Şimdi Ara

Android telefonda kesin olması gereken programlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Picsart, foto ve resim düzenleme programı
    SwiftKey, güzel ve kullanışlı klavye programı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numaralarla klavye istemişsiniz sanırım eski telefonlarda ki gibi touch pal emoji klavye de bu özellik mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: vigivan

Numaralarla klavye istemişsiniz sanırım eski telefonlarda ki gibi touch pal emoji klavye de bu özellik mevcut

.teşekür ederim.o klavyeyi yükledim fakat numaralara tekrar tekrar basarak harf bulma klavyesini bulamadım ayarlarında.edit:buldum şuan.ayarları türkçe ve anlaşılırmış buarada.türkçe olarak bunn tahminlerimi yoksa swiftkeymi iyi acaba.deneyeceğim ikisinide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FJieQuen.RAA -- 1 Ocak 2016; 21:09:45 >
  • quote:

Numaralarla klavye istemişsiniz sanırım eski telefonlarda ki gibi touch pal emoji klavye de bu özellik mevcut

.teşekür ederim.o klavyeyi yükledim fakat numaralara tekrar tekrar basarak harf bulma klavyesini bulamadım ayarlarında
  • quote:

.teşekür ederim.o klavyeyi yükledim fakat numaralara tekrar tekrar basarak harf bulma klavyesini bulamadım ayarlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA

quote:

Hocam ben baya önce kullanmıştım bir yakınım kullanıyordu onunla da artık görüşmüyoruz sadece bu işlevin klavyede bulunduğunu biliyorum
  • FJieQuen.RAA kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 14:27:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar,
    biri alt katta ve diğeri üst katta olmak üzere 2 modemim var.
    bana sinyali güçlü olan modeme otomatik geçiş yapacak (bağlanacak) bir wifi programı gerekli. önerebileceğiniz bir program var mı ?
  • Apk Permission remover uygulama izinlerini kaldırıyor biri ucretli biri de ucretsiz olarak google play da aratıp bulabilirsiniz.. ucretsiz olan is gorur..

• yasak sitelere giriş için gerekli programlar
  • Hiç birşey olmasın ama Greenify mutlaka olsun derim ben.
  • tanerali kullanıcısına yanıt
    Hocam ip tv linklerini nereden buluyorsunuz.Benim bulduklarim hep fos cikiyor

Mx playerin ip tv linkleriyle kullanildigini bilmiyordum yeni ogrendim iyi oldu hep pc de kullaniyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Orijinalden alıntı: Kralrep

Root isine hic girmiyim cok karısık geldi bana play da sallayarak telefonu acma uygulamaları var belki onları denerim..
    Tabi sallama sırasında teli elimizden kacırmasak iyidir :)

Gereksiz şeyler hocam ugrasmayin bunlarla:))

Rootsuz androidin ne zevki var ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • duncan42 D kullanıcısına yanıt
    Rootlu telefon ile rootsuz telefonu kiyasladik root %100 daha çok sarj yiyor.(uygulamalardan kaynaklı değil hiçbirşey yuklemesen bile root da telefon daha erken şarkı bitiyor)
    Ayrıca root uygulamaları eğlence için. Şuan herkesin istediği hızlı olsun işlemlerde kasmasin, kamerası da iyi olsun diğer istekler biraz zevki..

• ivirzivir35 kullanıcısına yanıt
    Güçlü olanda kayitli kalsın Wi-Fi diğerini şimdilik ağı unut diyin. Lazım olduğunda şifreyi girip tekrar baglanirsiniz. Zaten modemde arıza olmadıkça güçsüz modeme geçiş yapmaya ne gerek var ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Hocam ip tv linklerini nereden buluyorsunuz.Benim bulduklarim hep fos cikiyor

Mx playerin ip tv linkleriyle kullanildigini bilmiyordum yeni ogrendim iyi oldu hep pc de kullaniyordum

Valla IP TV link yazıp son 30 gün aratıyorum google da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanerali kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam eyyvallah

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.