Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dragonsan

Bende ilgiliniz çekeceğini düşündüğüm bir uygulama tavsiyesinde bulunayım dedim malum konu güzel katkıda bulunmak lazım

Fxguru: Movie Fx Director

Açıklaması: Hollywood filmlerindeki özel efekler gibi hazır temalar sayesinde çektiğiniz videolara efekt vermeye yarıyor. İphone daki action movie fx kalitesinde bir uygulama aşağıdaki videodan görebilirsiniz...

Market linki : Tıkla

Uygulama ile ilgili örnek video: Tıkla

Bu güzel öneriniz ve iyi dileklerinizden dolayı teşekkürler.. Gerekli düzenleme yapılıp listemize eklenecektir..

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahid01

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • quote:

Bende ilgiliniz çekeceğini düşündüğüm bir uygulama tavsiyesinde bulunayım dedim malum konu güzel katkıda bulunmak lazım

Açıklaması: Hollywood filmlerindeki özel efekler gibi hazır temalar sayesinde çektiğiniz videolara efekt vermeye yarıyor. İphone daki action movie fx kalitesinde bir uygulama aşağıdaki videodan görebilirsiniz...

Birbirine benzeyen yüzlerce uygulama arasında, farklı olan, eğlencelik bir uygulama.

10 yaşındaki oğluma gösterirsem herhalde telefonu bir daha elinden alamam.

Paylaşım için teşekkürler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: postacik

quote:

Kesinlikle katılıyorum.. Endişenizi paylaşıyorum.. Önerim ise; "Advanced Mobile Care" uygulamasını özelliği olan "Gizlilik danışmanı" sekmesini kullanmanızdır.. Çok başarılı bir uygulama..

"Advanced Mobile Care"in izinlerinin neler olduğuna dikkat ettiniz mi?

Uygulama güya polislik yapıyor ama kendisinin telefon üzerinde (tabi ki gördüğü fonksiyonlar sebebiyle) kullanmadığı yetki yok gibi.

Biraz paranoyakça belki ama ben bu tür uygulamaları genelde kullanmıyorum.

Kullanacaksam da varsa açık kaynak kodlu veya Google gibi güvenilir (!!!???) bir firma tarafından geliştirilmiş olanları tercih ediyorum.

Eğer bir mahsuru yoksa cihazınızda yüklü olan uygulamaları yazabilirmisiniz.. Ayrıca merak ettiğim diğer konu ise; sadece Google Playstore ve Samsung AppStore 'nin uygulamalarınımı kullanıyorsunuz yoksa farklı bir site seçeneğinizmi var? Ayrıca uygulamanın güvenirliğini yüklemeden nasıl anlıyorsunuz? Playstoredeki izinler sekmesine bakarakmı? Cevaplarsanız sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..

Liste aşağıda.

Bunlardan en fazla izin isteyen uygulama GTalkSMS. O da açık kaynak kodlu. Kodu indirip, kendim derleyip telefona yükledim.

Açık kaynak kodlu olmayan hiçbir uygulamanın güvenilirliğini tam olarak anlayamazsınız.

En güvenilir uygulama hiçbir izin istemeyen uygulamadır.

Mesela "Türkçe Klavye" uygulaması bence son derece güvenilir.

Bir klavye uygulaması Internet erişim izni istiyorsa sakın yüklemeyin. Tuşladığınız şifreleri biryerlere gönderebilir.

Mesela SwiftKey 3 Keyboard. Nesine lazımsa SMS ve MMS'leri okuma, SD Card içeriklerini okuma ve değiştirme ve tam Internet erişimi izinleri istiyor.

Bir uygulama yüklemeden önce, yaptığı işe uygun izinler mi istiyor, onu kontrol ediyorum.

Gerçekten ihtiyacım olmayan ve şüpheli gördüğüm bir uygulamayı yüklemiyorum.

