Şimdi Ara

android için T9 klavye fonsiyonu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
8.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hayatımda en kolay kullandığım klavyene f, nede q kılavye
    okumayı öğrenmeden önce sayıları sayar gibi harfları sayarız bu bir noktada bilinç altımıza işler :)
    bu açıdan sıralı harflerin yerleri bellidir keşke ne q nede f kılavye olsa onun yerina ABC klavye olsa
    bir dünya insan bilgisayarı daha kolay bir şekilde kullanmayı öğrenirdi
    ama işin içinde ! sanırım İlluminati gibi insanları köleleştirme çabası içinde olacak ki
    tr.wikipedia.org
    İlluminati - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lluminati

biri F diye tuturuyoru biri ise Q diye yok bu bundan daha hızlıymış ! öbürü daha kolaymış !
    kardeşim latin alfabesi evrensel ABC diye giden bir sırası var neden işi karıştırmaya bu kadar hevesli bunlar
    şimdi şu aşağıdaki resmi hayatında ilk defa görenleriniz bile
    A ben bu klavyeyi biliyorum hissi ile dolacak bir an :D

şu an neler hissetinizi anlıyorum bu açıdan bunu burada tarif etmek imkansız dimi :)

uzun lafın kısası gün gelecek ne Q ne F klavye :D

sadece ABC :) T9 klayve gelecek :D

şimdi ana konumuza dönersek :D

hangi uygulamayı öneriyorsunuz !?

play.google.com
    t9 - Google Play
    https://play.google.com/store/search?q=t9

bu arada hepinizin kafasında soru işareti bırakacak son soruma geliyorum

google gibi bir firma normal telefondan akıllı telefona geçiş sürecinde

kullanıcı alışkanlıklarını yok sayarcasına neden ürettiği android uygulamasında

telefon kadar eski olan ! telefon tuş takımını neden yok sayı ve saydırdır !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 7 Şubat 2014; 13:10:45 >

• Hiç sanmıyorum.Alfabeyi bilmiyorum ama klavyeyi her türlü sayarım.Belki de alışmaktan bu ama bilemiyorum yani.Soruya gelirsek T9 otomatik düzeltme değil mi?Eğer oysa swiftkey tek geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

Hiç sanmıyorum.Alfabeyi bilmiyorum ama klavyeyi her türlü sayarım.Belki de alışmaktan bu ama bilemiyorum yani.Soruya gelirsek T9 otomatik düzeltme değil mi?Eğer oysa swiftkey tek geçerim.

siz olayı tam anlamamışsınız biz burada evrensel ve temel eğilimlerden bahsediyoruz !
    yani bilgisayarı herkes rahat kullanmasın diye eski daktilo ergonomisini şimdiki düz ekran klavyelere dayatmanın
    hiç bir mantıklı gerekçesi söz konusu bile olamaz !

dahası bilgisayar kullanmak için ayrı vede klavye kullanmak için neredeyse 2 farklı eğitim almak zorunda kalıyor insan !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.