Şimdi Ara

Android Nougat yavaş ilerliyor: Kullanım oranı %13.5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bedavaya mı veriyorlar ( "Mortal Kombat"ın baş harfleri yorumun sonuna ekle !!! )

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

ROMlarla idare ediyoruz.

+1

Android Nougat yavaş ilerliyor: Kullanım oranı %13.5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • verseler kurardık, planlı eskitme işte
  • Her güncellemeye hangi şekerleme ismi vereceklerini düşüneceklerine firmalara baskı yapsa ya da kolaylık sağlasa sorun çözülür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony o kadar beta sürüm olarak yayınladı, kuyruğuna geldi ama Google dur arkadaşım, hızını kes hatta geri dön dedi. Z3 e 7 verememek gibi bir duruma soktu Sony'i ve engel olmasaydı en efsane güncelleme alan cihazlardan biri olacaktı z3 4.4'den 7 ye

Tabii Z 5 tane sürüm güncellemesi aldı ama 3 tane ana sürüm gördü (j-k-l)
    Z3 ise 3 tane sürüm güncellemesi ve yine 3 tane ana sürüm gördü. İşte bu sayede 4 tane ana sürüm güncellemesi olacaktı. (k-l-m)

Tabii tek suç Google'ın değil, Qualcomm da bunda ortak tamamen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 10 Ağustos 2017; 11:13:21 >
  • Android 99.0 olur google play coplugu duzelmez.Zaten google da artik ozellestirilmis android surumlerini stock surume yediriyor.Sonuc olarak Google play gibi bir copluk(hafif kalir) varken android'den hic bir halt olmaz.

• dağıtıcılar dağıtmıyorlar ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kestane Oldu Efsane

quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

ROMlarla idare ediyoruz.

+1

Android Nougat yavaş ilerliyor: Kullanım oranı %13.5

Hocam hiç anlamam bu romlardan falan.Telefona rom kurunca yeni bir güncelleme geldiğinde ayarlardan mı güncelliyorsun yoksa bilgisayardan mı dosya atıyorsun?

• Vogue kullanıcısına yanıt
    Custom rom farklıdır

Eğer bir ana konusu varsa ordan takip etmen gerekir

Roma güncelleme geldiği zaman genellikle iki şekilde güncellenir

1.Yeni gelen romu sıfırdan kurarsın

2.Güncelleme dosyası verilir onu kurulu romun üstüne kurarsın

Custom rom dosyası zip uzantılıdır.Dosyayı telefona bir şekilde(Telefona indirerek yada bilgisayara indirip telefona atarak)atarsınız.Sonra custom recovery(ki genelde TWRP olur)e girilip rom dosyası yüklenir

Telefon modelinizi yazarsanız daha detaylı anlatabilirim

• hocam bende huawei p8 var linage haric hangi romlar var? garanti 1 yil sonra bitiyor hic bilmiyorum rom islerini ama ogrenmek istiyorum cihaz beklemede.aglar acikken sarji eriyip gidiyor bunu cozmem lazim

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    İngilizceniz varsa

Önce şuradaki talimatlarla TWRP yi kuruyorsunuz

https://twrp.me/devices/huaweip8.html

Sonra şu forumdan(İngilizce) istediğiniz romu seçip kuruyorsunuz(talimatlar ana konuların içinde vardır mutlaka)

https://forum.xda-developers.com/huawei-p8/development

Eğer ingilizceniz iyiyse foruma üye olup konudakilere rom hakkında sorular sorabilirsiniz

• xda yi biliyorum hocam oradaki romlari da biliyorum baska sitelerde,ya da baska gelistiriciler yok mu acaba? beta linage rom ve stock rom uzerinde ozellestirme yapilmis bir rom var yani yetersiz

Tüm geliştiriciler xda da toplanıyor(global olarak)

Tr olarak ise şu site var

https://forum.turkdevs.com/

http://www.yesilcin.com/

Buralara da bakın derim

• hocam brick yapmaktan korkuyorum bu telefonun orjinal yazılımını yedekleyebilir miyim? ya da brick olursa nasıl kurtarabilirim?

beklemede iken batarya gidiyor bundan sikayetciyim bunu custom rom ve xposed ile cozmem mumkun mu? tek sikayetim bu

Telefonun yazılımını yedeklemeye gerek yok.İnternette yazılım dosyası rahatlıkla bulunabilir.Yada twrp üzerinden full sistem yedeği alınabilir(twrp türkçe desteklediğinden yedekleme kısmını rahatlıkla bulacaksınız).Ve gerektiğinde TWRP üzerinden yedek geri yüklenebilir

Veri yedeklemek için HiSuite kullanabilirsiniz

http://consumer.huawei.com/minisite/HiSuite_en/

Brick için bir arkadaş rehber hazırlamış

https://forum.xda-developers.com/huawei-p8/how-to/guide-how-to-unbrick-huawei-p8-failed-t3260704

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Kitkat ve önceki sürümlere uygulama desteğinin kesilmesi yakındır. İnsana zorla yeni cihaz aldıracaklar.

Her ne kadar çoğu uygulama çalışmasa da play servisleri 2.3.3te bile hala çalışıyor. 4.1 ve üstü cihazlar neredeyse tüm uygulamaları destekliyor, bence 4.0-4.4 arasının uygulama desteğinin kesilmesine en az 2 sene var. Özellikle 4.1 ve 4.2nin desteğine bakarsak 4.4ün destek süresi en az 4 sene devam eder.

O sürümü kapıda, Nougat sürümünü de yaygınlaştıralım derken 1 yıl sonra Kitkat sürümünün fişini çekmeye yavaştan başlarlar.

• Dağıtım yok ki kullansınlar . Apple mı bu aynı anda herkese verseler son sürüm kullanan sayısı da artar.

• Android'in en zayıf halkasıdır güncelleme konusu. İşletim sistemi güncellemesi de çok önemli değil aslında, güvenlik yamaları gelse bile yeter. Onda bile sıkıntı var maalesef. Google cihazları da bir şeye benzemiyor ki alalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afodfrea kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gm4 kullanıyorum, direk Google veriyor yani güncellemeleri,

6 ile 7 arasında arayüz harici değişen birşey göremedim,bana sorarsanız hız açısından da bir değişim olmadı,

Bu güncellemelerde fazla bir değişiklik olmuyorsa neden 6.2 gibi paylaşmıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Arada Windows sürümleri gibi fark olmuyor,

Hatta fark olmuyor gibi

Değişen arayüz size çok şey vaat ediyorsa bilemem..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.