Android uygulamaları iki çeşit:

Birinci çeşit "Geri" tuşuna bastığınızda kapananlar. İkinci çeşit "Geri" tuşuna bastığınızda ana ekranı kapatmasına rağmen arka planda servis çalıştıranlar.

İkinci çeşit olanlar pil tükettiği için çok gerekli değilse kurmuyorum. Hele telefon rehberine ve SD karta erişim ve de Internet erişim izni varsa hiç kurmuyorum.

Genelde Google Play'den uygulama indiriyorum.

Zor olmasına rağmen bir apk'yı açıp, içindeki kodu değiştirip sonra tekrar paketlemeniz mümkün. Yani Internet'ten indirdiğiniz crack'li apk'ların içine zararlı kod gömülme ihtimali var.

Bu yüzden apk olarak yükleyeceğiniz uygulamaların izinlerine 2 kat dikkat edin.

--------------

Adobe Flash Player 11.1: com.adobe.flashplayer
    AgingBooth: com.piviandco.agingbooth
    AirDroid: com.sand.airdroid
    Analytics: com.google.android.apps.giant
    AndroTurk Radyo: com.androturk.radio
    Barkod Tarayıcısı: com.google.zxing.client.android
    ES Task Manager: com.estrongs.android.taskmanager
    El feneri: com.devuni.flashlight
    FxGuru: com.picadelic.fxguru
    GTalkSMS: com.googlecode.gtalksms
    Google Reader: com.google.android.apps.reader
    Handrite Free: my.handrite
    IBB CepTrafik: tr.gov.ibb.ibbceptrafik
    Kelime Oyunu: ko.tb
    Learn Chinese with Li: com.cloudspeed.speakchinese
    Little Things Forever: com.klicktock.littlethings2
    MP3 Amplifier: com.tmarki****amplifier
    MX Player: com.mxtech.videoplayer.ad
    Musical Pro: souvey.musical.pro
    MyPhoneExplorer Client: com.fjsoft.myphoneexplorer.client
    Namaz Vakitleri: com.simsekburak.android.namazvakitleri
    Paper Camera: com.dama.papercamera
    Perry?: com.disney.WMP
    Pitfall!: com.activision.pitfall
    PocketCloud: com.wyse.pocketcloudfree
    Poweramp: com.maxmpz.audioplayer
    Rayman Jungle Run: com.pastagames.ro1mobile
    Risale-i Nur Okuma Programı: com.yukselis.okuma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postacik -- 30 Ocak 2013; 10:58:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle katılıyorum.. Endişenizi paylaşıyorum.. Önerim ise; "Advanced Mobile Care" uygulamasını özelliği olan "Gizlilik danışmanı" sekmesini kullanmanızdır.. Çok başarılı bir uygulama..

"Advanced Mobile Care"in izinlerinin neler olduğuna dikkat ettiniz mi?

Uygulama güya polislik yapıyor ama kendisinin telefon üzerinde (tabi ki gördüğü fonksiyonlar sebebiyle) kullanmadığı yetki yok gibi.

Biraz paranoyakça belki ama ben bu tür uygulamaları genelde kullanmıyorum.

Kullanacaksam da varsa açık kaynak kodlu veya Google gibi güvenilir (!!!???) bir firma tarafından geliştirilmiş olanları tercih ediyorum.

Eğer bir mahsuru yoksa cihazınızda yüklü olan uygulamaları yazabilirmisiniz.. Ayrıca merak ettiğim diğer konu ise; sadece Google Playstore ve Samsung AppStore 'nin uygulamalarınımı kullanıyorsunuz yoksa farklı bir site seçeneğinizmi var? Ayrıca uygulamanın güvenirliğini yüklemeden nasıl anlıyorsunuz? Playstoredeki izinler sekmesine bakarakmı? Cevaplarsanız sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..

Liste aşağıda.

