Şimdi Ara

Android telefonlarınız Galaxy NOTE- S2 ve LG G2-G3 Cihazlarınıza JTAG Yapılır (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
23
Favori
20.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Alınık Samsung Model #Galaxy Note
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sinan hocama bende bugun s2 mi yolladım umarım tamiri mümkün olur güzel haberler bekliyoruz
  • Merhaba arkadaşlar.
    Hikayem eminim ki bir çok arkadaşa da yol gösterici olacaktır.. @sdallioglu
    Sinan kardeşime burada ayrı parantez açarak şahsi ve kalbi teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Hikaye şöyle başladı.N7000 cihazım bu kurban bayramından bir önceki akşamı şarjı bitmişti. Her zamanki gibi yatmadan önce şarja takıp yattım. Sabah telefon açılmayınca dedim herhalde sarj soketini tam takmadık tekrar taktım ama baktım ilginçtir ekranda hiç hareket yok. bir tamirciye götürdüm abi hareket yok. Garantili nasılsa servise ver dedi. Ve macera başladı. Servise (Eskişehir Samsung Servisi) cihazıverdim. Ertesi gün faturasını istediler onu da verdim. Daha sonraki gün cihazın anakartının yandığını ve değiştiğini söylediler hem servis hem de cihazın durumunu sorduğum 444 77 11 çağrı merkezi görevlisi cihazın garanti kapsamında yapıldığını ve ücret ödemeyeceğimi söyledi. Netten bakınca da zaten tamir sürecinde garanti kapsamında olduğu görülüyordu. Neyse bana cihazın anakartı değiştiği için bir kaç gün beklememi çünkü imei numaramın değişeceği söylendi. Ve ertesi gün ne oldu son durum nedir diye aradığımda 550 tl ücret istediler benden:) E tabi nasıl olur bana garanti kapsamında yapıldığı söylendi filan lafları tamamen güme gitti. Dedim ki madem ücretle yapacaktınız neden beni arayıp senin cihazın garanti kapsamına girmiyor ücreti de bu kadar deyip arayıp benden onay almadınız? Cevab daha da ilginçti. Teknisyen arkadaş ücret kabul edildi yazılmış cihaza o yüzden yaptım dedi. :) Kim aramış beni dedim .Çıt yok tabi. Allah belasını versin dedim verin cihazımı geriye dedim. Cihazı eski haline (bozuk anakartlı dedikleri hale) getirip bana verdiler.Ben kurtuldum sanıyordum. Servis dışı alternatifleri aramaya başladım ve tam da bu sırada Sinan kardeşle irtibat kurduk. Dedi ki kardeş cihazı yollaman lazım bakıp görelim en fazla kargo masrafın olur deyince Bismillah deyip gönderdim. Eline koluna ve iletişim kalitesi için de yüreğine sağlık sinan kardeşin hem ilgilendi hem alternatif çözümleri konuştuk. göndermemden Yaklaşık 10 gün sonra cihazımı adam edip bana yolladı sevisin masrafının nerdeyse 10 da bir fiyatına ki o para annesinin ak sütü gibi helal olsun. Ama gene bir sürprizle karşılaştık.Geri zekalı samsung servisi benim tamir sürecimde yeni anakart takacağı için benimşu anki cihazımın imei sini kapatmış.Dolayısı le su an çalışan ama imei si yasal olmasına rağmen kaçak durumda bir note 1 sahibiyim :)

Sinan kardeş benimiçin telefonumu tamir eden bir kardeşim değil Tekirdağ a yolum düştüğünde bir dostum var yanına uğrayıp bir Tekirdağ köftesi yiyelim dediğim ender bir internet dostum oldu sonuçta. Forum bana bu kardeşimi tanıştırdı en azından. Teşekkürler Sinan Dallıoğlu.

• remarke R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
    Iyi günlerde güle güle kullanın.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdallioglu

Teşekkürler hocam.
    Iyi günlerde güle güle kullanın.

Saygılar

sinan kardeş gerçekten teşekkürü borç bilirim. @sdallioglu . Ah bir de samsung dan şu işi çözsem . söz ilk seni arayacağım :) Herkese hayırlı akşamlar...
  • benim telefonda olsaydı iyiydi ama sinan hocamın yapacağı bir şey yok ben perte çıkarmısım telefonu full brick sağlık olsun nabalım yinede sinan hocama tşk ler burdan her şey için
  • İnş halen bu isi yapıyordur PM yolladım

Benimki de çöktü
    Samsung i8150 Galaxy Wonder

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=90010768

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 2 Nisan 2014; 0:36:16 >
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Pm cevaplandı.

