Şimdi Ara

ANDROID - REALTEK (YAZILIM DESTEĞİ BİTTİ) CİHAZ TOPLU YAZILIM [GÖNÜLLÜ AURON EKİP] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
9
Favori
33.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HEVC H.265 X.265 dosyalarını açabilen, açmanın yolunu bilen var mı acaba?
  • bu cihazlara artık o kadar detaylı modlu yazılım geleceğini düşünmüyorum.

4K ve x265 çok gerekli ise sizin için android cihazlara yönelmenizi tavsiye ederim.

Bknz, 30 usd
    http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_193367.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar egreat r6s in en güncel firmware ını nerden bulabilirim türkçe karekter destekli tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 13 Aralık 2015; 16:52:37 >
  • 4k videoları açmıyor ne yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alternatif83

4k videoları açmıyor ne yapmak lazım

4K destekli yeni cihaz almak lazım ...
    Başka yolu yok malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar burası yerideğil ama belki bir meraklısı kalmıştır diye yazıyorum. Ben de WD HDTV var ve hala kaya gibi sağlam. Fakat hangi ara olduysa altyazı fontunu büyüten eklenti yazılım bozulmuş. Fontun en büyük hali bile bit kadar. Tekrar ediyorum yeri değil ama bir ilgileneni çıkar diye bir ümid yazıyorum buraya.

İyi günler dilerim.
  • --ANDROID CHIPSET MARKA GURUPLARI (YAZILIM YAPIMI SİSTEM TASARIM AŞAMASINDA NEDEN: EKİP TOPLANIYOR !)

1)HIMEDIA MARKA

A)HIMEDIA Q30 SERİSİ( YAZILIM TARANDI BUGLAR VAR İSE TEMİZLENECEK )

AQUA SAFIA ONDULE PACK SERİSİ

Arkadaşlar eski günlerde olduğu gibi himedia android cihazlarına yazılım desteği getirmeyi planladım fakat ekip
    toparlanamdı daha doğrusu kimseye söylemedim. Şu an android q30 serisi için bir yazılım yapmayı düşündüm eskci cihazlar (egreat) gibi çok büyük sistem hataları düşünmüyorum yok denecek kadar az fakat sizlerin tespit ettiği bug/debug hatalar tespit ettiyseniz burda toplu yazalım değerlendirelim bende ekip toplandığı zaman ilgili arkadaşlara sorunu bahseder yazılımı çıkarmaya başlarız. Yine nice günlere.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

--ANDROID CHIPSET MARKA GURUPLARI (YAZILIM YAPIMI SİSTEM TASARIM AŞAMASINDA NEDEN: EKİP TOPLANIYOR !)

1)HIMEDIA MARKA

A)HIMEDIA Q30 SERİSİ( YAZILIM TARANDI BUGLAR VAR İSE TEMİZLENECEK )

AQUA SAFIA ONDULE PACK SERİSİ

Arkadaşlar eski günlerde olduğu gibi himedia android cihazlarına yazılım desteği getirmeyi planladım fakat ekip
    toparlanamdı daha doğrusu kimseye söylemedim. Şu an android q30 serisi için bir yazılım yapmayı düşündüm eskci cihazlar (egreat) gibi çok büyük sistem hataları düşünmüyorum yok denecek kadar az fakat sizlerin tespit ettiği bug/debug hatalar tespit ettiyseniz burda toplu yazalım değerlendirelim bende ekip toplandığı zaman ilgili arkadaşlara sorunu bahseder yazılımı çıkarmaya başlarız. Yine nice günlere.....
    egreat r6s de dahil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar

R200S android olarak kullanmak istiyorum Ancak yeni apk yükleyemiyorum

vodafone tv ,netflix ve xciptv uygularımını kullanmak istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı rica ederim

• r150 cihazı elime geçti kumandam da yok eldeki kumandalarla ateşlemeye ve güncel bir sürüm ile kullanmaya çalışacağım

eski konuyu hortlatıyorum gibi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.