Bunlardan en fazla izin isteyen uygulama GTalkSMS. O da açık kaynak kodlu. Kodu indirip, kendim derleyip telefona yükledim.

Açık kaynak kodlu olmayan hiçbir uygulamanın güvenilirliğini tam olarak anlayamazsınız.

En güvenilir uygulama hiçbir izin istemeyen uygulamadır.

Mesela "Türkçe Klavye" uygulaması bence son derece güvenilir.

Bir klavye uygulaması Internet erişim izni istiyorsa sakın yüklemeyin. Tuşladığınız şifreleri biryerlere gönderebilir.

Mesela SwiftKey 3 Keyboard. Nesine lazımsa SMS ve MMS'leri okuma, SD Card içeriklerini okuma ve değiştirme ve tam Internet erişimi izinleri istiyor.

Bir uygulama yüklemeden önce, yaptığı işe uygun izinler mi istiyor, onu kontrol ediyorum.

Gerçekten ihtiyacım olmayan ve şüpheli gördüğüm bir uygulamayı yüklemiyorum.

Android uygulamaları iki çeşit:

Birinci çeşit "Geri" tuşuna bastığınızda kapananlar. İkinci çeşit "Geri" tuşuna bastığınızda ana ekranı kapatmasına rağmen arka planda servis çalıştıranlar.

İkinci çeşit olanlar pil tükettiği için çok gerekli değilse kurmuyorum. Hele telefon rehberine ve SD karta erişim ve de Internet erişim izni varsa hiç kurmuyorum.

Genelde Google Play'den uygulama indiriyorum.

Zor olmasına rağmen bir apk'yı açıp, içindeki kodu değiştirip sonra tekrar paketlemeniz mümkün. Yani Internet'ten indirdiğiniz crack'li apk'ların içine zararlı kod gömülme ihtimali var.

Bu yüzden apk olarak yükleyeceğiniz uygulamaların izinlerine 2 kat dikkat edin.

--------------

Adobe Flash Player 11.1: com.adobe.flashplayer
    AgingBooth: com.piviandco.agingbooth
    AirDroid: com.sand.airdroid
    Analytics: com.google.android.apps.giant
    AndroTurk Radyo: com.androturk.radio
    Barkod Tarayıcısı: com.google.zxing.client.android
    ES Task Manager: com.estrongs.android.taskmanager
    El feneri: com.devuni.flashlight
    FxGuru: com.picadelic.fxguru
    GTalkSMS: com.googlecode.gtalksms
    Google Reader: com.google.android.apps.reader
    Handrite Free: my.handrite
    IBB CepTrafik: tr.gov.ibb.ibbceptrafik
    Kelime Oyunu: ko.tb
    Learn Chinese with Li: com.cloudspeed.speakchinese
    Little Things Forever: com.klicktock.littlethings2
    MP3 Amplifier: com.tmarki****amplifier
    MX Player: com.mxtech.videoplayer.ad
    Musical Pro: souvey.musical.pro
    MyPhoneExplorer Client: com.fjsoft.myphoneexplorer.client
    Namaz Vakitleri: com.simsekburak.android.namazvakitleri
    Paper Camera: com.dama.papercamera
    Perry?: com.disney.WMP
    Pitfall!: com.activision.pitfall
    PocketCloud: com.wyse.pocketcloudfree
    Poweramp: com.maxmpz.audioplayer
    Rayman Jungle Run: com.pastagames.ro1mobile
    Risale-i Nur Okuma Programı: com.yukselis.okuma

Bu güzel öneriler ve bilgilendirmenizden dolayı size en içten şükranlarımı sunmak isterim. Çok güzel açıklamışsınız. Yorumunuzu müsadenizle birkaç düzenleme yapıp konu ana sayfasında paylaşmak istiyorum.. Müsade varmıdır ?

