Şimdi Ara

Android Telefon Bütçe 700 TL.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle elimdeki samsung starı satıp android telefon almak istiyorum, iyi bir kamerası olsa çok iyi olur, bir de adam gibi film atıp izlemek istiyorum.
    Star malesef bu ihtiyaçlarıma karşılık veremiyor.
    Maximum 800'e çıkabilirim. Nokia önermezseniz sevinirim, aslında aklımda ama Sony E. Neo vardı ama fiyatı 900'den aşağı değil, almışken şöyle dayanıklı bir şey olsun istiyorum en azından 3 sene götürebilsin beni.

• Merhaba dostum sana Htc yi önermek isterim kamerasıda iyi flimde izlersin müzikte dinlersin oyunda oynarsın :)fiyat olarakta senin istediğine uygun.

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/htc-desire-z_02.044.9066.0028.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

Merhaba dostum sana Htc yi önermek isterim kamerasıda iyi flimde izlersin müzikte dinlersin oyunda oynarsın :)fiyat olarakta senin istediğine uygun.

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/htc-desire-z_02.044.9066.0028.htm

Hocam uygulamaları vs. nasıldır baktım biraz ama bulamadım çok şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Social Engineering

quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

Merhaba dostum sana Htc yi önermek isterim kamerasıda iyi flimde izlersin müzikte dinlersin oyunda oynarsın :)fiyat olarakta senin istediğine uygun.

Hocam uygulamaları vs. nasıldır baktım biraz ama bulamadım çok şey.

Android işletim sistemi var uygulamada sorun çekeceğini sanmıyorum dostum.

• Başka öneriniz var mı hocam ?
  • Samsung'un modellerine bakabilirsin ben şuanda Galaxy SL i9003 kullanıyorum.Tasarım olarak şık,özellik olarakta (beni) tatmin ediyor.
  • huawei ideos x5 ve htc desire z tavsiye edilebilecek smartphone modelleri. ikisi de hemen hemen aynı özelliklere sahip. tasarım olarak huawei daha şık. desire z'nin ekstra klavyesi var. bunlara artı olarak vatan bilgisayar bu aralar sık sık kampanya yapıyor. fiyatları bayağı indiriyor. kampanyaları takip edersen 800 tl civarında xperia neo ve lg optimus black yakalayabilirsin. 800 liraya üstün özellikli smartphone'lar almak gibi bir şansın var yani o yüzden bence biraz bekle kampanyaları takip et ona göre yap alışverişini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    8000 Tl telefon önerisi ?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

huawei ideos x5 ve htc desire z tavsiye edilebilecek smartphone modelleri. ikisi de hemen hemen aynı özelliklere sahip. tasarım olarak huawei daha şık. desire z'nin ekstra klavyesi var. bunlara artı olarak vatan bilgisayar bu aralar sık sık kampanya yapıyor. fiyatları bayağı indiriyor. kampanyaları takip edersen 800 tl civarında xperia neo ve lg optimus black yakalayabilirsin. 800 liraya üstün özellikli smartphone'lar almak gibi bir şansın var yani o yüzden bence biraz bekle kampanyaları takip et ona göre yap alışverişini.

Ne kadar sürecek bu kampanya?
    Bilginiz var mı?
  • Desire Z alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Social Engineering

quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

huawei ideos x5 ve htc desire z tavsiye edilebilecek smartphone modelleri. ikisi de hemen hemen aynı özelliklere sahip. tasarım olarak huawei daha şık. desire z'nin ekstra klavyesi var. bunlara artı olarak vatan bilgisayar bu aralar sık sık kampanya yapıyor. fiyatları bayağı indiriyor. kampanyaları takip edersen 800 tl civarında xperia neo ve lg optimus black yakalayabilirsin. 800 liraya üstün özellikli smartphone'lar almak gibi bir şansın var yani o yüzden bence biraz bekle kampanyaları takip et ona göre yap alışverişini.

Ne kadar sürecek bu kampanya?
    Bilginiz var mı?

bildiğim kadarıyla şu anda tekno marketlerde kampanya, promosyon vs. mevcut değil. ama vatan bilgisayar ve teknosa bu aralar sıklıkla kampanya yapıyor. dediğim gibi optimus black'in ve diğer smartphone'ların fiyatı bayağı aşağıya indiriliyor. takipte olmak lazım her gün vatan'ın sitesine girip kampanyalara bakmak lazım.

• HTC'nin ve Sony Ericson'un farklı modelleri var mı yine bu fiyat aralığında?
  • htc yi tavsiye ederim.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: waffenss

htc yi tavsiye ederim.......

Desire Z'i mi?
  • marka olarak...dedim genel anlamda.......
  • İki cihaz var bütçene yakın. SE Neo ve LG Optimus Black.
    Şuan vatan world kampanyası ile % 20 indirimli Neo 900 Black 850 TL civarı.
    %25 indirimde ise Neo 850 Black 800 civarı oluyor.
    İkisi de güzel cihaz, ama karar vermek zor...
  • samsung galaxy ace veya htc desire z almalısın
  • Desire Z'in klavyesi bir süre sonra kendiliğinden açılıyomuş falan doğrumu bunlar? Keşke olmasaydı klavyesi.
  • Takip et vatan ve teknosa yi optimus black al
  • 2. el galaxy s al derim ekran olsun 1080p video oynatması olsun oyunları akıcı oynatması olsun tatmin eder seni..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

2. el galaxy s al derim ekran olsun 1080p video oynatması olsun oyunları akıcı oynatması olsun tatmin eder seni..

2. ele pek güvenemiyorum hocam, istiyorum sıfır olsun.
    Aslında bakarsanız samsung telefon kullandım daha önce 2 kere, şu anda da kullanıyorum samsungtan başka HTC ile Sony Ericson gözüküyor yine ihtimal olarak.
    Ne zaman düşer tam olarak fiyatı Neo'nun acaba?
    edit: S.E X10i almaya değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13F3B3B59 -- 9 Ekim 2011; 17:19:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.