Şimdi Ara

Android için kamera zoom programı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar eşime yeni aldığım Samsung ace 2 telefonun kamerasında net deki özelliklerinde yazmasına rağmen Zoom yok!!

Acaba içinde zoom barındıran bir program mEvcutmu ?

İphone yerine bunu aldım sanırım kadın cihazı değil bu androidler .2 gündür netin başından kalkamıyorum!!!

Biraz önce eşimin yüksek israrları sonucu Camera zoom fx programını satın alıp kurduk am malesef yine zoom yok !!!

Acaba teldemi bi arıza var?

• quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Selam arkadaşlar eşime yeni aldığım Samsung ace 2 telefonun kamerasında net deki özelliklerinde yazmasına rağmen Zoom yok!!

İphone yerine bunu aldım sanırım kadın cihazı değil bu androidler .2 gündür netin başından kalkamıyorum!!!

Biraz önce eşimin yüksek israrları sonucu Camera zoom fx programını satın alıp kurduk am malesef yine zoom yok !!!

bu soruyu ana konuya sorarsanız linkide buhttp://forum.donanimhaber.com/m_58255730/mpage_48/f_/key_samsung+ace+2//tm.htm

türk aygırı bakmayın aygır olduğuna iyi çocuktur yardım eder ve ksk kaan size yardım eder ben zoom var biliyordum ama onlar size ayrıntılı anlatır mutlaka

• quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Selam arkadaşlar eşime yeni aldığım Samsung ace 2 telefonun kamerasında net deki özelliklerinde yazmasına rağmen Zoom yok!!

bu soruyu ana konuya sorarsanız linkide buhttp://forum.donanimhaber.com/m_58255730/mpage_48/f_/key_samsung+ace+2//tm.htm

türk aygırı bakmayın aygır olduğuna iyi çocuktur yardım eder ve ksk kaan size yardım eder ben zoom var biliyordum ama onlar size ayrıntılı anlatır mutlaka

Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.