Arkadaşlar akrabamın birinde Samsung Galaxy Ace var.Pek anlamıyor telefondan oğlum şu takvimi düzel dedi bende aldım elime beceremedim.Yani sorun şu : Takvime bastığınızda hani bir ayın günleri gelir ya bunda öyle gelmiyor Gündem başlığı altında mesela ''08 Ağu 2013 tarihinden itibaren olan olaylar gösteriliyor.Daha fazlasına bakmak için dokunun.''Böyle yazıyor arkadaşlar üstüne tıklayıncada sadece hatırlatmalar çıkıyor şu günde şunun doğum günü var gibi..
Nasıl çözücem ben bu sorunu nette araştırdım bulamadım telefonun ayarlarını 30 dk kurcaladım o klasik ay görünümüne ulaşamadım yardımcı olur musunuz ? Android sürümü 2.3.6.
Takvime girip ayarlar bölümünden Ay yazana tıklayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: furkantasdemir
Takvime girip ayarlar bölümünden Ay yazana tıklayın
Hocam öyle yapıyorum ama girip çıktığımda tekrar eski düzene geri dönüyor.
Hocam valla bende öyle olmuyor biraz oynadım ama yine ay görünümünde açıldıı.İSterseniz bir de kiese bi bağlayın belki yeni sürüm varsa yüklerse düzelir.
quote:
Orijinalden alıntı: furkantasdemir
Hocam valla bende öyle olmuyor biraz oynadım ama yine ay görünümünde açıldıı.İSterseniz bir de kiese bi bağlayın belki yeni sürüm varsa yüklerse düzelir.
Aynen hocam bende sizden sonra baya kurcaladım yine olmuyor , ya güncellemeyle kendisi çözülecek ya da her takvime girdiğinde ordan ayı seçip bakıcak neyse teşekkürler zaman ayırdığınız için ..
Pend0s
kullanıcısına yanıt
Ayarlar- Uygulamalar- Tüm uygulamalar kısmına gelin, orada takvim uygulamasını bulun, uygulamayı durdur seçeneğini seçtikten sonra verileri ve ön belleği temizleyin. Ayarlar menüsünden çıkıp tekrar takvim uygulamasını açın. Bu şekilde belki düzelir.
quote:
Orijinalden alıntı: kemalboran
Ayarlar- Uygulamalar- Tüm uygulamalar kısmına gelin, orada takvim uygulamasını bulun, uygulamayı durdur seçeneğini seçtikten sonra verileri ve ön belleği temizleyin. Ayarlar menüsünden çıkıp tekrar takvim uygulamasını açın. Bu şekilde belki düzelir.
Takvim uygulamasını malesef durduramıyoruz.Yani uygulama kısmında takvim bölümüne girince sadece veriyi sil seçeneği aktif , çalışan uygulamalara baktığımda ise takvim uygulaması yok nasıl bir sorunsa artık çözümü yok ..