Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.712
Cevap
552
Favori
1.812.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim h96pro plus ve kablosuz klavyem gümrükten geçmiş bulunduğum yerin postanesine gelmiş yarın kısmetse elimde olur. Cihazda soğutucu vs olmadığı için biraz yüklenince ısınıp kapanacaktır. Ben altına notebook soğutucu koyarak çözmeyi planlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    Ben alırım hocam indirimli verirseniz

• Arkadaşlar malware bites programını kurdum çalıştırdım temizledim ama sonra cihazınız rootlanmış bu güvenlik açıklarına neden olabilir uyarısı verdi. Nedenini bilen var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: vurucu222

Arkadaşlar malware bites programını kurdum çalıştırdım temizledim ama sonra cihazınız rootlanmış bu güvenlik açıklarına neden olabilir uyarısı verdi. Nedenini bilen var mı acaba

Android Tv Box için tavsiye.

• Benim kutu gelmiş.
    - ben aramex die ücretli bir servis kullandım. takip sayfasında telefon numaraları vardı. bilgilendirdiler hesaplarına para havale ettim. önceki notlarda arkadaşın biri ptt ile geldiğinde kapıda ödedim demişti sanırım. ülkeye farklı şekilde fatura üzerinden %18 ya da %20 kesiyorlar.
    - Kutu ucuz plastik görünümünde. kumandası çok basit. görünümünü karşılaştırınca benim eskibeelink mini mixiii kutudan daha basit ve ucuz gözüküyor. ışıkta bakınca içerde gizli usb portları belli oluyor.
    - Hemen kurdum. ilk yaptığım malware olan yazılımı çalıştırmadan kaldırmak oldu. sarı simgeli wireless update programı malware (hırsız yazılım). Programları kurunca ilk cpu-z ve aida-64den sıcaklığına baktım 70-75 derece civarında. android 7.1.2 nougat ve rootlu olarak geliyor.
    - google play e bağlandım malware bytes indirdim kontrol ettim. birşey bulamadı.
    - ses sistemim yok ama cihaz kendi media playerinda ac3 sesi çaldı. yanlız ben mx player codec arm7 neon kurdum. donanım+, yazılım çözücülerinde mx playerda ses aldım. 1080p filmleri ağ üzerinden takılmasız oynatıyor.
    - kdmc die bir kodi yan sanayi program var. eski çalışmayan eklentiler var. eklenti kurmayı öğrenip normal kodi ya da spmc ile yola devam etme taraftarıyım ben.
    - ilk geldiğinde kendi youtube programında çözünürlük ve hızda problem yaşadım ama 1080p canlı yayın çalışıyor.
    - cihaz ısındığı için uzun soluklu bir test yapmadım. streaming de ne yapar bilmiyorum. torrent makinası olarak kullansam mı düşünüyorum.
    - kumandası arada takılıyor gibi. 5 m den kablosuz mouse ile kontrol edebiliyorsunuz. hdmi cec çalışıyor yani tv nizin kumandası ile cihazı kontrol edebiliyorsunuz ama mouse bence şart.
    - kablosuz kullanmıyorum. ethernet bağlıyken 4 defa hız testi yaptım ookla speedtest ile sabit 5 mbps hız ölçtüm. uploaad 1 mb. ping de 11. turk telekomdan 14 mbps hız aldığımızı varsayıyoruz.

• guguk
    Cihazı saatlerce kullandım. Hiçbir şekilde kapanmadı.
    vurucu222
    H96'da root yok ki! Her antivirüs programı bu uyarıyı verebilir, tabii siz cihazı rootladıysanız.
    samy_88
    H96 satıldı.

Edit: H96'yı tekrar test ettim, rootluymuş. Kısa bir an gözümden kaçmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 21 Eylül 2017; 12:35:24 >
  • arkadaşlar bende bunu sipariş veridm. beklıyorum. elınde olup kullanan varmı fazlasıyla iş görürmü?birde bu tv boxlar için uygun fiyata kablosuz fareli klavyeler vardı aliexprestten de ondan sipariş vermek istiyorum..

MXR PRO RK3328 TV Box - EU PLUG BLACK 225762703
    Android 7.1 + Quad-core Cortex-A53 + 4K VP9 H.265 + Bluetooth 4.0 + 4GB DDR3 + 32GB eMMC

Gearbest
    MXR PRO RK3328 TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://www.gearbest.com/tv-box/pp_764523.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ettu

guguk
    Cihazı saatlerce kullandım. Hiçbir şekilde kapanmadı.
    vurucu222
    H96'da root yok ki! Her antivirüs programı bu uyarıyı verebilir, tabii siz cihazı rootladıysanız.
    samy_88
    H96 satıldı.

