Şimdi Ara

Android Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Ben android telefon alacağım. Sizlere danışmak istedim. Kriterlerim şöyle: 1000-1200 lira civarında, ekranı küçük olmamalı ama 5-5,5 inçi geçmesin, boyutu yayla kadar olmasın, birkaç aya performans düşüşü yaşatmasın randıman vermesin (hayvan gibi uygulama abanmayacağım), işlemci ram gibi iç bileşenleri yüksek olsun, bir de tasarım olarak zarif bir şey olsun istiyorum. Şimdiden teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Selman Egin

    Merhabalar. Ben android telefon alacağım. Sizlere danışmak istedim. Kriterlerim şöyle: 1000-1200 lira civarında, ekranı küçük olmamalı ama 5-5,5 inçi geçmesin, boyutu yayla kadar olmasın, birkaç aya performans düşüşü yaşatmasın randıman vermesin (hayvan gibi uygulama abanmayacağım), işlemci ram gibi iç bileşenleri yüksek olsun, bir de tasarım olarak zarif bir şey olsun istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

    1200e oncelikle G2 oneririm,ama bu kadar fazlasina ihtiyacim yok,kulanmayacagim ozelligede para bayilmak istemem dersen. .

    Makul ebatli cihazlardan xperia ZR veya SP en olmadi M2

    Htc one m7


    Sahsen sevmem ama istersen wp olarak lumia 925 bakilabilir. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile Discovery Elite Lite'e bir bak(Biraz beklemen gerekebilir mağazalarda pek yok şu anda. Ve dersen 100-150 kadar cikabilirim o zaman G2 al. Sorun çıkarmaz. Onun dışında bu fiyatlarda çok üst duzey telefon zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery Elite epey aklıma yatmıştı fakat tasarımını pek beğenmedim. HTC One M7 bütçemi biraz aşıyor gibi. Bir arkadaş LG G2 Mini önermişti. LG G2 de fiyat olarak biraz beni aşıyor gibi maalesef ama derseniz ki "Özellik bakımından aradaki fiyat farkını karşılar, G2 alman daha iyi olur." o zaman bütçemi biraz zorlayabilirim.
  • Bütçemi aşıyor demişsiniz ama 1000-1200 arasına rahatça 16gb g2 bulabilirsiniz ve tabi ki önerim de g2 o segmentte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Selman Egin

    Discovery Elite epey aklıma yatmıştı fakat tasarımını pek beğenmedim. HTC One M7 bütçemi biraz aşıyor gibi. Bir arkadaş LG G2 Mini önermişti. LG G2 de fiyat olarak biraz beni aşıyor gibi maalesef ama derseniz ki "Özellik bakımından aradaki fiyat farkını karşılar, G2 alman daha iyi olur." o zaman bütçemi biraz zorlayabilirim.

    Deger cunkukopuklu fiyat degil iyice indi g2 fiyati ve performans olarak cidden 1200 1300 vermeye deger,uzun vadede verdigin 100lira farkin yararini gorursun emin ol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 14 Temmuz 2014; 4:32:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Discovery Elite-G2 karşılaştırması yapabilir misiniz? Teknik özellikler açısından Elite geçiyor gibi çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknik özellikler bakımından Elite geçiyor gibi. Bi' o ikisini karşılaştırabilir misiniz? Biraz cahilim bu konuda, kusuruma bakmayın. İnsan o kadar para verince sonradan "Keşke..." demek istemiyor.
  • Selman Egin S kullanıcısına yanıt
    Elitin aslında çok üstünlüğü yok eğer lite modeli ile kıyaslama yaparsak g2 almanız daha mantıklı oluyor.
  • + ayrıca elite alırsanız güncellemede sıkıntı çekebilirsiniz.
  • Lg g2 sizin için biçilmiş kaftan olacaktır. Hem performans açısından güncelligini yitirmemis olmasi vede g3 ün cıkması ile bir nebzede olsa fiyatlarin dusus gostermesi sebebi ile g2 sizin icin ideal olan telefondur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle g2

    Galiba konu yanlıs yerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.