Bildirim
Android'ten çok sıkıldım,neler yapabilirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Takipteyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla usta Power User biriysen illaki sıkılcaksın. Yai telefon ne kadar süperde olsa hastalık gibi daha iyi daha iyi diyosun neyse zaten 3-4 ayda bir telefon değişen biri olarak bişeler tavsiye edeyim.
Ne kadar android bilgin var bilmiyorum o yüzden kafama göre tavsiye vercem.
Bende de s3 mavi var. Donanımı gerçekten iyi oyunlarda programlarda henüz donma takılma yaşamadım.
İlk iş bir adet blakmarkt indir bedava bir çok uygulamayı telefona indirirsin.
Oyun olarak benim arşiv geniş fakat telefonumda şu an yüklü olanları sayıyım sana yanına da minik not düşeyim.
1- Subway surf ( bi ara delisi olmuştum elimden düşmezdi ama sıkıldım )
2- Tavla ( arada açıp telefonu tokatlıyorum iyi oluyor )
3- NBA Jam ( deli bi oyun kesinlikle tavsiye ederim sıkılma şansın az )
4- NFS Most Wanted ( android tarafında grafiği en iyi yarış oyunu buda tavsiyemdir süper bi oyun )
5- Gangster Rio ( Gta tarzı oyunları sevdiğimden hoşuma gidiyor şehirde gez dolaş görevler felan )
6- Ice rage ( buda deli bi oyun sıkıntını alır )
7 - Trial X2 ( buda motorla engel aşma oyunu favorilerimdendir her zaman )
8- Virtual tenis ( son gözdem bence harika bir tenis oyunu ama zor uyuz oluyorum bazen )
9- Batterfield 2 ( arada açar oynarım fena değil )
10- SummitX ( kayak oyunu fena değil )
Cihazım rootlu felan değil genpa s3. Yığınla da uygulama var. Forza android tek kuruşta harcamadım bu güne kadar yazılıma .
-
sen kendine bir kedi, kopek al telefonuda sat kurtul arkadasım -
Rootladıktan sonra daha çok seversin. Önce rootla sonra rom dünyasına dal. Bütün romları dene en iyisini bul tecrübe ile sabittir. Sonra işi iletletip rom yapmaya çalış falan :)
quote:
Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam
Rootladıktan sonra daha çok seversin. Önce rootla sonra rom dünyasına dal. Bütün romları dene en iyisini bul tecrübe ile sabittir. Sonra işi iletletip rom yapmaya çalış falan :)
Ben root işine girersem cihaz brick olur. O yüzden hiç bulaşmıyorum -
Yeni launcher kurabilirsin.
Önerim blackmart tan TSF Shell -
quote:
Orijinalden alıntı: fifa_05
Yeni launcher kurabilirsin.
Önerim blackmart tan TSF Shell
Valla hemen indirdim gerçekten çok hoş arayüz sağolasındeğişiklik iyidir.
-
arakaşım rootsuz android kulanıllmaz bance -
quote:
Orijinalden alıntı: asilkan_25
quote:
Ben root işine girersem cihaz brick olur. O yüzden hiç bulaşmıyorum
Brick olmak kolay bir şey değil gerçekten. Bir anlık cesaretle halledebilirsiniz :) Samsung cihazlarda ise root çok kolay. -
Şu black market olayını nereden indiriyoruz? Root şarttır kesin.
