Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gecekatibi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
27.702
Cevap
553
Favori
1.811.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12461247124812491250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şuanda aşşağıdaki özelliklereyakın bir cihaz varmı buna yakın tavsiheniz neolur?

en az 8Gb Ram

en az 64 gb rom(32gb de olur)

8k görüntü

hatırı sayılır kendini kanıtlamış düzgün bir 64 bit işlemci

wifi 5g 6g wifi olsa daha iyi olur

android 12 veya 13 işletim sistemi

google play storede tüm oyun uygulamaya uyumlu ve haricen apk yüklenebile(lisanslı mi ne deniyorsa buna artık ondan işte sorun çıkarmayacak)

şuanda varmı buna yakın bir cihaz ?

• executive44 kullanıcısına yanıt

Bu yıl içinde yeni bir işlemci olan, s928x işlemcili yeni cihaz/cihazlar çıkacak. Aradığınız özelliklere yakın. Google'danbtakip edersiniz.

• Merhaba Dreamstar'ın yeni tvbox'ı i2 yi inceledim.

Mithat Kılıç youtube
    Dreamstar i2 Android 12 WIFI6 FREEIPTV İŞLETİM SİSTEMİ ANDROID 12 İŞLEMCİ ALLWİNNER H618 1.5 GHZ QUAD CORE eMMC FLASH HAFIZA 16 GB RAM 2 GB DDR3 RAM KRİPTO MOTORU AES/TDES/SHA-1/HMAC/SM4 USB / PCI-E 2 X USB2.0 CAS WMX,WİDEVİNE CAS,IRDETO MSR 3.2 HAFIZA TÜRÜ EMMC FLASH,MİCRO SD VİDEO GİRİŞ/ÇIKIŞ 6K30 , 4K30 , 1080P60 ETHERNET 10/100/1000 mac + 10/100 PHY SD KART OKUYUCU VAR DAHİLİ BLUETOOTH BLUETOOTH 5,0 KABLOSUZ WiFi DAHİLİ 2.4/5 GHz SES İŞLEME DOLBY,DTS,VAD,ASRC/EQ/DRC HDR/WCG HDR10/10+,HLG,DOLBY VİSİON,TCH PRİME KUMANDADA SESLİ KOMUT YOK NETFLİX VAR FREE İPTV VAR DİSNEY PLUS VAR AMAZON PRİME VAR CHROME VAR YOUTUBE VAR
    https://www.youtube.com/watch?v=4IAB3cbGC4w
  • Mi stick güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Hocam mi stick var lap top ekranı nasıl ona yansıtılır kablosuz şekilde

• Chromecast Google TV ,android 12 desteğine geçtiğinden itibaren VPN çalışmıyor .Android 12 garip bir yan etkisi …

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar
    Bu linkteki ürün icin extra bir odeme cikar mi

Mistaha G20S PRO BT 2.4G & BT5.0 USB Alıcılı Çift Modlu Kablosuz 6 Eksenli Jiroskop El Uzaktan Kumanda Akıllı Ses Kontrolü Akıllı TV için IR Öğrenme Arka Işık Android PC
    amazon
    Mistaha G20S PRO BT 2.4G & BT5.0 USB Alıcılı Çift Modlu Kablosuz 6 Eksenli Jiroskop El Uzaktan Kumanda Akıllı Ses Kontrolü Akıllı TV için IR Öğrenme Arka Işık Android PC
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B582D948?ref_=cm_sw_r_apin_dp_SHG5T84WZZQA4K23692S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ender E kullanıcısına yanıt

Gümrük vergisi çıkar hocam. Gönderen amazon değilse gümrük vergisi çıkar. Satan veya en azından gönderen amazon ise alışveriş anında ödüyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 23 Ocak 2023; 19:53:20 >

Merhaba hocam alacağınız ürün amazon com.tr ise sizin adınıza zaten gümrük ve ithalatçı ücretlerini ödüyor gönül rahatlığı ile alabilirsiniz geçen sene almıştım bu kumandayı hala kullanıyorum ben çok memnun kaldım Saygılar…

• alexjoan A kullanıcısına yanıt
    Amazon.com.tr den aliyorum ama saticisi farkli, ondan diyorum tr ye geldiginde vergi cikartirlar mi. Ondan emin olmak gerek

• alexjoan A kullanıcısına yanıt
    Ahnen hocam, vergi alacaklar ekstra. Bu urunu uygun nerden bulurum baska

amazon Yurt dışı ürünlerinden zaten senden vergi alıyor

sitesindeki fiyat etiketi haricinde artı bir masrafın olmuyor

olursa bile bunu zaten belirtiyor

bakmış olduğunuz kumanda size herşey dahil 269 tl ye gelecek ve maalesef bende amazon dan aldım

• 150 euro üzerindeki ürünlere ekstra vergi çıkmaktadır. Ekstra vergi çıkmakla da kalmamaktadır. 150 euro üzeri alış verişlerde ilaveten ithalat masraflarına da katlanmak gerekmektedir.

Bahse konu akıllı kumanda 150 euro altında olduğu için, amazon'un hesaplayıp tahsil ettiği ücretin dışında vergi çıkmaz.

Eğer bir sürpriz ödeme talep edilirse, iade edilir.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Eminmiyiz???

evet

Hocam yukarıda da belirttim satan ya da gönderen Amazon değilse gümrük vergisi çıkar . buyrun Amazon un konu hakkında açıklaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 24 Ocak 2023; 0:5:23 >
  • Arkadaşlar merhabalar bende Wechip V 8 var sesi TV den çok az çıkıyor ne yapabilirim acaba HDMI ile TV ye bağlı

• kacanga kullanıcısına yanıt

• frux kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler geri bildirim için. 👍

• Merhaba sadece 3.5 ‘’ Harici Disk içerisindeki max 20 -30 gb kapasiteli 4k filmleri takılmadan izleyebileceğim bir android box tavsiyesi istiyorum. Smart tv mevcut sadece film meta dataları ve afişlerini göreceğim kodi ve benzeri programlar için yeterli olacak.

• 
Sayfa: önceki 12461247124812491250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.