Bildirim
Android telefon onerisi artilari eksileri yardim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Lg g3 yerine htc one e8 al arkana bakma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lg g3 32 gb neden ćü kü 3 gb ram e sahip kamerası gayet iyi sıkıntı ısınabilir ama fazla değil deserize alma çünkü htc batıyor batarsa desteģini çeker ve garanti biter asus un işlemcisi intel ve iyi bir işlemci değil htc nin işlemcisi de iyi deģil pek bence g3 al en iyisi o senin istediģin pil istoyosan z3 den şaşma noy olarak söyliyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
816'yı direk ele.1300tl veripte snapdragon 400lü bir telefon almam.lg g3 32gb iyi bir tercih olabilir.Ama ben g2 öneririm fiyatı epey düştü ve hala canavar gibi telefon.g3 den tek farkı 200mhz saat hızı ve 32gb alırsan 1gb ram. -
Bi kere sunu söyliyim e8 o kadar para veremem bu arada g3 gitti gidiyorda %32 indirime girmiş 1150tl alabilirim ama suanda kredi kartından alabilirim oda kart borç var geçen vatana gittik 36 ay taksit vardı mesaj attık kabul edilmedi ben de dedim belki 2015 son çeyreğine veya 2016 da güzel ve ucuz telefon cıkarsa alırım cıkmassa g3 de ucuzlar g3 alabilirim ne düşunuyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: bahadrto
Bi kere sunu söyliyim e8 o kadar para veremem bu arada g3 gitti gidiyorda %32 indirime girmiş 1150tl alabilirim ama suanda kredi kartından alabilirim oda kart borç var geçen vatana gittik 36 ay taksit vardı mesaj attık kabul edilmedi ben de dedim belki 2015 son çeyreğine veya 2016 da güzel ve ucuz telefon cıkarsa alırım cıkmassa g3 de ucuzlar g3 alabilirim ne düşunuyorsunuz?
Lg g3 alacaksan 32 gb modelini al güzel cihaz kim ne derse desin o
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen karde lg g3 her seyiyle guzel ele oturuyo kamerasi guzel islemcisi guzel zaten asphalt felan oynamiyorum real racing felan gerek yok lg g3 super ama fikri olan arsa paylasabilir
Sony z2ye de bakin derim. Sony tum z serisine android myi vereceğini açıkladı. Gelistirici surumunu bile dagitti.
Z1 kitkat oncesi surum ile cikti,once kitkati,lyi aldi,simdi de myi alacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony almam neden diye sorarsan pahali vede gorunusu guzel degil kamerasi cok iyi olabilir su gecirmez olabilir bana gore onlar olmasada olur lg gorunusu vs guzelbenhavuz felan calismiyorum su gecirmez ozelligi olmasada olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X