Saygılar
  • quote:

Herhangi bir nedenden susmuş ve hiç açmayan.Tüm android ve GALAXY NOTE ve S2 telefonlarınıza JTAG yapılır.Böylece telefonlarınızın Boot menüsü geri gelir.
    Not:İşlem cihazın içi açılarak yapılacağı için garanti dışı kalacaktır.
    Tel 0532 7984488
    Fiyat :60 TL
    Not:Kargo işlemleri size aittir.

Saygılar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

S2 cihazımıza yanlış kernel yüklemesinden dolayı açılmıyor. Samsung logo ekranında kalıyor. Cihaz recovery e hiç girmiyor fakat download moda giriyor. Yanlız download modda da bilgisayar telefonu görmüyor. Başka telefon takınca görüyor ama. Bu işlemi mi yaptırmalıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

Herhangi bir nedenden susmuş ve hiç açmayan.Tüm android ve GALAXY NOTE ve S2 telefonlarınıza JTAG yapılır.Böylece telefonlarınızın Boot menüsü geri gelir.
    Tel 0532 7984488

Saygılar

S2 cihazımıza yanlış kernel yüklemesinden dolayı açılmıyor. Samsung logo ekranında kalıyor. Cihaz recovery e hiç girmiyor fakat download moda giriyor. Yanlız download modda da bilgisayar telefonu görmüyor. Başka telefon takınca görüyor ama. Bu işlemi mi yaptırmalıyız?

Yanlış kernel sonucu cihaz USB portunu kapatmış.
    cihazınız i9100 mü bakarmısinız.
    Saygılar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

Tel 0532 7984488

Saygılar

Yanlış kernel sonucu cihaz USB portunu kapatmış.
    cihazınız i9100 mü bakarmısinız.
    Saygılar

Evet i9100 cihaz.

• Hocam sanırım Erzincan dan yazıyorsun.Oralarda yapan yoksa gönder yapayım.
    ilanı ilk açtığımda Jtag yapan çok az kişi vardı ve fiyatları uçurtuyorlardı.
    Şu anda her yerde jtag yapan var.Yaptıramazsan gönder yapayım.
    Saygılar
  • quote:

Hocam sanırım Erzincan dan yazıyorsun.Oralarda yapan yoksa gönder yapayım.
    Saygılar

Merhaba bende de Samsung Galaxy S2 9100 cihaz var. Clockworld yükledim, telefonu root etmiştim, yalnız wipe yapmadan Cyanogen mod 11 i yükleyeyim dedim. Yükleme yarıda kaldı. Telefon şarj alıyor, şarj ekranı geliyor, açma tuşuna basılınca açılıyor ama Samsung i9100 logosuna kadar geliyor oradan ileri gitmiyor. Logo dan sonra kapanıyor cihaz. Dowland mode ye giriyordu ama şimdi daha girmiyor, telefona hiç bir şey yapmadım. Gece room yükledikten sonra dowland mode ye girdi, sabahta girdi ama şimdi girmiyor. Telefon dowland mode de uyarı verdi, custom rom diye. Sanırım kendini korumaya aldı.

Ne yapmam gerekiyor, usb den JTAG işe yarar mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ADEMÜÇÜNCÜ

quote:

Saygılar

Merhaba bende de Samsung Galaxy S2 9100 cihaz var. Clockworld yükledim, telefonu root etmiştim, yalnız wipe yapmadan Cyanogen mod 11 i yükleyeyim dedim. Yükleme yarıda kaldı. Telefon şarj alıyor, şarj ekranı geliyor, açma tuşuna basılınca açılıyor ama Samsung i9100 logosuna kadar geliyor oradan ileri gitmiyor. Logo dan sonra kapanıyor cihaz. Dowland mode ye giriyordu ama şimdi daha girmiyor, telefona hiç bir şey yapmadım. Gece room yükledikten sonra dowland mode ye girdi, sabahta girdi ama şimdi girmiyor. Telefon dowland mode de uyarı verdi, custom rom diye. Sanırım kendini korumaya aldı.

Hocam eger download moda alıp odin ile yükleme yapıyorsanız ve yükleme yarıda kalıyor öylece bekliyorsanız eMMC chipiniz badsectorlenmiş.ya o bozuk alanları gizleyecek yada emmc chipinizi değistireceksiniz(en temizi bu aslında)
    Yabancı formlarda i9100 için hazırlanmış bir sürü i9100pit dosyaları var.
    sizin başka alternatifiniz yok.ya cip degisimi yada badsectorlü alanları kapatmak.
    saygılar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ADEMÜÇÜNCÜ

quote:

Saygılar

Hocam eger download moda alıp odin ile yükleme yapıyorsanız ve yükleme yarıda kalıyor öylece bekliyorsanız eMMC chipiniz badsectorlenmiş.ya o bozuk alanları gizleyecek yada emmc chipinizi değistireceksiniz(en temizi bu aslında)
    Yabancı formlarda i9100 için hazırlanmış bir sürü i9100pit dosyaları var.
    sizin başka alternatifiniz yok.ya cip degisimi yada badsectorlü alanları kapatmak.
    saygılar

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Ben hafıza kartından cyanogenmod u yüklerken bu sorun oluştu. Şimdi telefonu eski hale getirmeye çalıştıım, fakat telefon ne recovery'e ne de dowland mod a giriyor. Dowland moda girse yapacağım da girmiyor. Bu sorun oluştuğunda telefon dowland mod a girdi ve custom rom diye bir mesaj verdi, anladığım kadarıyla telefon custom rom u kabul etmediği için kendini korumaya aldı.

