Şimdi Ara

Android studio hata veriyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android studio'yu bir haftadır açamıyorum. Her gün uğraşıyorum yapamıyorum sonra bırakıyorum. Daha bir tane bile buton yerleştiremedim. Hata'yı google'de aratıyorum hep ingilizce yazılar çıkıyor. Google çeviriden bakıyorum , dediklerini yapıyorum(yanlış yapıyorum belkide) ama yine de olmuyor. Bu hatanın nedeni nedir yardım edin lütfen :(

Android studio hata veriyor :(

• XML dosyasını paylaşır misin?
    Height width değerleri girilmemis. Match_parent veya wrap_content parametrelerini kullanarak halledebilirain.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

XML dosyasını paylaşır misin?
    Height width değerleri girilmemis. Match_parent veya wrap_content parametrelerini kullanarak halledebilirain.

Her yeni proje açtığımda bu hatayı veriyor ama :( normal mi bu hatayı vermesi? Sonuçta programı kurar kurmaz, proje açıyorsun ve bu hata çıkıyor. Her zaman çıkmaması için ne gibi ayarlar yapmalıyım? bu arada content_main.xml dosyasının içinde bunlar yazıyordu

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> 
    <RelativeLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:paddingBottom="@dimen/activity_vertical_margin"
    android:paddingLeft="@dimen/activity_horizontal_margin"
    android:paddingRight="@dimen/activity_horizontal_margin"
    android:paddingTop="@dimen/activity_vertical_margin"
    app:layout_behavior="@string/appbar_scrolling_view_behavior"
    tools:context="com.example.osman.myapplication.MainActivity"
    tools:showIn="@layout/activity_main">

</RelativeLayout>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dert366 -- 2 Ocak 2016; 3:12:25 >

• öncelikle ingilizcen yoksa ingilizce öğren kopyala yapıştırla programlama yapılmaz. bunu bilmeni isterim. youtube'dan vs. bir iki video takip ederek onun yaptığını yaparsın ama kendin birşey yapmak istediğinde hareket edemezsin. öncelikle ingilizce öğren. programlama öğrenirkende ingilizce öğrenebilirsin.
    hatada diyorki ya layout_witdh yada layout_height'da sorun var bunlarda yoksa temanda sıkıntı var.senin xml'linde bunlar tanımlanmış.yukarıdaki combox'dan theme değiştir. birkez daha dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

öncelikle ingilizcen yoksa ingilizce öğren kopyala yapıştırla programlama yapılmaz. bunu bilmeni isterim. youtube'dan vs. bir iki video takip ederek onun yaptığını yaparsın ama kendin birşey yapmak istediğinde hareket edemezsin. öncelikle ingilizce öğren. programlama öğrenirkende ingilizce öğrenebilirsin.
    hatada diyorki ya layout_witdh yada layout_height'da sorun var bunlarda yoksa temanda sıkıntı var.senin xml'linde bunlar tanımlanmış.yukarıdaki combox'dan theme değiştir. birkez daha dene.

Teşekkür ederim düzeldi. Haklısın ingilizce bilmeden bataklıkta adım atıyor gibi ilerleyebiliyorum. Çok yavaşlatıyor beni. O yüzden 1 haftadır ingilizce öğrenmeye çalışıyorum o arada da programlama öğreniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dert366

quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

öncelikle ingilizcen yoksa ingilizce öğren kopyala yapıştırla programlama yapılmaz. bunu bilmeni isterim. youtube'dan vs. bir iki video takip ederek onun yaptığını yaparsın ama kendin birşey yapmak istediğinde hareket edemezsin. öncelikle ingilizce öğren. programlama öğrenirkende ingilizce öğrenebilirsin.

Teşekkür ederim düzeldi. Haklısın ingilizce bilmeden bataklıkta adım atıyor gibi ilerleyebiliyorum. Çok yavaşlatıyor beni. O yüzden 1 haftadır ingilizce öğrenmeye çalışıyorum o arada da programlama öğreniyorum

Kardeşim önce ingilizce öğren bırak programlayı zaten ingilizce öğrenince işin daha kolay olur ayrıca android programladan değil önce c c++ yada python öğren programlama dillerinin çalışma mantığını öğrenirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 7 Ocak 2016; 13:43:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.