Şimdi Ara

Android Studio Older sdk hatası çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Android Studio yu ne güzel kullanırken şu hatayı almaya başladm. Emülatorden çalıştıracağım zaman çıkıyor. Tam emülatoru seçiyorum emülatorde uygulamanın çalışmasını beklerken bu hata gelmeye başladı. Android Studio yu güncellemiştim galiba o yüzden oldu. Türkçe kaynak bulamaıd ayabancı bir kaç site de bir şeyler yazılmış çizilmiş ama ingilizce olmadığından ne kadar kafa patlasamda çözemedim şimdiden teşekkürler.

Android Studio daki hata bu şekilde.

Uploading file 
    local path: D:\Filmania\MyApplication\app\build\outputs\apk\app-debug.apk
    remote path: /data/local/tmp/film.myapplication
    Installing film.myapplication
    DEVICE SHELL COMMAND: pm install -r "/data/local/tmp/film.myapplication"
    pkg: /data/local/tmp/film.myapplication
    Failure [INSTALL_FAILED_OLDER_SDK]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedroid -- 26 Mayıs 2015; 1:26:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kedroid

Merhaba arkadaşlar,

Android Studio yu ne güzel kullanırken şu hatayı almaya başladm. Emülatorden çalıştıracağım zaman çıkıyor. Tam emülatoru seçiyorum emülatorde uygulamanın çalışmasını beklerken bu hata gelmeye başladı. Android Studio yu güncellemiştim galiba o yüzden oldu. Türkçe kaynak bulamaıd ayabancı bir kaç site de bir şeyler yazılmış çizilmiş ama ingilizce olmadığından ne kadar kafa patlasamda çözemedim şimdiden teşekkürler.

Uploading file 

tekrardan sdk nı gosterince bu hatayımı verıyoe yıne

• quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Orijinalden alıntı: kedroid

Merhaba arkadaşlar,

Uploading file 

tekrardan sdk nı gosterince bu hatayımı verıyoe yıne

Hocam bu konuda acemiyim tam olarak anlamdım ne demek itediğinizi ama sdk yı güncelledim yüklenmemiş paket bırakmadım

• kedroid kullanıcısına yanıt
    tools andrisdk manager açtıgında sdk lerının yerini gosteriyorsunya orada mı sıkıntı oldu acaba on udemek istemiştim . lanet şeyi bendeguncelledim gradle bozuldu hepten
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

tools andrisdk manager açtıgında sdk lerının yerini gosteriyorsunya orada mı sıkıntı oldu acaba on udemek istemiştim . lanet şeyi bendeguncelledim gradle bozuldu hepten

yok galiba hocam ya kaldırıp yeniden kuracağım koca dnya devi googlın geliştirme aracına bakın ya zulum
  • arkadaşlar yok mu bilen acil yardım lazım kaç gündür sorunun altıdan kalkamadım. Hevesle başladığım kodlamaya elim kolum bağlı şekilde ara verdim. Ben hata ekranına hata ekranı bana bakıyor
  • up ;(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Studio ASCII sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çözümü buldum arkadaşlar aynı sorunla karşılaşabilecekler için yazıyorum.
    umarım bilrilerinin işine yarar bir gün...

a.studio ile oluşturuduğunuz projede sağ taraftak gradleden ayarlarınızı benim gibi yapın ve değişiklik yapınca üst tarafta bir uyarı çıkacak ve ok deyin bir bakıma android studio daki değişiklikleri kabul edin.

Caps
    ben direk "minSdkVersion 14" kısmını 19iken 14 yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedroid -- 26 Mayıs 2015; 1:25:53 >
  • Arkadaşlar sorun hala devam ediyor kafayı yemek üzereyim günlerdir elim kolum bağlı. Kaldırdım eski sürüm kurdum iki üç kere yine fayda etmedi ne yapacağımı bilmemiyorum.
  • bir umut up
  • p
  • Yeni bir sdk indirin ya da bulduğunuz ingilizce kaynakları bana yollayın ben size çevirisini ve çözümünü söyleyeyim. Kusura bakmayın yoğunum biraz araştırma yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 2 Temmuz 2015; 12:05:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Yeni bir sdk indirin ya da bulduğunuz ingilizce kaynakları bana yollayın ben size çevirisini ve çözümünü söyleyeyim. Kusura bakmayın yoğunum biraz araştırma yapamıyorum.

ilginiz için çok teşekkürler hocam fakat yanıt alamaynca format attım pcye şu an sorunum yok tekarr teşekkür edeirm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.