Şimdi telefonu power tuşu ile açmaya çalıştığımda sadece Samsung i9100 logosu geliyor o kadar. Oradan ileri gitmeyip telefon kapanıyor. Dowland mode ye girmeyi çalışıyorum ama girmiyor. Usb kabloyu takınca telefona şarj ekranı geliyor, şarj da alıyor.. O sorunu yaşadığım gün dowland mode ye girebiliyordum ama ne hikmetse şimdi girmiyor. Girse , odin ile işi çözeceğim.

• Ne download nede cwm moda giriyor dogrumu?
    Bir usb jig bul onunla download moda girecektir.
    saygılar
  • quote:

Ne download nede cwm moda giriyor dogrumu?
    Bir usb jig bul onunla download moda girecektir.
    saygılar

evet her ikisine de girmiyor, çok teşekkürler..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemilkocan

Merhabalar Yeriniz nerde acaba? birtane telefon var sorunlu diye satıyorda ucuza? custom yüklerken gümlemiş

Yerim Tekirdağ.
    Cihazın eMMC chipi arızalı ise ya çip ya board değişecek.

Saygılar

Sinan bey tekrar rahatsız ediyorum sizi, dün şans eseri güç bela telefonla oynarken odin mode ye almayı başardım. Zaten telefonla 10 saat oyunca şans eseri odin mode ye giriyor. Yeni rom yüklemeye çalıştım ama odin programı yeşil simgeye gelmedi sadece odin de böyle bir mesaj çıktı. Mesaj bölümünde REMOVED yazdı. Recovery e giremediğim için wipe yapamadım, buna nasıl bir yorum yapabilirsiniz, telefon da hala bir değişiklik yok. Tek farkettiğim batarya takılı iken yatağın altında telefona baktığımda ekrana ışık geldiği, telefon şarj alıyor ama açılmyor samsung yazısı geliyor orada kalıyor.

https://store.donanimhaber.com/8d/29/bf/8d29bf2eedebbbdd080914ef6b3ea234.jpg
     Android telefonlarınız Galaxy NOTE- S2 ve LG G2-G3 Cihazlarınıza JTAG Yapılır

• Bu resimde odin cihazı görmüyor.
    Muhtemelen siz başka bir cihazın romunu yüklemeye çalıştınız ve bootloader hasarlı.
    i9100 cihazı download moda alabiliyormusunuz?Download modda odin görmüyorsa JTAG tan başka çözüm yok.
    Saygılar
  • quote:

Bu resimde odin cihazı görmüyor.
    Muhtemelen siz başka bir cihazın romunu yüklemeye çalıştınız ve bootloader hasarlı.
    i9100 cihazı download moda alabiliyormusunuz?Download modda odin görmüyorsa JTAG tan başka çözüm yok.
    Saygılar

Yükleme yapmadan önce aşağıda ki örnek resimde ki gibi ODİN'de bulunan sarı kutucukta ki ID:COM alanına aynı şekilde COM bağlantısı yazıyordu yani cihazı görüyordu. Size gönderdiğim ilk fotoğraf işlemin sonlanmış hali. ODİN moda giriyor ama tesadüfen yani 10 saat tuş kombinesi ile uğraşsam bir defa ancak giriyor. Dün de şans eseri girmişti. Yalnız usb jtaj yapılsa sonuçta odinle aynı işlemi yapacağım için yine sonuç aynı olmaz mı?

Android telefonlarınız Galaxy NOTE- S2 ve LG G2-G3 Cihazlarınıza JTAG Yapılır

Android telefonlarınız Galaxy NOTE- S2 ve LG G2-G3 Cihazlarınıza JTAG Yapılır Android telefonlarınız Galaxy NOTE- S2 ve LG G2-G3 Cihazlarınıza JTAG Yapılır

• Bootloader dosyasını yükleyebilsen olur da.....Yanlış yazılım sonucu ne download nede cwm aktif.
    Download moda alıyorum ama bu seferde odin görmüyor diyorsun.
    aygıt yöneticisinde cihazı ne olarak görüyor?Samsung driverlerini yeniden yüklermisin ..Belkide driverin eksik.
    (Daha önce görüyordu falan deme yeniden samsung driverlerini yükle ) ve aygıt yöneticisinde taktıgında ne yazıyor?
    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.