Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.775
Cevap
555
Favori
1.821.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz gelsin ilk işim bi louncher yüklemek. Menüsü çok basit ve düz sanki (x96 max için yazdım ).
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Yahu bu ehometech'ten km9 alanların kargoları çıktı mı? listeden bakıyorum ilk siparişlerden biri benim. ama yollamadılar henüz. mesaj atmıştım bugün yollarız dediler. ama şu an çin'de saat 7-8 oluyor. Ses yok.
    ben de km9 alan ya 3 ya 4. kişiyim. henüz kargolamadı.
  • bende m8s pro l siparis verdim,ama sonradan netflix'in calismadigini yazildi forumda,sanirim bir rpogram veya official olmayan bir apk yuklemek gerekecek,bu kotu oldu benim icin:(bakalim gelince gorucegiz
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    kendisi android tv kutulu geldi direk normalde pro L almıştım ama karışmış kargoda
  • eHomeTech dün aldığım Mecool M8S Pro L'yi kargoladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Ben de 4/32 lik cihazı sipariş ettim. Adamın dedikleri bizim için hiç bir anlam teşkil etmedi ama cihaz güzel. Ayrıca, sesli komut çalışıyor. Cihaz hayırlısıyla bi gelsin,sonra bir de sesli komut özelliği olan kumanda alırım. Özellikle adamın videoda kullandığı kumanda. Aliexpress de görmüştüm o kumandadan.
    Güzel cihaz. Bende 4/64 aldım henüz gönderilmedi inşallah sorunsuz gönderilir ve gelir. Herkesin yeni cihazları hayırlı olsun.
  • Freaktab'de KM9'un sonradan yüklenen uygulama ile Netflix'i UHD açtığı yazılmış.
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Benimki postaya verilmiş. Çok fazla yükleme yapmayacağım için 32 lık aldım ben. Size de hayırlı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • chundan C kullanıcısına yanıt
    Sorun değil. NETFLIX apk ile 1080p açıyor. Önemli olan L1 sertifikasının olması.
  • canakan kullanıcısına yanıt
    Pro Atv romlu geldiyse voice özelliği de olmalı.
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Demekki diğer mecool modellerinde olduğu gibi L1 güvenlik seviyesinde.
    Daha önce de bazı satış sitelerinde 4K olduğu söylenmişti.
    1080p olsa bile yeter.
    NETFLIX için 4K. varsa cihazın fiyatı uçar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 13 Kasım 2018; 16:19:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Teşekkür ederim hocam.

Bu Netflix 4K meselesi çok sıkıntılıymış. Anladığım kadarıyla Netflix 4K için bir cihaz, geri kalan her şey için başka bir cihaz almak en kolay çözüm gibi görülüyor. Durum böyle olunca Netflix 4K'yı bir kenara atıp geri kalan maddeleri kurtarmak daha makul görülüyor, hem interneti de hiç etmemiş oluruz 4K stream için.
    Evet bunu daha önce de yazmıştım. Tv Box tercihi yapılırken bunu NETFLIX belirlememeli.
    Ne avantajı var ? Yüksek çözünürlükte NETFLIX açılıyorsa 2. elde kutunun değeri yüksek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtg0606

Hocam benim tv zaten 4k görüntüyü desteklemiyor ve güzel göstermiyor. Bana youtube ve netflix 1080 p bile yeter o yüzden bütçemide yormayacak şekilde önerebileceğim cihazlar hangisi yada bu linkte ki cihazalar iyi mi ?
    Cihaz almadıysanız ; Mecool KM9 .
    Panelin 4K destekli olup olmaması önemli değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: epivep

Benim de uydu alıcı ihtiyacım vardı. Limanyakan tavsiyesiyle mecool k3 pro aldım. 22 dolar indirimle 80 dolara geldi. Geldiğinde inceleyip yorum yazarım.
    Fiyat çok iyi hibrid cihaz için.
    Muhtemelen KIII proda da L1 sertifikası var.
    NETFLIX 1080p açar. Bunu doğrulamamız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Demekki diğer mecool modellerinde olduğu gibi L1 güvenlik seviyesinde.
    Daha önce de bazı satış sitelerinde 4K olduğu söylenmişti.
    1080p olsa bile yeter.
    NETFLIX için 4K. varsa cihazın fiyatı uçar gider.
    Açıkçası Netflix HD olması benim için yeterli. Hatta gerekli de değil ama almışken güncel bir cihaz almak istedim. Yarın lazım olur belki Netflix. En azından dediğiniz gibi ikinci elde faydası olur. X96 Max veya KM9 arasındaydım. H96 Max+ siparişini iptal ettim. Takip ettiğim kadarı ile Mecool cihazlara destek de var gibi yabancı sitelerde. Buradan da alan çok oldu. Eğer kronik bir sıkıntı çıkmazsa ilk incelemeler olumlu gibi. Yardımlarınız için de teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Freaktab'de KM9'un sonradan yüklenen uygulama ile Netflix'i UHD açtığı yazılmış.
    Bu çok iyi haber

• Hocam, Aralık 2017'den beri bu konuyu tavaf edip durdum. Birkaç kez sizden de yardım almıştım ama bir türlü cihaz alamamıştım. En sonunda dün Mecool M8S Pro L aldım. Sizce iyi mi yaptım?

Netflix ile işim olmaz. Zaten evde sınırsız internet de yok. Ben daha çok hdd/usb takıp film izleyeceğim ve oynatırsa oyun oynayacağım. Almışken de sorunu olmayan bir cihaz almak istedim. Ha bir de ben normal kumandalı olanını aldım. Sesli kumanda istemedim.

• Bir de arkadaşlar Çin'den gelen adaptörü kullanmak istemem. Yurt içinden android tv box için nasıl bir adaptör alınmalı? Bu konuda da bir şeyler söylenirse iyi olur. Daha önce adaptörü patlayan üyeler vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hochimin_55

mause klavye baglayıp wep sitesinden dizi film izleyebilirmiyiz bu aletlerle :) o kadar uzagım konuya. 4 gb ramlı olanı 44 dolara almış yukarıda aradaş eğer pc gibi iş görecekse harika fiyat.
    Bir PC performansı beklememek gerekir. Oyun için çok kullanışlı değil .
    Web sitesinden de file üzerinden de filmler izlenebiliyor.
    Hemen hemen bütün formatları destekliyorlar.
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    NETFLIX kullanılmayacaksa bile Pro L iyi bir seçim . Yazılım desteği iyi ve az sorun yaşanan bir kutu.
    Arayüzü benim çok hoşuma gidiyor.
    Pugb için sınırda olan bir cihaz. DDR4 s912 ler oynatır sanırım.
    Kumanda çok da önmeli değil . Bir kablosuz mouse la da deneyin.
  • 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.