniz cok memnun olurum saolun ilginiz icin
    "forumda yeniyim bu işlerden anlayan üstadlara bir sorum olucak eğer türkiyede satan birini bulursam istediğim boxlardan birini burdan alacağım bulamazsam bugün aliexprestten banggooddan yada gearbestten sipariş vereceğim istediğim boxlardan en uygun fiyatlısı şuan aliexprestte mevcut ancak daha önce hiç aliexprestten sipariş vermedim bu yeni çıkan bandrol vs. olaylarından sonra heralde siparişler dahada sıkıntılı bi hale geldi. sipariş verirken özel bir not yazmam lazım mı satıcıya paketin fiyatını düşük göstermesi gibi vs. ayriyeten sizce en sorunsuz hangi siteden alabilirim yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim(korkum çok yüksek fiyatlı vergi çıkarılması gümrüğe takılması vs.)"

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahmm.ayd

    son olarak forumda yeniyim bu işlerden anlayan üstadlara bir sorum olucak eğer türkiyede satan birini bulursam istediğim boxlardan birini burdan alacağım bulamazsam bugün aliexprestten banggooddan yada gearbestten sipariş vereceğim istediğim boxlardan en uygun fiyatlısı şuan aliexprestte mevcut ancak daha önce hiç aliexprestten sipariş vermedim bu yeni çıkan bandrol vs. olaylarından sonra heralde siparişler dahada sıkıntılı bi hale geldi. sipariş verirken özel bir not yazmam lazım mı satıcıya paketin fiyatını düşük göstermesi gibi vs. ayriyeten sizce en sorunsuz hangi siteden alabilirim yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim(korkum çok yüksek fiyatlı vergi çıkarılması gümrüğe takılması vs.)
    Fiyatın düşük gösterilmesi bir işe yaramıyor. Gümrükten fatura istiyorlar. Vergilerdeki dengesiz artıştan sonra Banggood dan sigorta yaptırıp, vergi kampanyasından yararlanarak almak en mantıklısı. Banggood da ürün sigortası ve nakliye sigortası olmak üzere iki sigorta var. Birini yaptırmak yeterli.

    Banggood dan alışveriş yapacaksanız satıcıya vergi konusunu sormak ve ekran görüntüsü almak yerinde olur.
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 1 Ocak 2019; 17:47:43 >




  • Ptt iş yerine girdi, zimmet alındı

    Vergisiz geliyor herhalde son işlem 31.12

    :)

    Bu 2. Km9 olacak

    Geleni satacağım (stokta tükendiği için başka yerdende sipariş etmiştim)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrahcndn

    Ptt iş yerine girdi, zimmet alındı

    Vergisiz geliyor herhalde son işlem 31.12

    :)

    Bu 2. Km9 olacak

    Geleni satacağım (stokta tükendiği için başka yerdende sipariş etmiştim)
    Vergili..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.