Şimdi Ara

iOS 18'in ChatGPT entegrasyonu bu yıl sonuna kadar hazır olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 18'in ChatGPT entegrasyonu bu yıl sonuna kadar hazır olacak
    Apple CEO'su Tim Cook, Apple'ın analistlerle yaptığı üç aylık kazanç görüşmesinde yaptığı açıklamada ChatGPT'nin takvim yılının sonuna kadar iOS 18, iPadOS 18 ve macOS Sequoia'ya entegre edileceğini söyledi.

ChatGPT yıl sonuna kadar iOS 18'deki yerini alacak

Apple, ChatGPT entegrasyonunun bu yılın ilerleyen dönemlerinde iPhone, iPad ve Mac'e geleceğini ilk olarak haziran ayındaki WWDC açılış konuşmasında söylemişti ve Cook'un yorumu bu zaman diliminin Ağustos ayının ilk haftası itibarıyla hala geçerli olduğunu gösteriyor.

Cook, Apple Intelligence özelliklerinin zamanlaması hakkında bir soruya yanıt olarak "ChatGPT takvim yılının sonuna kadar entegre edilecek" dedi. Siri, sorulara ve diğer istemlere yanıt olarak doğrudan ChatGPT yanıtlarını gösterebilecek.

ChatGPT ayrıca Apple'ın sistem genelindeki yazma araçları özelliği için bir seçenek olacak ve kullanıcıların metin ve resim oluşturmasına olanak tanıyacak. Apple, ChatGPT'nin platformlarında OpenAI'nin en son GPT-4o modeli tarafından destekleneceğini söyledi.

Ayrıca Bkz.ChatGPT’nin gelişmiş ses modu Türkçe hikaye anlattı: İşte ilk örnekler

iPhone, iPad ve Mac kullanıcıları hesap oluşturmadan ChatGPT'yi ücretsiz kullanabilecek ve ChatGPT Plus aboneleri bu cihazlardaki ücretli özelliklere erişmek için hesaplarını bağlayabilecek. Apple, OpenAI'nin cihazlarından yapılan ChatGPT isteklerini saklamayacağını ve kullanıcıların IP adreslerinin gizleneceğini söyledi.

Apple Intelligence özellikleri bu haftanın başlarında iOS 18.1 beta sürümünde geliştiricilere test amaçlı sunulmaya başlandı ancak ChatGPT entegrasyonu beta sürümünde henüz mevcut değil. Apple Intelligence özellikleri bir iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, M1 çip veya daha yenisiyle donatılmış bir Mac ya da iPad gerektiriyor.

Önümüzdeki yıl ek diller sağlanana kadar cihazınızın dili ABD İngilizcesi olarak ayarlanmalıdır. Apple Intelligence özelliklerinin tam sürümü, iOS 18.4 ile birlikte Mart 2025 civarında kullanılabilir olması bekleniyor. Bu özellikler kullanıcıların metni özetlemesini, bildirimleri ve e-postaları önceliklendirmesini, özel emoji ve görseller oluşturmasını ve daha fazlasını sağlayacak.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2024/08/02/ios-18-chatgpt-later-this-year/

• İphone 15 pro max alan bir vatandaş entegre siri den ücretsiz chatgpt yetenekleriyle mi plus abonelerin kullandığı versiyonundan mı faydalanacak?

• khaos kullanıcısına yanıt

Hayır, üstünde Türkçe dil desteği falan da olmayacak uzun bir süre.

Apple bunlara reklam yaptırıyor.

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman ben ne anladım siri entegrasyonundan?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • khaos kullanıcısına yanıt

Ben uzun yıllar Ayfon kullandım. Hatırlıyor musunuz daha önce hep "Apple ürünlerine güncelleme veriyor Samsung vermiyor" muhabbetleri vardı. Gerçekten de öyleydi. Mesela benim ilk akıllı telefonum olan Galaxy S3 Yeterince güçlü olmasına rağmen Android 5 sürümünü almamıştı...

Şimdi ben size Apple'ın güncelleme politikasını açıklıyorum. İnanılmaz çakallık dönüyor.

Diyelim ki iPhone 14 Plus kullanıyorsunuz. IOS sürümünüz 17.3

Apple haziran ayında WWDC etkinliğinde IOS 18 tanıtıyor. Bir sürü yapay zekalar falan.. Altına not düşüyor, "Sadece iPhone 15 Pro kullanır".

Bu durumu kimse söylemiyor ama Apple aslında yıllardır alt telefonlarına RAKAMSAL OLARAK IOS sürümü veriyor ama ÖZELLİK BAZINDA HİÇBİR ŞEY değişmiyor.

Genel ayfon kullanıcısı sanıyor ki "Apple bana güncelleme vererek bir sürü özellik sundu". HAYIR, öyle bir şey yok.

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Hocam İphone'un şu kestirmeler özelliği bence harika bir çok kişi siri kestrimesi ile chatgpt kullanabiliyor. Ben yıllardır şu asistanları gerçekten amacına uygun kullanamanın derdindeyim. Google asistanın türkçesi çöp,gemini daha da çöp siri zaten çöp geriye bir tek chatgpt kaldı ki plus üyeyim onu da siri dışında android ile adamakıllı kullanamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.