Yok hocam ben rootlamayı bilmiyorum zaten. Malware bites programını dediğiniz gibi kurdum tarattım ve çıkan bir uygulamayı sildim. Ondan sonra ikidebir bu malware bites programı resimdeki uyarıyı vermeye başladı.(Gerçi bir daha gösterme kısmına tıkladım ama) Ne yapmamı önerirsiniz? Cihazı AliExpress'ten aldım ve daha ödemesini onaylamadım. Cihazın gerçekten rootlanmış veya başka bir sıkıntısının olup olmadığını nasıl anlarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurucu222 -- 21 Eylül 2017; 7:25:5 >
  • vurucu222
    Trojanı sildikten sonra Malwarebytes'i kaldır. Playstorede ayarlar-Uygulamaları otomatik güncelleme" seç. Güncelleme bildirimi geldiğinde istediğini güncellersin. H96'da root varmış, test ettim. Bir an gözümden kaçmış.
  • donjuan444 D kullanıcısına yanıt
    Cevabı takipteyim. Nasıl bir cihaz acaba

• H96pro plus cihazım geldi hızlıca ufak test ettim. Kodi de videolarda takılma yapıyordu hemen video hızlandırıcıları kapattım düzeldi. Filmlerdeki dts ve dd test etmek istedim ama önce olmadı hemen ayarlardan sesi olduğu gibi ileti seçip dd ve dts yi seçtim gene olmadı. Aklıma ben hdmı arc kullandığım geldi ve ben sesi tvye gönderip tvde çözdürüp ses sistemine gönderiyordum. Kutuyu hemen optic kablo ile direk ses sistemine bağlayınca DTS ve DD sesleri sorunsuz oynattı ve çözdü. Cihazı fazla kurcalayamadım ama boş bir vaktimde kodiye ayarları yapacağım. Bende pek bilmiyorum kodiyi internetten bakıp yapıyorum.
  • Arkadaşlar kodiye neleri kurmamızı önerirsiniz ???
  • Youtubeda seref gencer adlı kullanıcının kodi hakkinda paylasimlari ve wizard önerileri var. Kesinlikle cok iyi onerdikleri. Tavsiye ederim

• SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    sport devil,ultimate iptv,turkvod
  • Ben birseyi anlamadim bu beelink ultimate veya H96 pro cihazlarından hangisi daha iyi ikisi arasında kaldım ama forum da H96 daha çok tutuluyor gibi

özel bir sebebi var mı bunun?

• Ayyyyyy ayyyyyyy ayyyyyyyy!!Gönlümün efendisi flagship cihazım H96 Max hala elime ulaşmadı.Çıldırıjiiiiimmm :)

Buarada yeni cihazlarınız hayırlı olsun.Özellikle İptv performansını gözlemlemek isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator_

Ben birseyi anlamadim bu beelink ultimate veya H96 pro cihazlarından hangisi daha iyi ikisi arasında kaldım ama forum da H96 daha çok tutuluyor gibi

özel bir sebebi var mı bunun?

Her iki cihaz da gayet güzel ve performanslı.Kararını ver,siparişini geç,tarafını seç :)
  • Kodiye fusiontv eklentisini kurmayın. Serverlerini kapatmışlar, benim gibi tırmalamayın. Areswisard'ı kurun, içinde hoşunuza gidecek bölümler var.
    X86 kodide System-Setting-Add-ons-My addons-(depodan yükle-tüm depolar) PVR Client vardı. Fakat H96'da PVR Client yok. X96'da iken canlı tv linklerini ana menüde TV sekmesi oluşturup seyrediyordum ama H96'da olmadı. PVT Clienti nasıl oluşturabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 21 Eylül 2017; 22:1:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

H96pro plus cihazım geldi hızlıca ufak test ettim. Kodi de videolarda takılma yapıyordu hemen video hızlandırıcıları kapattım düzeldi. Filmlerdeki dts ve dd test etmek istedim ama önce olmadı hemen ayarlardan sesi olduğu gibi ileti seçip dd ve dts yi seçtim gene olmadı. Aklıma ben hdmı arc kullandığım geldi ve ben sesi tvye gönderip tvde çözdürüp ses sistemine gönderiyordum. Kutuyu hemen optic kablo ile direk ses sistemine bağlayınca DTS ve DD sesleri sorunsuz oynattı ve çözdü. Cihazı fazla kurcalayamadım ama boş bir vaktimde kodiye ayarları yapacağım. Bende pek bilmiyorum kodiyi internetten bakıp yapıyorum.

Hocam bu dediğiniz ses ayarlarını falan kodi üzerinden mi yapuyorsunuz? Çünkü cihazda setting'e girince bunlar yok. Bir de ekran ayarını nasıl yaptınız acaba? Kullanım kılavuzunda birşeyler anlatıyor ama yine settingsde yok bunlar

• Merhaba arkadaşlar,
    @aviator_
    h96 pro yu 2 gündür kullanıyorum. kendi romu yerine freaktab.com dan custom android tv rom kurdum. Daha performanslı ve daha soğuk çalışıyor. 4k:60 hertz görüntü alabiliyorum. normalde cihaz ısınıyor. kendi romunda birşey çalışmazken 75 C de duruyor. custom romlarda 60-65 bandında duruyor. uzun vadede sorun çıkarabilir. soğutma veya fan gibi yöntemler kullanmak gerekecek. beelinkin ısı yönetimi ve malzeme kalitesi daha iyi. cihaz donanım olarak aynı.
    @ettu
    pvr clientlar kodi üzerinde kurulu geliyor. direkt eklentilerime girip pvr client listesinden pvr simple iptv clienti aktifleştirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.