Bildirim
android için ilka adımlar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: smhckr228
arkadaşlar yarın sony ericsson xperia ray alıyorum (inşallah) ilk defa android kullanacağım tavsiyeleriniz nelerdir ? 2.3 yüklü son sürümü hemen güncelleyeyim mi?
uygun forum büyük ihtimal vardır yönlendirirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler
Sıfır mı alıyorsun ? Önce sen cevap vermelisin -
nereden alacagını yazarsan öğrenmiş oluruz benimde arkadaşlarımdan ray almayı düşünenler var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu zamanda sıfır ray alana kadar xperia u veya solaya yönelin derim arkadaşlar -
arkadaşlar simdial.com dan aldım kargo dahil taksitli 632tl ye dün kargoya verilmiş sanırım bugün elime ulaşır .. fiyatı çok cazip geldi ve aynı özellikte diğer telefonlara göre gayet mantıklı bir seçim yaptığımı düşünüyorum... sony ye güveniyorum her konuda...u da genişletilebilir hafıza olmaması çok büyük eksiklik bence çünkü yüksek kalitede videolar fotoğraflar çekmek istersen sıkıntıya düşersin 32 gb olanını zaten baksan 2 katı fiyatı çekiyor sola ise hem daha büyük kamerası buna göre daha aşağıda(ray-8.1 sola 5 mp) ve pil ömrü de daha az görünüyor ve de en az 200 tl fark var arada ... bunlar benim kriterlerimdi..umarım pişman olmam .. takozlardan ziyade çok şık ve zarif bir telefon... en azından telefona benziyor sıfır alıyorum ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskicii011 -- 6 Eylül 2012; 10:51:22 >
-
garanti konusunda ithalatçı firma garantisinde yazıyor fakat kurumla görüştüğümde elinizde fatura ile yetkili servislerde benle aynı statüde ilgileneceğini söyledi ... yine de çok emin olamıyorum ama en azından gittigidiyorda ray satışı yapan firmanın cevabında geçtiği gibi "garanti için istanbul'a göndermeniz gerekiyor " demedi... hepsini geçtim sony ye güveniyorum garantisiz bile olsa kullanırım ama yine de işini sağlam kazığa bağlama açısından garanti kriteri benim için yeterli oldu...
talep olursa telefonla ilgili görüşlerimi paylaşabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskicii011 -- 6 Eylül 2012; 10:58:08 > -
Dostum hayirli olsun artik almissin.Ray iyidir yani seni idare eder ama ekrani kucuk yaaa bu ne filan demezsin insallah internette dolasirken.Ram i ideal,islemcisi geri kalmistir ama bunu da soyleyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haklısın ama ben öyle sık sık telefon değiştirmediğim için cebime göre beni 2-3 sene götürecek telefon arıyordum beni götürür inşallah gerçekten bu teknolojinin sonu yok cebime göre anca bunu alabildim mesela bir önceki telefonumu 3 senedir kullanıyordum çok da memnundum ama artık emeki oldu benim philips xenium 9@9u :) -
quote:
Orijinalden alıntı: eskicii011
haklısın ama ben öyle sık sık telefon değiştirmediğim için cebime göre beni 2-3 sene götürecek telefon arıyordum beni götürür inşallah gerçekten bu teknolojinin sonu yok cebime göre anca bunu alabildim mesela bir önceki telefonumu 3 senedir kullanıyordum çok da memnundum ama artık emeki oldu benim philips xenium 9@9u :)
Götürür götürür, ondan yana problem yaşamazsınız ama 3'ü bilmem de 2 götürür teknoloji olarak söylüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: HanRa
quote:
haklısın ama ben öyle sık sık telefon değiştirmediğim için cebime göre beni 2-3 sene götürecek telefon arıyordum beni götürür inşallah gerçekten bu teknolojinin sonu yok cebime göre anca bunu alabildim mesela bir önceki telefonumu 3 senedir kullanıyordum çok da memnundum ama artık emeki oldu benim philips xenium 9@9u :)
Götürür götürür, ondan yana problem yaşamazsınız ama 3'ü bilmem de 2 götürür teknoloji olarak söylüyorum
ben de öyle düşünüyorum ... ama asıl konu yukarıda da belirttiğim gibi android için neler yaplamıyım ilk aşamada? heme güncellemeli miyim telefonumu onun dışında başka tavsiyeleriniz var mı android işletim sistemi için yani daha doğrusu android ilk defa kullananlar için yol ve yöntemlerin kurulması gereken yararlı programların ihtiva ettiği konulara yönlendrirseniz çok memnun olurum ...
-
quote:
quote:
quote:
Götürür götürür, ondan yana problem yaşamazsınız ama 3'ü bilmem de 2 götürür teknoloji olarak söylüyorum
ben de öyle düşünüyorum ... ama asıl konu yukarıda da belirttiğim gibi android için neler yaplamıyım ilk aşamada? heme güncellemeli miyim telefonumu onun dışında başka tavsiyeleriniz var mı android işletim sistemi için yani daha doğrusu android ilk defa kullananlar için yol ve yöntemlerin kurulması gereken yararlı programların ihtiva ettiği konulara yönlendrirseniz çok memnun olurum ...
Android için başlangıçta biraz sürümü tanımanız, telefonu kurcalamanız lazım. Birde şuraya nasıl gircem, geri tuşu yok gibi bir durumda kalırsanız cihazın sağındaki alt menü açma tuşuna basmanızı öneririm, çoğu yerde bu kullanılır. Mx video player ile tüm flv, mp4, avi, mkv dosyalarınızı altyazısı dahil olarak açıp izleyebilirsiniz. Astro File Manager programı ile dosyalarınıza rahatlıkla ulaşabilirsiniz, dosya yöneticisidir. El feneri programlarından istediğinizi indirin, işinize yarar. Tarayıcı olarak kendi tarayıcısını kullanın, zamanla başka tarayıcılar deneyebilirsiniz. Zaten android markette ücretsiz olarak çoğu programı edinebilirsiniz, bu önerdiklerim de ücretsizdir. Biraz kurcalamanız lazım işte, zamanla kendiliğinizden anlayacaksınız. Bir sorununuz olursa bana yazabilirsiniz.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Android için başlangıçta biraz sürümü tanımanız, telefonu kurcalamanız lazım. Birde şuraya nasıl gircem, geri tuşu yok gibi bir durumda kalırsanız cihazın sağındaki alt menü açma tuşuna basmanızı öneririm, çoğu yerde bu kullanılır. Mx video player ile tüm flv, mp4, avi, mkv dosyalarınızı altyazısı dahil olarak açıp izleyebilirsiniz. Astro File Manager programı ile dosyalarınıza rahatlıkla ulaşabilirsiniz, dosya yöneticisidir. El feneri programlarından istediğinizi indirin, işinize yarar. Tarayıcı olarak kendi tarayıcısını kullanın, zamanla başka tarayıcılar deneyebilirsiniz. Zaten android markette ücretsiz olarak çoğu programı edinebilirsiniz, bu önerdiklerim de ücretsizdir. Biraz kurcalamanız lazım işte, zamanla kendiliğinizden anlayacaksınız. Bir sorununuz olursa bana yazabilirsiniz.
çok teşekkür ederim mesajınız için ... dediklerinizi denicem sağolun tekrar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X