Şimdi Ara

Android telefonlarınız Galaxy NOTE- S2 ve LG G2-G3 Cihazlarınıza JTAG Yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
23
Favori
20.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Alınık Samsung Model #Galaxy Note
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Herhangi bir nedenden susmuş ve hiç açmayan.Tüm android ve GALAXY NOTE- S2 ve LG G2-G3 telefonlarınıza JTAG yapılır.Böylece telefonlarınızın Boot menüsü geri gelir.
    Not:İşlem cihazın içi açılarak yapılacağı için garanti dışı kalacaktır.
    Tel 0532 7984488
    Fiyat :S2 ve Note telefonlar 70 TL
    LG G2 ve G3 Telefonlar 90 TL
    Not:Kargo işlemleri size aittir.

Saygılar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdallioglu -- 19 Kasım 2015; 21:37:13 >

• Samsun Galaxy S2 İ9100 cep telefonum durduk yere masamın üstünde kapandı ve birdaha açılmadı hiç bir şekilde açılmıyor şarj makinası takıyorum pil işareti falan gelmiyor hiçbir şekilde telefon tepki vermiyor jtag yaptırtsam düzelirmi bilgi verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum.

tr1, karakuş1, hkuraz,alikaraca, Jermaine723, enver_64, jo232, karaKuLE , murat244 , kınıklı , hk33,
  • İlginç arıza . Düşme vsss bişey yoksa yazılımsal gibi duruyor.
    Düzelir diye düşünüyorum.

Saygılar
  • JTAG nedir? ne işe yarar?

Saygılar
  • Ben de Galaxy Note kullaniyorum. Custom rom yüklerken yükleme yarıda kaldı ve telefon kapandı. Şimdi hiç açılmıyor. Ne bot menüsü ne de şarjı takarken pil menüsü gelmiyor. Bu telefon Jtag yöntemiyle açılır mı? Bir de nasıl iletişime geçebilirim?

Orijinalden alıntı: artinda

Ben de Galaxy Note kullaniyorum. Custom rom yüklerken yükleme yarıda kaldı ve telefon kapandı. Şimdi hiç açılmıyor. Ne bot menüsü ne de şarjı takarken pil menüsü gelmiyor. Bu telefon Jtag yöntemiyle açılır mı? Bir de nasıl iletişime geçebilirim?

Jtag gerekli.Jtag bu dediğiniz Download ve receovery moda girmesini ve yazılım yüklemenize uygun hale getirmeye yarar.
    P.M gönderdim

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdallioglu

quote:

Ben de Galaxy Note kullaniyorum. Custom rom yüklerken yükleme yarıda kaldı ve telefon kapandı. Şimdi hiç açılmıyor. Ne bot menüsü ne de şarjı takarken pil menüsü gelmiyor. Bu telefon Jtag yöntemiyle açılır mı? Bir de nasıl iletişime geçebilirim?

Jtag gerekli.Jtag bu dediğiniz Download ve receovery moda girmesini ve yazılım yüklemenize uygun hale getirmeye yarar.
    P.M gönderdim

Saygılar

Jtag için telefoncuya verdim anakartta problem var dediler. Rom yüklerken hata olmuştu. Rom yüklemede anakart zarar görür mü?

quote:

Orijinalden alıntı: sdallioglu

quote:

P.M gönderdim

Saygılar

Jtag için telefoncuya verdim anakartta problem var dediler. Rom yüklerken hata olmuştu. Rom yüklemede anakart zarar görür mü?

ICS ile birlikte internal hafızada b****(kötü yazılıp okunamayan)kısımlar ortaya çıkti.
    Telefoncu bundan bahsetmiş olabilir.
    Bazıları yazılımla düzelebiliyor.Bazısıda maalesef olmuyor.
    Konuyu tam detaylı yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

Saygılar

• Telefonumda İCS 4.0.3 tr romu yüklüydü ve rotluydu. Custom romu CWM modunda yükledim. Yaklaşık 10 dakika falan yükleme ekranında bekledi ve telefon kapandı. Kapandıktan sonra bir daha hiç açılmadı ve download modu da açılmıyor. Yani ekranda hiç bir belirti yok. İnternetten Galaxy Note'a jtag yapılır diye bir telefon tamircisi buldum ve telefonu ona gönderdim. Jtagla açılmadı ve büyük ihtimal anakart hasar görmüştür dedi. Anakart sorun görmüşse dahi anakartı nerden taktırabilirim ve yaklaşık ne kadar ücret tutar? Telefon gümrük malı olduğu için servis yapmaz diye düşünüyorum.
    Gönderdiğiniz kişinin Jtag yaptığına eminmisiniz.İşlem zor yapamayıp size geri göndermiş olmasın.

Saygılar
  • emin değilim gözlerimle görmedim çünkü. bana jtag cevap vermedi dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a beyler. benim galaxy note cep telefonum var. cihaz yere düşme veya ona benzer bir durumla karşılaşmadı. ama şuan mevcut şebeke sorunı var ve şarja taktığım zaman cihazı pil ısı seviyesi çok yüksek veya düüşük diye uyarı alıyorum. bir sürü telefoncuya götürdüm kimisi parçadan dedi kimisi yazılım çökmüş dedi anakart değişmesi gerek diyende oldu. Yok mu bunun bir çaresi ?
    REFERANS : Demerzell , Solton , Kamuran_35 , TIRAZLI , Fatihli52 , uruk33 , matrix22 , 575m , ketene , coksakinol, drekeskin, sanitarium8787, cankut90, T@rıq, susuzdedeli, zekist, tarafeyn, blank42

!!!KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEDİKLERİM!!! : Smyrnian35
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywolkers

Sinan bey e çok tşk. telefoncu birsürü jtag cihazı deneyip g. note u açamadı. sinan bey sağolsun hemen halletti. eline sağlık . tavsiye ederim..

İyi günlerde kullan hocam.
    Sizin mutlu olmanız benide mutlu ediyor

Saygılar
  • sinan bey'e çok teşekkür ediyorum telefonu servise götürdüm anakartı yandı dediler sonra bu konuyu görünce kendisiyle iletişime geçtim ve telefonu kendisine yolladım 2 gün sonra telefonu geri aldığımda ilk günkü halinden daha stabil ve sağlam çalışıyor eline sağlık :))) gözünüz kapalı GÜVENEBİLİRSİNİZ

Saygılar
  • sinan abı ısını ıyı yapan gercekten durust ve ıyı bı abımız tekrar tesekkurler s2 skyrocet
  • Hocam ben farkli bisey istiyecegim ben telefonumu susturup garantiye gondermek ve anakart degisimi olmasi icin 30 gunu gecirip parami iade almak istiyorum ve bunu kullanici hatasi olmadan yapmak istiyorum. Varmidir boyle bi yontem. Evet cok sacma ama sansimi denemek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Saygılar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.