Şimdi Ara

Android telefon saçmalığı (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
1
Favori
18.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
89 oy
Giriş
  • Dostum yalnız Faşizm italyan milliyetçiliğidir konumuzla ne alakası var ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geleceğe gidip 2.el fiyatlarına baktın da bunu söylüyorsun. örneğin xs ilk çıktığında 10 bin tl den başlıyordu fiyatları. Şimdi sıfır fiyatları ortada, android ten daha çok değer kaybı yaşadı. s9+ 3500 tl den almıştım 2 yıl önce, 3k dan sattım. Yani hiçbirşey tahmin edilebilir değildir.
    Gigabyte Z390 Aorus Pro Wifi / i5-9600k / Msi GamingX RTX 2070 Super / 2x16 gb hyperx 2666 mhz ddr4 / mp510 250 gb nvme ssd / 240 gb sandisk ssd / 1tb wd hdd / Gigabyte G750 psu / Samsung c24fg73 / Thermaltake Commander C36 TG ARGB / Corsair H115i Platinum
  • Android mi ios mu umrumda değil. Normal ihtiyaçtan orta halli tel alayım desen 4-5 bin lira olmuş. Boş boş firmaları savunacağınıza telefona gelen zamları konuşun.
    telefon değişikliğinde bi kaç gün kullandım pilini bile bitiremedim, pil süresi çok iyi. Sebebi ise ios 10.3.4 e neredeyse hiçbir uygulama yüklenemiyor. ALO alo olmuş telefon. Ekranı dakenarlardan sararmaya başlamış.
    Gigabyte Z390 Aorus Pro Wifi / i5-9600k / Msi GamingX RTX 2070 Super / 2x16 gb hyperx 2666 mhz ddr4 / mp510 250 gb nvme ssd / 240 gb sandisk ssd / 1tb wd hdd / Gigabyte G750 psu / Samsung c24fg73 / Thermaltake Commander C36 TG ARGB / Corsair H115i Platinum
  • Gerçekten yazık bir terimin anlamını bile bilmeyen insanlarla muhatap oluyoruz sana şu anahtar kelimeleri söyleyeyim de git araştır. İtalya, Faşizm, Mussolini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • White Death kullanıcısına yanıt
    Aynısını yazmaya geliyordum . Bundan 3 ay önce 9 t pro aldım 2300 liraya. Garantilisi 4500 liraydi.Yani garantili alacağıma 2 tane yurtdışı cihaz almış oldum.İphone alacağıma 3 tane bu cihazdan alırım demek oluyor..Android özgürlük her konuda.. Sürüm güncellemesi zerre umrumda değil.Ayni programları bir alt sürüm de çalıştırıyor sonuçta 😊 Stabil bir sürüm yakaladığımda fazlasına gerek yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Madem geri tuşu yok biz iPhone kullanıcıları nasıl geriye dönüyoruz bir fikrin var mı?

Alıntıları Göster
    Dönemiyosunuz, sıkıntı orda zaten
    Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
  • SAMSUNG cihazi alipda zarar etmiyen yok anroid cihaz dedin mi aklima en yüksek bütçe 2000tl üstü zarardir:) Anroid cihazlarda 2000,3000tl zarar etiren model samsungdur:)

Orijinalden alıntı: Lalo Salamanca

Bu mesaj silindi.
    bir android telefon olsaydı çöp yerine bi cocuga verip sevindirebilirdim ancak 4 sene önce 2900 liraya aldıgım iphone 7 şuan 2 bin lira ediyorken neden satmayım ?

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Dönemiyosunuz, sıkıntı orda zaten

Alıntıları Göster
    Sıkıntı şurda ki sen iphone kullanmamışsın bile. Kullanmadığın ürün hakkında ahkam kesiyorsun. İphone sahipleri gülmüştür okuyup.

Bir araştır iphone da geriye nasıl dönülüyor, öğrenince androidinki zor gelecek. Eğer öğrenemezsen söyle ben yazayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Gps için denetim merkezinde konum açma yok illa ayarlar menüsüne gidilecek.
    Wi - fi yi denetim merkezinden kalıcı kapatma yok illa ayarlara gidilecek. Önceden vardı kaldırıldı. Yıl olmuş 2020..
    Öff neyse belki de benim beceriksizliğim. İyi akşamlar...

• S10+ kullanıyorum. Masaüstü bilgisayarım arızalandı. Dex ile telefonumu monitörüme bağlıyorum, sağ pencerede derslerime bakarken diğer pencerede word dosyası açabiliyorum. Aynı şekilde youtube ya da başka eğlence içeriklerini de aynı anda takip edebiliyorum ve herhangi bir kasma olmuyor. Siz gidip 3 4 gb ramli telefonlarınızla forumda "abi iPhone çoh eyi 7 sene kasmıyor güncelleniyor" diye yazı yazarken ben telefonumu bilgisayar olarak kullanıp diğer arkadaşlarla size bir yerimizle gülüyoruz. Siz ve sizin gibi düşünen insanlar genelde nedense testlerde Android'in amiral gemisi modelleriyle karşılaştırırken günlük kullanımda aldığınız cihazların çeyrek fiyatı bile etmeyen telefonlarla karşılaştırıp "bu ne ya kasıyor" diyorsunuz. Uygun segmentte Android olarak ASUS kullandım, ZenFone 5 ve 2 modelleri var, özellikle ZenFone 2'nin halen kasmadığını, güncel durumdaki bir çok işi yapabildiğini söyleyebilirim. Oradan gidip de hala kullanan kaldı mı yazması kolay, müşterisi umrunda ise Apple'ın, HDMI, OTG -sizdeki kısmi OTG'den bahsetmiyorum -koysun bunları, biz de iPhone kullanalım. Ha lütfen bana iPad var o var bu var yazmayın lütfen ben 60 70 tlye aldığım kabloyla telefonumu bilgisayara çevirebiliyorsam sizin "ekosistem"iniz de yapsın bir şeyler... -o ram ile ne yapılır orası da meçhul de -
    EDİT: Her sene olan tuhaf iki karakterin yan yana gelince telefonlarınızın kilitlendiğini de araya sıkıştırmayı unutmuşum sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae468468 -- 12 Mayıs 2020; 20:0:39 >

Sen yokluk görmemişsin umarım bunu tecrübe edersin de elindeki telefonu işini kaybedip, hastalanıp satmak zorunda kalanların halini anlarsın. Utanacağını sanmıyorum tabi

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.