telefonum (huawei ideos x5) klasik ayalarında, mod, rom vs yok. fabrika ayarlarında. Aynı sorun bir arkadaşımın telefonunda da oluyor.
Sorun şu:
Telefon açıkken, açık gözükürken, dışardan aramalarda kapalı gözüküyor, ben arama yapmak istediğim zaman çevir sesi yok. Telefonu yeniden başlatınca bu sorun gidiyor, ama ertesi gün veya 4-5 saat sonra yeniden bu sorun oluşabiliyor. Bu sorun telefonu uzun süre kurcalamayınca oluyor, yani elim telefonda webde şurda burda gezerken telefon kapanmıyor, ama masanın üstünde 3-4 saat dursun bazen bu sorun oluşabiliyor.
Sorun huaweiden mi androidden mi kaynaklı bilemiyorum, ama arkadaşım telefonunu yeniden kurdu(format), sorun düzelmedi.
varmı karşılaşan bu sorunla, çözüm bulalım birlikte bu soruna...
Vay be bunu yazman iyi oldu demek ki custom rom ile alakası olan bir sorun değilmiş stock romdada aynı sorun varmış . Bu da sorunun telefondan kaynaklı olma ihtimalini kuvvetlendiriyor .
Bu arada operatör olarak hangisini kullanıyorsun ? Ben voda kullanıyorum aynı sorun bendede oluyordu hatta çoğu kişide oluyordu hoş rom değiştirdikten sonra sorun kalmadı
TheLastViking,
Hattım avea...
Peki şey sorcam, rom değiştirdikten sonra sorun kalmadı demişsin, ne yükledin nasıl yaptın kısaca anlatırsan veya forum linkini verirsen bende yaparım, en azından telefonum açık kalır, sinir bozucu bir durum sanki telefonumu kapatıyormuş pozisyonunda oluyorum durduk yere.