Şimdi Ara

Android'in yeni özelliğiyle uygulama gizleme kolaylaşacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Android'in yeni özelliğiyle uygulama gizleme kolaylaşacak
    Google Play Store’da çok sayıda Android uygulama gizleme ve kilitleme programı mevcut ancak yakında bunlara gerek kalmayacak. Google, kullanıcıların hassas uygulamaları korumasını sağlayacak bir özellik üzerinde çalışıyor: Private Space. Samsung ve OnePlus gibi markalar telefonlarında bu özelliği halihazırda sunuyor. Özel Alan özelliği, Android 15 ile tüm telefonlara gelmiş olacak.



    Ayrıca Bkz.Android telefonlar Windows’ta web kamera olabilecek



    Android 15 özelliği: Private Space



    Private Space özelliğine Ayarlar - Güvenlik ve gizlilik - Özel (Gizli) Alan bölümünden erişilebilecek. Android’in Özel Alan özelliği, Samsung telefonlarda olan Güvenli Klasör uygulamasına büyük ölçüde benziyor. Kullanıcıların Android telefondaki uygulamaları gizlemek için ek uygulamalara ihtiyacı olmayacak. Peki, Private Space nasıl çalışıyor?



    Private Space, iş profili gibi birincil kullanıcıya bağlı yeni bir Android profili oluşturuyor. Bu profil, kullanıcının tercihine bağlı olarak farklı şekillerde kilitleniyor. Bu profile uygulama yüklemek için kullanıcının Google hesabına giriş yapması gerekiyor. Özel Alanda bulunan uygulamalara uygulama çekmecesinin alt kısmından erişilebiliyor. Ancak, özellik hâlâ geliştirilme aşamasında ve uygulamalar dışında fotoğraflar ve başka dosyalar da gizlenebilecek mi belli değil.



    Android 14 QPR2 sürümünde ortaya çıkan özelliğin yakın zamanda kullanıma hazır olacağı düşünülmüyor. Private Space özelliğinin Android 15 ile geleceği tahmin ediliyor.




    Kaynak:https://www.androidauthority.com/android-private-space-feature-look-3393575/







  • Güvenli klasör hiç islevsel değil zamanında lg g2de çok daha iyisi vardı bunun

    Her telefon açıldığında inatla şifre istiyor bir defa bu nedir ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.