Şimdi Ara

ANDROID - REALTEK (YAZILIM DESTEĞİ BİTTİ) CİHAZ TOPLU YAZILIM [GÖNÜLLÜ AURON EKİP] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
210
Cevap
9
Favori
32.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Himedia Q5 II veya Q12 II gibi android tabanlı playerler için herhangi bir çalışma olacakmı
    Teşekkürler...
  • R6S pro çinden gelen cihazlar için çalysyr stabil modlu firmware nedir bilen eden duyan varsa yardymcy olsun gardaslar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charisma_w1070 -- 16 Haziran 2014; 16:00:18 >
  • AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V20.0

AURON EGREAT R200S-R200S PLUS-R300 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V20.0

AURON 1186 CHIPSET 1.04 ASPECT UNDERWORLD PACK V5.0

yazılımları çıkmıştır bilginize !!!

http://forum.donanimhaber.com/m_74279823/tm.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miralay25 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yazılım çalışmalarında emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim gerçekten çok büyük iş başarıyorlar tabiki ufak tefek problemler olacaktır ama yazılım çok iyi bir seviyeye geldi ben çok memmunum doğrusu.
    Bende de AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V19 kuruluydu yeni güncellemeyi kurmak istedim bootloader kürdan yöntemiyle yüklemeyi denedim ancak kurulum başlamadı bir çok kez farklı usb belleklerle denedim kurulum başlamadı,sonra bu paketi kurmak istedim o da aynı şekilde kurulmadı AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V20.0 ve üzerindeki kurulu yazılımda gitti ve devamlı olarak waiting usb update yazısı kaldı cihazımda Sancak Bilgisayardan alınma ve garantisi devam eden bir ürün.
    Diğer orjinal firmwareleri kurdum,ayrıca Bast_Castle_v1.04_CSv1.4.0_xLiveCZ kurdum hiç bir problem olmadan kurulum gerçekleşti,sonra AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V19 geri döndüm ve yüklemede herhangi bir sorun çıkmadı.Şu anda cihaza bu güncel bootloader ve AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V20.0 dışında herşey kuruluyor anlayamadım acaba sorun nerede?

• sayın miralay 25;emeğinize sağlık teşekkürlerimi sunarım kalın sağlıcakla.
  • O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb arkadslar benm egreat r6s internet kablosnu görmüyor modemideiştmedn önce önceki modemde sorusz bağlanıyordm otomatik kuruluma bağlanıyordm modemi deistirdiktn sonra interneti hiç görmüyor oto kurulmda yapmıyor kabloda modemde sorun yok sebebi ne olabilr teşkrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V20.0

mERHABA;

Bunlardan han gisini r2a'ya yükleyebilirim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabribir

quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V20.0

mERHABA;

Bunlardan han gisini r2a'ya yükleyebilirim??

şuanda çok bakamadım ama r1a ile r2a aynı çipsetti galiba.

aşağıdakini yükleyebilirsiniz.

http://www.mediafire.com/download/y0482sxdkkvdt1c/AURON+EGREAT-FOREX+R6A-R1+3%C4%B0N1+1.0.5.39+NAT%C4%B0ONAL+PACK+V5.0.rar

• 28.05.2014 tarihli youtube ve online dizi-film siteleri çalışan ileg-AL versiyon firmware

quote:

( Egreat R200,R1,R1B,R2A,R4A,R6A,R500
    HiMedia HD300+
    ASUS O!Play HDP-R1
    ACRyan ACR-PV73100, ACR-PV73200 ) Uyumlu
    (Muhtemelen Eski sürümler uyumlu olduğundan bu bilgi verilmiştir.)

http://www.mediafire.com/download/unmiyifr3dereqb/ileg-Al_rev20-Egreat_1.0.5.39_%28%2BDMD%29_%2B_ACRyan.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 28 Temmuz 2014; 1:04:27 >