ben xperia solamı yeni aldım anndroid hakkında hiçbir şey bilmiyordum
eğer ben bu telefonuna root yükleyebildiysem sen çok rahat yaparsın
neden çünki senin telefon daha bilindik hemde samsung -
quote:
Orijinalden alıntı: muh99muh
Arkadaşlar galaxy s3'üm var ama artık çok sıkıldım.Bu telefonu nasıl daha iyi yapabilrim ? , sıkmayan güzel oyunlar neler ? veya başka türlü önerileriniz varmı neler yapabilir çünkü cihazdan gerçekten çok sıkıldım .ÖNERİLER ... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Şu an için destekleniyor mu veya port edildi mi bilmiyorum ama Firefox OS veya Ubuntu deneyebilirsin.(Ubuntunun mobil sürümü) -
Kendine bir tane hobi ,bir tanede kız arkadaşı bul -
Gta Vice City Yükleyin Ardından tema degiştirin .Gta Vice city hiç sıkmıyor ben iphone da oynadım s3 de oynamak daha güzel olur . -
quote:
Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian
quote:
Şu an için destekleniyor mu veya port edildi mi bilmiyorum ama Firefox OS veya Ubuntu deneyebilirsin.(Ubuntunun mobil sürümü)
Bunu yazmaya gelmiştim Ubuntu Touch'ı kesin dünya genelinde bu kadar satan bir cihaza portlamışlardır ama her özelliği çalışırmı orasını bilemeyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIF -- 7 Haziran 2013; 10:10:39 >
quote:
Orijinalden alıntı: FolloFush
quote:
Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian
quote:
Şu an için destekleniyor mu veya port edildi mi bilmiyorum ama Firefox OS veya Ubuntu deneyebilirsin.(Ubuntunun mobil sürümü)
Bunu yazmaya gelmiştim Ubuntu Touch'ı kesin dünya genelinde bu kadar satan bir cihaza portlamışlardır ama her özelliği çalışırmı orasını bilemeyeceğim.
Bence en azından günlük kullanım için olmasa da denenebilecek seviyede olmuşturOlmalı.
-
quote:
Valla usta Power User biriysen illaki sıkılcaksın. Yai telefon ne kadar süperde olsa hastalık gibi daha iyi daha iyi diyosun neyse zaten 3-4 ayda bir telefon değişen biri olarak bişeler tavsiye edeyim.
Ne kadar android bilgin var bilmiyorum o yüzden kafama göre tavsiye vercem.
Bende de s3 mavi var. Donanımı gerçekten iyi oyunlarda programlarda henüz donma takılma yaşamadım.
İlk iş bir adet blakmarkt indir bedava bir çok uygulamayı telefona indirirsin.
Oyun olarak benim arşiv geniş fakat telefonumda şu an yüklü olanları sayıyım sana yanına da minik not düşeyim.
1- Subway surf ( bi ara delisi olmuştum elimden düşmezdi ama sıkıldım )
2- Tavla ( arada açıp telefonu tokatlıyorum iyi oluyor )
3- NBA Jam ( deli bi oyun kesinlikle tavsiye ederim sıkılma şansın az )
4- NFS Most Wanted ( android tarafında grafiği en iyi yarış oyunu buda tavsiyemdir süper bi oyun )
5- Gangster Rio ( Gta tarzı oyunları sevdiğimden hoşuma gidiyor şehirde gez dolaş görevler felan )
6- Ice rage ( buda deli bi oyun sıkıntını alır )
7 - Trial X2 ( buda motorla engel aşma oyunu favorilerimdendir her zaman )
8- Virtual tenis ( son gözdem bence harika bir tenis oyunu ama zor uyuz oluyorum bazen )
9- Batterfield 2 ( arada açar oynarım fena değil )
10- SummitX ( kayak oyunu fena değil )
Cihazım rootlu felan değil genpa s3. Yığınla da uygulama var. Forza android tek kuruşta harcamadım bu güne kadar yazılıma .
Oyunlar güzel
-
quote:
Orijinalden alıntı: tnt-2
sen kendine bir kedi, kopek al telefonuda sat kurtul arkadasım
Adam kesin çözüm buldu
quote:
quote:
Ben root işine girersem cihaz brick olur. O yüzden hiç bulaşmıyorum
Telefona brick olur diye uzak durma arkadasin dediği çok zevklo rom dünyasına dal telefon küllerinden doğar brick cok aman aman bi hatada plur nasıl yapılır öğren
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sim karttaki numaraları görme
- one ui7
- mp3 indirme programı
- uçak modunda mobil veri kullanma
- samsung s24 yorumlar
- samsung a26 özellikleri
- sodyum iyon powerbank
- samsung s24 plus özellikleri
- hangi telefonu almalıyım
- adaptif parlaklık ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X