Şimdi Ara

Android Sistemli 3D Led Tv Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    biraz araştırdıktan sonra gördümki sonny ve lenovonun içerisinde dahiili işlemcili ve adnroid 4 işletim sistemi yüklü
    led tvleri mevcut bu konularla ilgili olarak bilgisi olan arkadaşlar buradan bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim...
    şimdiden teşekkürler...

Lenovo’dan yeni Android 4.0 işletim sistemli Smart TV

Siz Android’i düşündüğünüzde aklınıza ya akılı telefon yada tablet geliyordu. Lenovo şirketinden müthiş hızlı bir atak sonrası 42 İnç büyüklüğünde 3D ekrana sahip İce cream Sandwich yüklü olarak bir Smart TV tanıtımını yaptı. Daha önce websitemizde yayınlamış olduğumuz bazı ilginç konulara bir tanesi daha eklendi. Bu defa android’in gücü gittikçe artmakta ve basit olarak gördüğümüz TV sistemlerini eğlenceli hale getiren bir robota dönüştürdüler. Android’in gücü gittikçe artmakta ve Lenovo gibi sağlam bir şirketin TV yapması bence evinizin baş köşesinde olması gereken bir TV olmalıdır.

Lenovo ilk K91 55 inç CES 2012 ‘de Ocak ayında Android 4.0 işletim sistemli, kend itürünün ilk örneği olan LED TV’yi tanıtmıstı. Bunların yanında, Lenovo şirketi şimdi bir son akıllı telefon gibi görülen ve özellikleri akıllın telefonlara yakın olan, benzer bir K71 LED TV çıkaracağını duyurdu.

Özellikleri:

42″ Led ekran
    1.5 Ghz işlemci
    Android İce Cream Sandwich (ICS) 4.0 işletim sistemi
    8GB dahili hafıza ve microSD ile 32gb’a kadar destekli SD kart desteği
    802.11 b/g/n WiFi desteği
    HDMI çıkışı
    USB 2.0 desteği
    3D yetenekleri
    Uzaktan kumandalı oyun imkanı
    Android 4.0 Ice Cream Sandwich kullanımı TV de Oyun Deposu ve Lenovo’nun kendi uygulama mağazasından, temelde, mobil uygulamaları çalıştırmak için izin verecektir.Lenovo daha fazla mobil cihazlar ve son açıklanan Lenovo Cloud Storage System kullanarak TV’ler arasında köprü hedeflediğini göstermektedir.

Lenovo K71 ön sipariş alınabilir, ama ne yazık ki sadece Çin’de, 1030 $ civarında bir fiyat etiketi ile çıkmıştır. Henüz bir çok ülkeye ihraç edilmesede yakında bizede geleceği açıktır. Dünya çıkış tarihi hakkında hiçbir bilgi şu an için biliniyor.

Düşünceleriniz nelerdir? Bir ICS TV için arıyoruz?

• Bir süre Verizon tarafından tutulan ilk Android söz olabilir, ama hiçbir Droid Incredible olarak bilinen aksi HTC Incredible ya da, (Ben 'İnanılmaz Droid' de ses sevmiyorum) gibi görünüyor olabilir vaat olarak sevkıyat başladı. Çok popüler Motorola Droid için halefi de çevrimiçi ve Verizon perakende mağazalarında satışa sunulmuştur. Verizon Zaten tüm Incredible dışında satışa olduğunu sağlam raporları daha önceden de bulunmaktadır. Gönderilerin sonraki turda 4 Mayıs'ta olacak. Sadece Amazon hala gerçekten de İnanılmaz Droid, sunan fark inanılmaz bir yeni 2 yıllık bir anlaşma ile 99 $ fiyat. Yani ne Verizon hala tek ellerini almak için arıyorsanız eğer öyleyse, sunan, sen kontrol olabileceği yaklaşık 100 $ daha ucuz şimdi Amazon !

Sana bazı Android televizyon olasılığı duymuşsunuzdur eminim. Aslında LAVA adlı bir İsveç firması, sadece onlar bu yaz başlayan, İsveç belirlenen ilk HD Android tabanlı TV sunan olacağını birkaç hafta önce duyurdu. Ama küçük bir eve yakın olabilir bir şey için, Sony, onlar da bir Android tabanlı TV yapacak bildiren olacağını haber bugün var. Duyuru birkaç hafta içinde gelecek Google I / O konferansında gelecek. Sony'nin bu yarışmaya son zamanlarda kaybetmiş TV pazar paylarını, geri kazanmak için çalışıyor gibi görünüyor. Android platformu dayalı çeşitli ev eğlence cihazları, I / O 2010 Saat göstermesi beklenmektedir. Orada Sony gösteriyor olacak tam olarak ne üzerinde gerçek bir bilgi, ancak kaçak cihazlar Intel'in Atom işlemcilerinden güç olacağını söylüyor. Bu resmi Google TV'nin bir başlangıç ​​olabilir, ama kimse Google ve Sony konferansında bizim için mağaza ne emin değil. Burada Google I / O 2010 hakkının kapsama sahip olacaktır @ BlogsDNA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.