Şimdi Ara

Android ile Auction House Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Ben andoridli bir telefon almayı düşünüyorum, andorid ile auction house uygulaması kullanan var mı? normal pc'deki kadar kullanışlımı? herhangi bir kısıtlama varmı? Stash ve tüm invertory'lere rahatça ulaşılabiliyor mu?

Bende IOS var. Evde ki pc'ye Teamviewer ile bağlanıyorum. AH'ye bakıyorum işten fırsat buldukça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz -- 12 Temmuz 2012; 16:52:43 >

HellSpawN#1573
  • Full paket var bende. 1000 dk her yöne, 1000 sms, 1gb net = 55-59 tl olması lazım. Fazlasıyla yetiyor bana.

Orijinalden alıntı: ahmetz

Öyle bir uygulama henüz yok..

Bende IOS var. Evde ki pc'ye Teamviewer ile bağlanıyorum. AH'ye bakıyorum işten fırsat buldukça.

quote:

Orijinalden alıntı: M@rtin

Gecen gün bende team ile bağlandım evdeki pc ye ah için 30tl yeni yüklemiştim çort diye 10 dk da sizlere ömür 30tl :) (Turkcell)
    Yakında tablet alıcam sırf ah girebilmek ama data hatları hakında pek bi bilgim yok inş ucuz dur sınırsız.

peki youtube da AH uygulama videoları var? onlar fake mi?

Orijinalden alıntı: ilidian

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz

Öyle bir uygulama henüz yok..

quote:

Orijinalden alıntı: M@rtin

Gecen gün bende team ile bağlandım evdeki pc ye ah için 30tl yeni yüklemiştim çort diye 10 dk da sizlere ömür 30tl :) (Turkcell)
    Yakında tablet alıcam sırf ah girebilmek ama data hatları hakında pek bi bilgim yok inş ucuz dur sınırsız.

peki youtube da AH uygulama videoları var? onlar fake mi?

Hiç izlemedim. Link verirsen bakalım neymiş..

Bu arada az önce Turkcell'den mesaj geldi. ''1Gb'lık internet paketini bitirmek üzeresiniz'' diye.. Sıfırlanmasına da daha 10 gün var. Demek ki baya kota yiyormuş. Daha az bakıyım bari...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.