|
Başlık: Android kapalı test kullanıcıları aranıyor — Kismet, niyet odaklı arkadaşlık uygulaması Gönderi: Herkese merhaba! Şu anda Google Play'de kapalı test aşamasında olan 18+ arkadaşlık uygulaması Kismet için Android test kullanıcıları arıyorum. Kismet, sonsuz kaydırma mantığı yerine net ilişki niyetlerine odaklanıyor. Ne aradığınızı seçebilir, uyumlu insanları keşfedebilir, profilinizi oluşturabilir, etiketler ve fotoğraf notları kullanabilir, gizlilik odaklı bir harita üzerinde yakınınızdaki yaklaşık eşleşmeleri görebilir, hikayeler paylaşabilir, sohbet edebilir ve hediyeler gönderebilirsiniz. Özellikle şu konularda geri bildirime ihtiyacım var:
Uygulama Türkçedir ve içerik derecelendirmesi 18+'dır. Her testçi kendi e-posta adresiyle kayıt olmalıdır. Kimlik doğrulaması gerekmemektedir. Konum izni isteğe bağlıdır; izin vermeseniz bile uygulama çalışmaya devam etmelidir. Kapalı teste buradan katılın: https://play.google.com/apps/testing/app.kismetim Lütfen uygulamayı birkaç dakika test edin ve geri bildirimlerinizi, ekran görüntülerini veya hata/çökme detaylarını destek@kismetim.app adresine gönderin. Teşekkürler! |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

7 Görseli Galeride Aç