Şimdi Ara

Android L video inceleme 'Yeni nesil Android işletim sistemini kullandık' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
8.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam kardeşim, sen haklısın. tüm ekosistemler ios'dan esinlendi. bildirim çubuğunu iostan çaldılar. kontrol merkezi keza ios'a aitti. ICS'nin kilit ekranı tıpkı ios7 gibi değil mi? çoklu görev yöneticisini de unutmamak lazım. kilit ekranına bildirim koymak da ios'un fikriydi. google music de apple music kopyası zaten...
    siz isheeplerin "ooo yenilik abi, apple yaptı yine" dedikleri şeyler milletin yıllardır kullandıkları şeyler. ama size müstehak. eşek oldukça semer vuran çok olurmuş. ha unutmadan:
    Bir daha cevap vermezseniz sevinirim
  • aynen nexus 5 alası geliyor ınsanın :D

• Maalesef twitter durdu.

• android ios'u geçiyor mu ne? haydi hayırlısı :D

• Nexus 5 alma arifesinde yeni sürüm sarj sorunu az da olsa cozulmesı ıyı oldu
    ama aklım ıphone 5s te de kalmıyo degıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 4'e gelmeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

fandroidler bana böyle mi cevap verebilliyor

kesinlikle çok zekice bir cevap. şu anda hemen sizin android dediğiniz yeşil çöp kutusu bi cihaz almaya gidiyorum.

android L (temsili)
    Android L video inceleme 'Yeni nesil Android işletim sistemini kullandık'

şu tikiyi niye kimse şikayet etmez resmen hakaretler yağdırmış siz sözde yöneticiler uyuyor...

Hayırdır hocam neye takıldınız anlamadım.
    Androide kötü demem ve iOS gibi olamayacağını belirtmek hakaret mi ?
    Ben androide laf atınca nasıl hakaret oluyor açıklarsanız size cevap verebilirim.

Ayrıca tilki diyerek bana hakaret ettiğinizin farkındasınızdır umarım. Lütfen kelimeleri daha dikkatli seçelim.

İyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tasarımda sadelik modası ms ile başladı. Diğer firmadan wp nin sadeliğinden etkilendiler ve düz renkler kullanmaya başladılar Şimdide android wp nin yolunu takip etmeye başladı. Arayüzde ki kutucuk tasarımı ve renk düzeninden anlaşılıyor.

İos taki değişime bakalım.

Wp öncesi:

Wp:

Wp den sonrası:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwalker23 -- 20 Temmuz 2014; 20:34:57 >

• Biggest Star kullanıcısına yanıt
    Android asla ( DAND ) IOS gibi olmayacak... kapalı ve kullanıcıyı hapseden çöplük olmayacak... WPx gibide hayaletli kasaba gibi kaderine terkedilmeyecek...

• quote:

Android asla ( DAND ) IOS gibi olmayacak... kapalı ve kullanıcıyı hapseden çöplük olmayacak... WPx gibide hayaletli kasaba gibi kaderine terkedilmeyecek...

Şu kaydırmalarda sayfa sonuna gelince küt diye duran işletim sisteminden mi bahsediyorsun ?

İos da , wp de , meegoda , hatta symbianda bile olan sayfa sonu esneme animasyonu dandroidde yok Android L videosuna baktımda ondada yok

• çok önemli eksikte... efektlerden birini kullan çokta tın...
  • quote:

çok önemli eksikte... efektlerden birini kullan çokta tın...

Hangi efekti kullanayım , androidde sayfa sonu zıplama yok. Olmayan şeyin hangi efektini kullacağım ?

Yazık şu googla , yıllardan beri işletim sistemini estetik hale getiremediler.Android L ise sadece kütüğün yontulmuş halidir.

• 2 cümleyle hepsine cevap iyi izleyin

iOS olmasaydı hiçbir mobil os olmazdi hala blackberry gibi klavyeli telefon kullanıyor olurduk.

Uygulama marketi iOS da derya deniz iken wp ve android

Hadi bakayım bordo klavyeli fandroidler

• Yıl olmuş 2014 hala iOS-Android tartışması yapıyor insanlar. Ne işsiz dolu şu forum.
  • Bizim telefonlara ne zaman gelcek ( nexus 5 )

• At kafası mısınız siz beyler ya Iphone 4 alıp IOS'a laf atmayın keko derler sonra size.
    En beğenilen yoruma bak ya hadi o bir kişi de onh beğenen 150 küsür kişi ne ya? Toprak kabul etmez bunları tek çare beton

• O kadar parayı bayıldıktan sonra bende iphoneyi öneririm. :D arkadaşlar madem iphone çok iyi kendine has tasarımı var.4 den 5s kadar nerdeyse açma kapama tuşu üsteydi niye samsung,LG deki telefonlar gibi açma kapama tuşunu yana aldı. :D 6 da neden ekranı büyüttüler. :D telefonda sensür yok nerdeyse arkadaşlar bi ekran döndürme birde oyun oynarken sağa sola gitme bence iphonun havası olduğu için insalar iphone alıyor.Telefonda nfc yok :D Ama tekrar lg samsung gibi cihazlarda gözünle sayfa atlıyobiliyorsun,elinde müzik değiştirebiliyorsun,tek ses komutuyla fotoğraf çekebiliyorsun.Ama iphone 4s den 6plus a kadar halen 8 megapixel kullansın.:D Şimdi birileri çıkıp mercek önemli olan megapixel diyecek biliyorum. :D ama en azında 13 megapixele çıksa bence iphone çöptür.Anca arkasında elmanın havası olsun o kadar parayı elmaya bayıyorsunuz :D

• Gercekten hoş bi surum. Pusuda bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: nsgun

Tahminimce android L'nin bir açılımı olmayacak, sanırım roma rakamlarında L = 50 sayısı ifade ediyordu.Buda android'in 5.0 sürümü olduğuna büyük bir kanıt sanki. :)

android lolipop

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1 e gelir mi sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.