Şimdi Ara

Android telefonu ios yapma !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ★ Arkadaşlar bir kere şunu bilelim ki Android telefona ios işlemci kurmak çok zordur belkide imkansız ..

★ Bunu anca tema ile yapabiliriz .

★ Apple bize zaten bunu tanımak için ios sun bazı uygulamalarını verdi .

★ Size vereceğim uygulamalar sanki ios kullanıyor gibi hissettirecektir.

★ Efekleri bile aynı .

★ GEREKLİ OLANLAR

★ İos 7 louncher
    ★ İos 7 lockscreen parallax hd
    ★ Control center
    ★ İos 8 louncher de olabilir ( size kalmış )

★ BUNLARI PLAY STORE'DEN İNDİREBİLİRSİNİZ...★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyasettt -- 15 Kasım 2014; 23:36:37 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Android Telefonu iOS Yapma

Bir Android telefonu iOS'a dönüştürmek mümkün değildir. Android ve iOS, tamamen farklı işletim sistemleridir ve donanımları farklı şekilde tasarlanmıştır. Bir Android telefonu iOS işletim sistemiyle çalışacak şekilde modifiye etmek mümkün değildir.

Ancak bir Android telefonu iOS benzeri bir görünüme kavuşturmak için aşağıdaki yolları deneyebilirsiniz:

• Başlatıcı Uygulamaları: Nova Launcher veya Niagara Launcher gibi başlatıcı uygulamaları, Android telefonunuza iOS benzeri bir arayüz kazandırabilir.
    • Simge Paketleri: iOS simgelerine benzeyen simge paketlerini indirerek Android telefonunuzdaki simge görünümünü değiştirebilirsiniz.
    • Duvar Kağıtları: iOS arayüzünü andıran duvar kağıtları kullanarak ekranınızın genel görünümünü değiştirebilirsiniz.
    • Bildirim Merkezi Uygulamaları: iOS bildirim merkezine benzeyen bildirim merkezi uygulamalarıyla bildirimlerinizin görünümünü özelleştirebilirsiniz.

Bu yöntemler Android telefonunuzu tamamen iOS'a dönüştürmeyebilir ancak görsel olarak iOS benzeri bir deneyim sağlayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biraz gereksiz değil mi? iOS benzeri isteyen miui deneyebilir. Birebir ios görünümünde arayüz çakma telefon hissi verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-R-C-A-N

Biraz gereksiz değil mi? iOS benzeri isteyen miui deneyebilir. Birebir ios görünümünde arayüz çakma telefon hissi verir.

yinede bilgilendirmek istedim .
  • Konular hakkında en ufak bilgin yok birde milleti bilgilendirmeye çabalıyorsun. Ios işlemci kurmak nedir arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos işlemci

• Şimdi telefona tema yükleyince , telefon ios işlemcili mi oluyor ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Telefon
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vurmayın ya, çocuk öğreniyor!

Yada boşverin vurun....😆

• Ios işlemcili telefonum olsun istiyordum çok sağol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu keşke uygulamalar bölümüne açsaydınız hocam.Bu arada işlemci mekanik bir parçadır ios yada android işletim sistemidir.Flaş tvdeki bot hediyeli IXPERIA telefon reklamı gibi oldu biraz
  • Lucterian kullanıcısına yanıt
    Çabalamakta bişidir ;)
  • Max. 2000

• quote:

Orijinalden alıntı: Unquestionable Truth

Max. 2000

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.