Merhaba, Sanalpazar'da falan gördüğüm yaklaşık 180 TL civarında fiyatı olan Android netbooklara win xp kurulabilir mi ya da win 7, bilgisi olan deneyen, kullanan arkadaşlardan yardım ve yorum bekliyorum ona göre almayı düşünüyorum yoksa ikinci el normal bir netbook almak zorunda kalacağım, amacım internet, ofis programları ve birkaç tane basit eğitim yazılımı kullanmak?
android sistem netbooklar ve pda lara windows yüklenemez çünkü cpu-işlemcileri o kodları çözmek için yapılmamış, kısmen bazı modellerde sadece linux sistemi kurulabiliyor, o da özel modellerde. 180 tl verileceğine aynı paraya 50 tl fazla ödeyip saatlerce pili giden 160gb lık depolu en az 1g remli netbook alabilirsiniz.
İpad de olsa android te olsa büyük ekranlı veya küçük ekranlı da olsa bunlar cep telefonu yazılımıdır, kapanırken de telefonunuz kapatılacak gibi ibareler görürsünüz. Ancak microsoft bu eksikliği farketmiş yakında windows 8 li cep telefonları ve tabletler kısmen bilgisayarlarla birleşecektir. Şu an için windows yüklü netbook almanız akıl karı olur. en azından win 7 tamamen kalkması 5 sene alır, bu netbooklar en az 5 sene kullanılabilir demektir ki gelecekte sistem oturunca daha iyisini alırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: batboy178
Merhaba, Sanalpazar'da falan gördüğüm yaklaşık 180 TL civarında fiyatı olan Android netbooklara win xp kurulabilir mi ya da win 7, bilgisi olan deneyen, kullanan arkadaşlardan yardım ve yorum bekliyorum ona göre almayı düşünüyorum yoksa ikinci el normal bir netbook almak zorunda kalacağım, amacım internet, ofis programları ve birkaç tane basit eğitim yazılımı kullanmak?
onları sakın almayın gidin normal bir netbook alın geçen o bilgisayardan arkadaşım 170tl ye aldı çok ısınıyordu içini açtık 2cb hafıza kartı vardı hafıza diye :)) için de hiçbir şey yoktu çakma bir sistem var içinde aldıktan 1 ay sonra bozuluyor. zaten 600mhz hızla kağnı gibi bir sunum hazırlamamız 1 saati aldı takıla takıla.... sen güzel atom işlemcili bir netbook al packerdbell veya samsunglara bakmanı öneririm.
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme