|
iOS 18'in ChatGPT entegrasyonu bu yıl sonuna kadar hazır olacak

-
-
İphone 15 pro max alan bir vatandaş entegre siri den ücretsiz chatgpt yetenekleriyle mi plus abonelerin kullandığı versiyonundan mı faydalanacak?
-
Hayır, üstünde Türkçe dil desteği falan da olmayacak uzun bir süre.
Apple bunlara reklam yaptırıyor.
-
Hocam o zaman ben ne anladım siri entegrasyonundan?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben uzun yıllar Ayfon kullandım. Hatırlıyor musunuz daha önce hep "Apple ürünlerine güncelleme veriyor Samsung vermiyor" muhabbetleri vardı. Gerçekten de öyleydi. Mesela benim ilk akıllı telefonum olan Galaxy S3 Yeterince güçlü olmasına rağmen Android 5 sürümünü almamıştı...
Şimdi ben size Apple'ın güncelleme politikasını açıklıyorum. İnanılmaz çakallık dönüyor.
Diyelim ki iPhone 14 Plus kullanıyorsunuz. IOS sürümünüz 17.3
Apple haziran ayında WWDC etkinliğinde IOS 18 tanıtıyor. Bir sürü yapay zekalar falan.. Altına not düşüyor, "Sadece iPhone 15 Pro kullanır".
Bu durumu kimse söylemiyor ama Apple aslında yıllardır alt telefonlarına RAKAMSAL OLARAK IOS sürümü veriyor ama ÖZELLİK BAZINDA HİÇBİR ŞEY değişmiyor.
Genel ayfon kullanıcısı sanıyor ki "Apple bana güncelleme vererek bir sürü özellik sundu". HAYIR, öyle bir şey yok.
-
Hocam İphone'un şu kestirmeler özelliği bence harika bir çok kişi siri kestrimesi ile chatgpt kullanabiliyor. Ben yıllardır şu asistanları gerçekten amacına uygun kullanamanın derdindeyim. Google asistanın türkçesi çöp,gemini daha da çöp siri zaten çöp geriye bir tek chatgpt kaldı ki plus üyeyim onu da siri dışında android ile adamakıllı kullanamıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X