• Tüm forumdaşların bayramı kutlu olsun.İyi ve güzel hep sizinle olsun.
  • Arkadaşlar ben bir kaç sene önce r6s almıştım sancak bilgisayardan aldıktan sonra modlu yazılım atıp kullanmıştım ethernetle tv özelliğini birkaç gün kullandıktan sonra modem yerinin değişimiyle bugüne kadar tv özelliğini kullanmadım. Bugün uzun aradan sonra medya oynatıcısı özelliği yanında onu da kullanmak istedim ancak kullanmadım. Yeni Extreme pack yazılımları çıkmış ne yapmalıyım sizce? Ve nasıl bu yazılımı yükleyebilirim eski modlu yazılımın üstüne

• Selamlar,
    Egreate bagli hdd ye ftp den dosya atiyorum ve izleyebiliyorum.Fakat nezaman cihazi kapatip aciyorum, dosyalar gitmis oluyor.

Egreat ustunden kopyalanan dosyalar restart da kayboluyor???neden acab???son auron rom yuklu...

• Himedia HD900A kullanıyorum en güncel ve en sorunsuz yazılım hangisidir ? Link verirseniz sevinirim.
  • merhaba
    bende Egreat R2A media player var, açılırken loding.. diyor sonra sinyal yok diyor, b yazılım yüklemeye çalıştım ama olmadı, doğru yazılım ve nusb den nasıl yükleyeceğim konusunda yardım rica edeiyorum

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: levo1978

merhaba
    bende Egreat R2A media player var, açılırken loding.. diyor sonra sinyal yok diyor, b yazılım yüklemeye çalıştım ama olmadı, doğru yazılım ve nusb den nasıl yükleyeceğim konusunda yardım rica edeiyorum

saygılarımla

quote:

HiMedia HD300+
    ASUS O!Play HDP-R1
    ACRyan ACR-PV73100, ACR-PV73200 ) Uyumlu (Muhtemelen Eski sürümler uyumlu olduğundan bu bilgi verilmiştir.)

http://www.mediafire.com/download/unmiyifr3dereqb/ileg-Al_rev20-Egreat_1.0.5.39_%28%2BDMD%29_%2B_ACRyan.rar

Yukarıdaki dosyayı indirerek kürdan yöntemi ile kurarsanız fiziki sorun yoksa sorun düzelecektir.

Kürdan yöntemi bknz. 1 mesaj içeriği
    http://goo.gl/dA8Qb6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

merhaba

saygılarımla

quote:

HiMedia HD300+
    ASUS O!Play HDP-R1
    ACRyan ACR-PV73100, ACR-PV73200 ) Uyumlu (Muhtemelen Eski sürümler uyumlu olduğundan bu bilgi verilmiştir.)

Yukarıdaki dosyayı indirerek kürdan yöntemi ile kurarsanız fiziki sorun yoksa sorun düzelecektir.

cevap için teşekkürler yapamadım olmuyor, acaba usb büyük mü geliyor. 16gb bir flash bellekle deniyorum sorun bu olabilirmi.

saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: charisma_w1070

quote:

Orijinalden alıntı: alisurmeli

R6s pro için söylenen yöntemlerle (kürdan) yükleme yapıyorum yükleme anında auron 3.0.5.6 ekranda görünüyor.. Yükleme bittiktan sonra sistem kendi kendine kapanıp açılıyor egreat yazısı uzunca ekranda durmasına rağmen ( 15 dk kadar beklendiğini not düşeyim) sistem açılmıyor. Tekrar kumandadan aç kapa yapıyorum ama sistem yine çok uzun beklememe rağmen açılmıyor . Ne yapmam gerektiği veya hangi firmware yi yüklemem gerektiği konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Not cihazın ilk bootloader xxx.xxx.xxx noktalarla ayrılmış her hanenin üçünde de rakam vardı ( şu an hatırlayamıyorum) sonu da 67 ile bitiyordu. Denemiş olduğum firmwarelerden ( bunlar sizinkilerden değildi) bir tanesi çalıştı. Şu an onu kullanıyorum. Bootloader son rakamı 60 olmuş . R6s pro 4gb lık ve wifi olan cihaza ne yüklemeliyim . Şimdiden teşekkürler.
    ANDROID - REALTEK (YAZILIM DESTEĞİ BİTTİ) CİHAZ TOPLU YAZILIM [GÖNÜLLÜ AURON EKİP]ANDROID - REALTEK (YAZILIM DESTEĞİ BİTTİ) CİHAZ TOPLU YAZILIM [GÖNÜLLÜ AURON EKİP]ANDROID - REALTEK (YAZILIM DESTEĞİ BİTTİ) CİHAZ TOPLU YAZILIM [GÖNÜLLÜ AURON EKİP]

