< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1352. sayfa)

-
-
Teşekkürler.
-
Beyler Android Box almak istiyorum.Exxen Bein connect TOD gibi uygulamalar stabil çalışsın istiyorum kesinlikle.wifi öenemli değil,her zaman ethernet girişli kullanırım cihazlarımı,yani ethernet giriş olması,olmazsa olmazım beni.Mesela Redline ip 70 Max ,Nova gibi cihazlar nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 11 Ağustos 2024; 8:47:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lisanslı boxa ihtiyacınız var.(Gigabit ethernet porta sahip Sei Robotics uretimi üç model) ve Megabit porta sahip Nova.
Not: RockTek RT G2 64GB depolamaya sahip.
☆☆☆☆☆amazon
Nokia Yayın Kutusu 8010, Android TV (Chromecast, HDMI, H.264, HEVC H.265, Netflix, Prime Video, Disney+), siyahhttps://www.amazon.com.tr/Nokia-Streaming-8010-Android-Chromecast/dp/B0BGLD6XNS?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIvrCi0OyEhgMVIAUGAB3anAxsEAAYAiAAEgLwsvD_BwE&gclsrc=aw.ds
☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆app.hb.biz
Homatics Box R 4K Plus Lisanslı Android TV Box Rose Gold Fiyatıhttps://app.hb.biz/uZ7ITrGTTwEl
☆☆☆☆☆
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefertasım -- 12 Ağustos 2024; 14:43:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bunlar da baya pahalıymış hocam
Bütçe 2000₺ Dreamstar Nova gibi cihazlar iş görmez mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İş görürlük noktasında Nova iyidir.
İş görürse buna bakinim,tskler hocam
Edit: Dreamstar Nova aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 11 Ağustos 2024; 18:56:24 >
merhaba. nokia 8010 cihaz geldi. android 12 güncellemesi geldi yükledim. birkaç gündür deniyorum. cihaz güç tasarrufu modunda. ancak kumandadan kapatma tuşuna basıyorum tv kapanıyor, cihazın ışığı da sönüyor.
tekrar açıyorum cihaz kaldığı yerden devam ediyor ancak 10 açılmanın 8 inde ethernet e bağlanmıyor. Wifide sorun yok ama etherneti görmüyor nedense.
tekrar kapayıp açınca bazen görüyor. kabloyu çıkarıp taktığımda ancak bağlanıyor. cihazı menüden restart yapınca da bağlanıyor.
3 ayrı kabloyla denedim hepsi aynı.
ben wifi yerine ethernetle kullanmak istiyordum ama böyle bir sıkıntı var.
bu modeli kullananlarda böyle bir skıntı var mı? cihazda problem mi var sizce? yazılımsal mıdır donanımsal mı? eğer donanımsal diyorsanız 1 ay dolmadan iade edeyim.
-
Benzer sorunu Homaticste wifide yaşıyordum. Ağ kesilip geri bağlanıyor gibi oluyordu. Sorun statik ip verince düzeldi.
-
Ayarlar, Cihaz tercihleri, Güç ve enerji, Powersaving mode = Off
olarak ayarlayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefertasım -- 13 Ağustos 2024; 11:28:4 >
Tivimate uygulamasını kullanabileceğim, uygun fiyatlı bir android box önerisi var mıdır?
-
https://app.hb.biz/ym7dWckIRZPv
cihaz güç tasarrufu modunu kapatmanız denerseniz sorun muhtemelen çözülecektir.
-
Evet hocam dediğiniz gibi yaptım şu anda düzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar
homatics box r 4k plus kullanıyorum acaba bu cihazın tamamen kapanması için ne yapmalıyım kapatma tuşuna basınca bekleme moduna alıyor kendini
google lisansı olmayan cihazlara netflix vb. uygulamalar nasıl kuruluyor? apk dosyaları değiştirilmiş mi yoksa usb stick ile birebir appstore apk dosyası mı yükleniyor? uygulamara güncelleme geldiğinde lisanssız cihazların yarı yolda bırakması sözkonusu mu? tam olarak işlev açısından fark nedir?
(lisanssız bir bir cihaz alırsam herhangi bir güvenlik açığı istemem açıkcası)
-
yasal platformları kullanacaksanız, lisanslı bir cihaz almalısınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nova için ip tv ne önerirsiniz arkadaşlar netfilix amazon hep aynı şeyler sıkmaya başladı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
inat tv pro vardı telefonda kullandığım, eğer bunun gibi bir şey soruyorsanız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncel olarak homatics hangi modeli alınmalıdır yurtiçinden? malum artık gümrük problemi büyük sorun. Sanki iki model diye okumuştum, biri eski diğeri daha yeni deniliyordu renginden ötürü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X