Şimdi Ara

Android telefonlarda yaşanan sorun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
67.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: invisible

Vodafone a mail atın ilgilenip düzeltiyorlar. Benimkini düzeltiler.

Merhaba,

Ben iki kez mail attım, iki kez aradılar ama bir çözüm üretmediler, yazılımsal bir sorun, telefon üreticisiyle görüşün dediler.

Siz nasıl çözüm sağlamalarını sağladınız ve Vodafone nasıl bir çözüm sağladı? Ben de aynı yöntemi izleyerek çözüm üretmelerini sağlamak istiyorum.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Merhaba,

Ben iki kez mail attım, iki kez aradılar ama bir çözüm üretmediler, yazılımsal bir sorun, telefon üreticisiyle görüşün dediler.

Siz nasıl çözüm sağlamalarını sağladınız ve Vodafone nasıl bir çözüm sağladı? Ben de aynı yöntemi izleyerek çözüm üretmelerini sağlamak istiyorum.

Teşekkürler

Vodafone 945 kullanırken genç avantaja da sorgulayamadim tabi. Mail attım duzeltiler sonra desire s e geçtim hala çalışıyor. Ahım şahım birşey yapmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Merhaba,

Teşekkürler

Vodafone 945 kullanırken genç avantaja da sorgulayamadim tabi. Mail attım duzeltiler sonra desire s e geçtim hala çalışıyor. Ahım şahım birşey yapmadım.

Sanirim vodafone markali telefonda sorun yaşaninca çözüm sağlama konusunda daha hevesliler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

evet aynı telefon ama androidli değil imzadaki wm 6 sistemli bir telefon. yani androidi kast etmeden genel bir cevap vermek istedim.

WM6'da düzeltilemeyen bir sorundur bahsettiğiniz. 6.1'e upgrade ederseniz veya destekliyorsa 6.5'e bu sorunu yaşamazsınız. Tamamen yazılımsal bir hata.

Milestone kullanıyorum Android olarak. Root yapıp, garanti dışına çıkardım. Unofficial Froyo 2.2.2 ROM kurulu. Vodafone kontörlü, sıfır hata
  • Bende hala sorun aynı! Sorunu çözülen bir Arkadaş varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove

Bende hala sorun aynı! Sorunu çözülen bir Arkadaş varmı ?

Bu sorunu yaşayanlar uyuyormusunuz ?
  • quote:

quote:

Bende hala sorun aynı! Sorunu çözülen bir Arkadaş varmı ?

Bu sorunu yaşayanlar uyuyormusunuz ?

uyumuyoruz ama vodafone'un konuya olan ilgisizliği sebebiyle çözüm bulamadık.
  • sorunun tek çözümü android 2.3 gingerbread sürümü yüklemek.

2.3 ve altında ne yazıkki kod çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

sorunun tek çözümü android 2.3 gingerbread sürümü yüklemek.

benim telefonda 2.3.7 kurulu fakat aynı hata bende de devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoRoNiDeS

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

sorunun tek çözümü android 2.3 gingerbread sürümü yüklemek.

benim telefonda 2.3.7 kurulu fakat aynı hata bende de devam ediyor.

2.3.5 huawei x5 de düzgün çalışıyor.
  • Bende Samsung Galaxy Ace s5830i var ve daha alalı 1 hafta falan oldu sıfır almıştım. Ne düşme ne sürtme ne bi darbe hiçbir şey olmadı kendimden daha iyi baktım. Lakin bazen telefon kendine kendine durup dururken çevrimdışı kalıyo ne birisi beni arayabiliyor ne ben birisini arayabiliyorum ne mesaj atıyorum ne mesaj geliyor. Birisi beni aradığındada telefonum kapalı görünüyor ödemeli falan atarken de "Bağlantı sorunu veya geçersi MMI kodu" yazıyor lütfen bi yardımcı olun delirmek üzereyim. Sıfır bir telefonda ne gibi bir arıza olabilir yoksa telefoncuyla papaz olucam.
  • Aynı sorunu yasayan arkadaslar musteri hizmetlerine konuyu iletirse degismis olan sifrenizi sifirlayarak bu hatayi duzeltiyorlar.

• benım telefonum da 3gyı aktıf ettıgım zaman yapıyo ama bazen yapmıyo soruna çözüm bulan var mı?
  • Bendede bu sorun vardı. sorun sanırım telefonda değil sim katta. Çünkü sim kartım benim kaymıştı sorun düzeldi.
  • bendede bu sorun vardı vodafone nin yaptığı tek şey # işaretinden sonra androidin yazılanları okumadığı ama kuzenimle aynı marka telefon kullanıyoruz ve onda bir sorun yok
  • Bende Vodafone kullanıyorum. İlk defa böyle bir problem başıma geldi. Bir süredir internet kullanamıyorum gelmiyor 3g. Nexus 4 telefonum. Arama ve mesaj atmada sorun yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.