Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.776
Cevap
555
Favori
1.821.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: namecity

Selam arkadaşlar,

Evde Turkcell Tv+ kullanıyorum.KM9 siparişi verdim.KM9 geldiğinde Turkcell Tv+ kutusunu rafa kaldırabilir miyim? Turkcell TV+ uygulaması var mıdır?
    KM9 a Turkcell TV+ yı kurabilirsiniz. O kutudan daha hızlı çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakan

ilk mesajda yazıyor modeller netflix önceliğiniz varsa Km9 > M8s Pro L > KM8 > M8s Plus L netflix önceliğiniz yoksa X96 Max 4-32 öneririm daha uygun cihaz isterseniz ethernet ile kullanacaksanız Magicsee N5 dahada uygun bütce arıyorsanız SCISHION MODEL S

https://tr.aliexpress.com/item/Mecool-KM9-4G-32G-TV-Kutusu-Android-8-1-Amlogic-S905X2-USB3-0-Ak-ll-4/32955701373.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.68074c4djpsGWR

https://tr.aliexpress.com/item/Mecool-android-tv-kutusu-M8S-Art-L-Amlogic-S912-Octa-ekirdekli-2-GB-16-GB-INCE/32913395186.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.68074c4djpsGWR

https://tr.aliexpress.com/item/SCISHION-MODELI-S-ak-ll-tv-kutusu-RK3229-4-K-H-264-H-265-2-GB/32946677038.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.68074c4djpsGWR

linkler tanıtım amaçlıdır daha uygunu olabilir.
    canakan ;

Şu kutuyu bir deneyelim. Ebayda 102 $ a satılıyor. Antutusu 40K ya yakın. H96 Max+ için alternatif olur.

aliexpress.com
    US $69.99 30% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de SCISHION AI BİR Android 8.1 akıllı tv kutusu 4 GB 32 GB WiFi Set Üstü Kutusu Ses Uzaktan Kumanda Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/SCISHION-AI-TEK-Android-8-1-ak-ll-tv-kutusu-4-GB-32-GB-WiFi-Set/32880982315.html

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Bu çok iyi oldu :)
  • Herkese selamlar. Arkadaşlar ben böyle bir forum olduğunu bilmeden kendi araştırmalarım sonucunda aşağıdaki ürünün siparişini aliexpress'ten verdim. İnşallah yanlış bir seçim yapmamışımdır. Amacım YouTube, ara sıra maç ve film izlemek.

Magicsee N4 akıllı tv kutusu Amlogic S905X Dört Çekirdekli 4 K Çözünürlük 2 GB/16 GB 2G/8G 2.4G WIFI Seti Üst Kutusu Pk X96 Mini Için Android 7.1

aliexpress.com
    US $26.99 |Magicsee N4 Smart TV BOX Amlogic S905X Quad Core 4K Resolution 2GB/16GB 2.4G WIFI LAN HDMI H.265 Set Top Box For Android 7.1-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/nb96Wy0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cavalry45 C kullanıcısına yanıt
    En az 2 Gb ve X uzantılı olması önemli. İş görür.
    Aparatı deneyemedim. Deneyince foruma bilgi vereceğim. Ama 4 lira civarında bir aparat. Bence optik çıkış ihtiyacı olan ses sistemi olan herkes bundan almalı. Neticede riske edilebilir bir rakam.

• Limanyakan hocam iş görür yazman bile biraz rahatlattı. Bende zaten x işlemci 2 gb olduğu için tercih etmiştim. Forumu tesadüfen bulunca ve bu kadar tecrübeli kullanıcı olduğunu görünce şaşırdım. Bir de friday indirimi ile bana 120 TL.ye geldi. Çok mu ödedim acaba?

• EverSmart 3C Tech Store'dan 26/11 aldığım km9 şuan uçakta bakalım kaç günde TR'ye giriş yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cavalry45

Limanyakan hocam iş görür yazman bile biraz rahatlattı. Bende zaten x işlemci 2 gb olduğu için tercih etmiştim. Forumu tesadüfen bulunca ve bu kadar tecrübeli kullanıcı olduğunu görünce şaşırdım. Bir de friday indirimi ile bana 120 TL.ye geldi. Çok mu ödedim acaba?
    Fiyat normal. Bu fiyata iyi bir receiver alınmaz, alınsa da aynı işi görmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hodoras

Aparatı deneyemedim. Deneyince foruma bilgi vereceğim. Ama 4 lira civarında bir aparat. Bence optik çıkış ihtiyacı olan ses sistemi olan herkes bundan almalı. Neticede riske edilebilir bir rakam.
    OK. Bu iş tutarsa kutu optik çıkışlı mı değil mi diye bakmayız.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 30 Kasım 2018; 17:28:33 >
    Yanlış anlamaya sebebiyet vermemek adına şunu söylemeliyim. Kutu optik çıkışını arkadaki av çıkışından sağlıyorsa bu aparat o çıkışa optik kablo ile bağlanmayı sağlayabilir. Içerisinde optik çıkışı olmayan cihazlarda bu mümkün değildir. Km9 da var diye biliyorum. X96 h96 max h1 h2 h96 max plus buna imkan veren cihazlar.

• Arkadaşlar biraz önce km9'dan sipariş ettim. Gümrük çıkmaması için ne yapmak lazımdı. Satıcıya mesaj mı atmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti236 -- 30 Kasım 2018; 17:43:34 >
  • anti236 A kullanıcısına yanıt
    Satıcı fiyatı düşük te yaz sa gümrük şans işi. Takılabilir de takılmadan da geçebilir.
  • hodoras kullanıcısına yanıt
    Açıklamalarda optik desteği var mı, yok mu diye belirtmiyorlar. En iyisi aparatı alıp denemek.
  • hodoras kullanıcısına yanıt
    Degerli kardesim benim gordugum kadarıyla bu cihazda usb cikislari mevcut, boyle yok optikti yok hoptik diye ugrasacagimiza bence driver sorunu cikarmazsa bu küçük aparat kesin cozum olacaktir. 7.1, 3D ses cikisi var fiyati da 10-15₺...

https://ebay.us/hEbwlx

• yambaxx Y kullanıcısına yanıt
    Keşke o kadar kolay olabilseydi. Ama android de bu cihazı çalıştıracak bir driver olacağını sanmam. Hatta o usb portun enerjisi bile yetmeyebilir. Bunlar pc laptop tarzı windows tabanlı cihazlarda kullanımı daha kolay olan şeyler.

• 11.11 de sipariş verdiğim X96 Max giriş yaptı inşallah fazla dolaşmadan hafta başı bana gelir.
  • Bu isin kaliteli bir cihazla maliyeti nedir dostlar???

• Benim KM 9 sanırım gümrüğü atlatamadı 33 lira geçirmişler, bunu kapıdamı ödeyeceğiz şubedenmi alıp ödeyeceğiz varmı bilgisi olan arkadaşlar.

Android Tv Box için tavsiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffkrl -- 30 Kasım 2018; 21:25:11 >
  • Forum sapıtmış, mesaj yazdım son mesajım çok saçma birley görünüyor herkesde öyle mi?

• 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.