• quote:

Bu güzel öneriler ve bilgilendirmenizden dolayı size en içten şükranlarımı sunmak isterim. Çok güzel açıklamışsınız. Yorumunuzu müsadenizle birkaç düzenleme yapıp konu ana sayfasında paylaşmak istiyorum.. Müsade varmıdır ?

Estağfirullah. Tabi paylaşabilirsiniz.
  • harikaaaa
  • quote:

quote:

Estağfirullah. Tabi paylaşabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, bende Advanced Mobile Care programı ile gizlilik danışmanını çalıştırdım.
    21 adet uygulamaya AD uygulaması dedi, ben bu uygulamaları droidwall ile kapatsam olur mu.
    direk kaldırma seçeneği var Advanced Mobile Care programında, yada başka ne yapabiliriz... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Arkadaşlar, bende Advanced Mobile Care programı ile gizlilik danışmanını çalıştırdım.
    21 adet uygulamaya AD uygulaması dedi, ben bu uygulamaları droidwall ile kapatsam olur mu.
    direk kaldırma seçeneği var Advanced Mobile Care programında, yada başka ne yapabiliriz... :)

Bulduğu uygulamaları bir inceleyin. Hangi izinleri istiyor bakın. Değiştirebiliyorsanız izinlerini kontrol edebiliyorsunuz. Sürekli kullandıklarınız varsa içerisinde silmenize gerek yok. Bunun için açtığım konuyu incelerseniz daha iyi anlıyacaksınızdır..

Detaylı olarak konuyu incelemek isteyenler bu sayfamızı ziyaret edebilirler >>>>> ANDROID'DE UYGULAMA iZiNLERi [ÖNEMLi]

• quote:

Cok güzelmis hocam tessekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: supernoova

quote:

Cok güzelmis hocam tessekürler.

Alıntıları Göster
    Çok faydalı bir konu teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elabars

Çok faydalı bir konu teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar lütfen bir yardım android'e hala popbooth tarzı bir program gelemedi mi yav? yine aynı şekilde adam gibi bir collage yapma programı falan da mı yok? yani bir iki tane buldum da hepsi dandik geldi bana popbooth tarzında ise hiç bulamadım
  • Listede yok sanirim.ama kesin her telefonda olmasi gerekli

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]

Bedava resim ve zil sesleri indirmeye yariyor. cesitli katagoriler mevcut ve iclerinde dilediginiz gibi siralama yapabiliyorsunuz

Market Linki: Tikla

---------------------------------------------------
    quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

Hazir sen sormusken onuda paylasiyim hocam.

Benim cok basarili buldugum resimler üzerinde oynama ve kolaj yapabilceginiz bir program.

Market linki: Tikla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 30 Ocak 2013; 21:40:57 >

• Yandex.Haritalar uygulaması;

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.yandexmaps&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dyandex+harita

Mobil uygulama yardımıyla şehir içinde yön bulmanızı
    sağlayan Yandex servisidir.
    Mobil Yandex.Haritalar şunları gösterebilir:
    - evler, sokaklar ve harita üzerindeki diğer öğeler;
    - şehrin uydu fotoğrafları;
    - yolların trafik durumu;
    - konumunuz ve hareket yönünüz (yerleşik veya harici GPS
    cihazınızın olması durumunda);
    - telefon operatörlerinin baz istasyonları ve kablosuz erişim
    noktalarının yardımıyla yaklaşık konum tahmininiz;
    - sokak panoramaları;
    - tünel durumu, trafik kazası olan yerler, yol çalışmaları ve
    kurtarma çalışmaları yapılan yerler.
    Mobil Yandex.Haritalar yardımıyla:
    - şehrinizdeki boş yolları belirlemek için harita oluşturmaya
    katılabilir (GPS cihazınız varsa);
    - haritaya öğe ekleyerek diğer kullanıcılara trafik yoğunluğu,
    trafik kazası olan yerler ve benzeri konularda bilgi
    verebilirsiniz;
    - yoldaki engelleri dikkate alarak optimum hareket rotası
    yaratabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: skindiver

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: skindiver

Merhaba arkadaşlar..google apps içinde bukunan news and weather uygulamasının apk sı var mı sizlerde? Markette bulamadım.ayrı link de rastlamadım hiç..ics ve auroradakini arıyorum...