benim cihazda aynı senınkı gibi gardaş hiç bi şekilde başka yazılım atılmıyor sadece orjınal yazılımı kabu lediyor ilginç çinli deyuslar bunlar çipmı taktı yoksam:)

bu cihazı ben de aldım. ilk başlarda beni de şüpheye düşürdü bu çakma muhabbeti. ama sorun yok. büyük ihtimalle yanlış bootloader kurmaya çalışıyorsunuz.
    benim yüklediğim budur
    http://download1466.mediafire.com/3zdcrfvlql8g/68s45cwxb5y76pe/Egreat_R6S_Pro_3.0.5.5_bootloader_60_20131108.zip
    bunun üzerine yazılım kurabiliyorum. burada ki verilenler bende de olmadı nedense. internetten bulduğum değişik modlar deniyorum.
    benim anlamadığım konu; ses çıkışını raw yapmama rağmen dts özellikli filmlerin bazılarında z906 nın üzerindeki encode ışığı yanıyor bazılarında yanmıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

merhaba

saygılarımla

quote:

HiMedia HD300+
    ASUS O!Play HDP-R1

cevap için teşekkürler yapamadım olmuyor, acaba usb büyük mü geliyor. 16gb bir flash bellekle deniyorum sorun bu olabilirmi.

saygılar...

usb ninbüyük olacağını sanmam.
    install.img dosyasını klasörsüz halde usb ye koyarak deniyorsunuz değilmi?

ayrıca cihaz kapalıyken usbyi takın reset tuşuna basılı tutarak kumandadan açın. reset tuşunuaçıldığında da
    bırakmayın 5-10sn kadar bu şekilde basılı tutun sonra bırakın .
    bu şekilde yüklemesi gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enginkpt

Öncelikle yazılım çalışmalarında emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim gerçekten çok büyük iş başarıyorlar tabiki ufak tefek problemler olacaktır ama yazılım çok iyi bir seviyeye geldi ben çok memmunum doğrusu.
    Bende de AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V19 kuruluydu yeni güncellemeyi kurmak istedim bootloader kürdan yöntemiyle yüklemeyi denedim ancak kurulum başlamadı bir çok kez farklı usb belleklerle denedim kurulum başlamadı,sonra bu paketi kurmak istedim o da aynı şekilde kurulmadı AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V20.0 ve üzerindeki kurulu yazılımda gitti ve devamlı olarak waiting usb update yazısı kaldı cihazımda Sancak Bilgisayardan alınma ve garantisi devam eden bir ürün.
    Diğer orjinal firmwareleri kurdum,ayrıca Bast_Castle_v1.04_CSv1.4.0_xLiveCZ kurdum hiç bir problem olmadan kurulum gerçekleşti,sonra AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V19 geri döndüm ve yüklemede herhangi bir sorun çıkmadı.Şu anda cihaza bu güncel bootloader ve AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V20.0 dışında herşey kuruluyor anlayamadım acaba sorun nerede?

Bende aynı sorunu yaşadım
    cihazım EGREAT R300 daha önce AURON EGREAT R200-R300 3,0,5,6 ULTRA EXTREME PACK V19 sorunsuz kurmuştum. V20 yi birtürlü kuramadım.aynı yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi waiting usb update yazısında takılı kalıyordu ben daha eski bir yazımı yüklemek durumuda kaldım. Bunun çözümünü bilen varmıdır.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.