Gapps içerisinden apk dosyasını bulup çıkartabilirsiniz. Belki kütüphane dosyaları falan da vardır bu yüzden işe yararmı bilmem ama denemenizde fayda var.

Gapps olarak ayrı ayrı bir link bulsam çıkartacam da rastlamadım öyle bi linke işte..

İstediğiniz link olsun.
    http://goo.im/gapps

Alıntıları Göster
    İçlerinde paylaşılan vardır belki ama ben yine de buraya yazayım...

TOUCH-WRITER GLASS http://www.touch-writer.com/

BAG IT
    RESCUE ROBY
    COGS
    Labyrinth 2

MUTLAKA DENEMELİSİNİZ... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 01Mrt

İçlerinde paylaşılan vardır belki ama ben yine de buraya yazayım...

TOUCH-WRITER GLASS http://www.touch-writer.com/

BAG IT
    RESCUE ROBY
    COGS
    Labyrinth 2

MUTLAKA DENEMELİSİNİZ... :)

Alıntıları Göster
    Birde GO Switch Widget var bence harika bir widget fakat ya ben beceremedim yada başka bir launcherla çalışmıyor sadece GO da çalışıyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.gowidget.switchwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYXUuZ28ubGF1bmNoZXJleC5nb3dpZGdldC5zd2l0Y2h3aWRnZXQiXQ..

• quote:

Orijinalden alıntı: 01Mrt

Birde GO Switch Widget var bence harika bir widget fakat ya ben beceremedim yada başka bir launcherla çalışmıyor sadece GO da çalışıyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.gowidget.switchwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYXUuZ28ubGF1bmNoZXJleC5nb3dpZGdldC5zd2l0Y2h3aWRnZXQiXQ..

Alıntıları Göster
    İlk Android cihaz kullanmaya başladığımda severek oynadığım oyunlar:

Coin Dozer serisi:

- Coin Dozer:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.leftover.CoinDozer&feature=search_result
    - Coin Dozer Seasons:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamecircus.CoinDozerSeasons&feature=search_result
    - Coin Dozer World Tour:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamecircus.CoinDozerWorld&feature=search_result

Benim favorim ve hala oynadığım ise:

- Sparkle Drop!:https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.colopl.coin&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImpwLmNvbG9wbC5jb2luIl0.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

İlk Android cihaz kullanmaya başladığımda severek oynadığım oyunlar:

Coin Dozer serisi:

- Coin Dozer:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.leftover.CoinDozer&feature=search_result
    - Coin Dozer Seasons:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamecircus.CoinDozerSeasons&feature=search_result
    - Coin Dozer World Tour:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamecircus.CoinDozerWorld&feature=search_result

Benim favorim ve hala oynadığım ise:

- Sparkle Drop!:https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.colopl.coin&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImpwLmNvbG9wbC5jb2luIl0.

Güzel önerileriniz için teşekkürler.. Listemize eklenmiştir..

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

TVGO Canlı TV

Canlı tv izlemenize yarayan bu uygulama ile 90 civarında türk televizyon kanalını izleyebilirsiniz.

Şu an hala kullanmaktayım çok kullanışlı bir uygulama herkese tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: adonise

TVGO Canlı TV

Canlı tv izlemenize yarayan bu uygulama ile 90 civarında türk televizyon kanalını izleyebilirsiniz.

Şu an hala kullanmaktayım çok kullanışlı bir uygulama herkese tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    PhoneMyPc - uzaktan bilgisayar kontrol programı. Team viewer tarzı bir program ancak çok güzel etkili bir program. Sessiz izleme tarzı özellikleri falan var. Tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.